JÄVLA MATTEBOK LÖS DINA EGNA PROBLEM!

Idag börjar jag med att skriva rubriken först, det gör jag aldrig annars.

Är så jävla arg, har matteprov imorgon och fattar inte ett skit. Och min mattelärare är dum i huvudet. Förstår inte ett skit. Seriöst, så jävla arg.

DÖ!!!!!!!!  TYP
JA, RYCK. Jag har försökt och givit upp. Blir så jävla arg. Kan inte allt bara vara 1 + 1 = 2 allt skulle vara så mycket lättare då. Hit med lågstadiematten. Fan vad jag inte ser fram emot gymnasiematten. HALLÅ JAG SKA INTE BLI PROFESSOR ELLER LIKNANDE. VAD FAN SKA JAG MED ALLA EKVATIONER TILL. OK OM JAG KUNDE LITE. MEN NU HAR DET GÅTT ÖVER GRÄNSEN DÖ.

LÖS DINA EGNA PROBLEM, JÄVLA MATTEBOCK!

kgjfgjkffgjjfjjjgg RYCK

Vi skiter i den jävla listan där jag skulle skriva om mig i 30 dagar. Är inte på humör. Nu har det gått en vecka sen min laptop slutade fungera. Eller ja, internet. Så jävla less. Sen är det massa annat också, är inte glad någonstans. Men bitter är jag! Och det är inte fel någonstans.

Gymnasievalet är så jävla svårt, får panik bara jag tänker på det. Jag skulle vilja gå estetiska programmet med inriktningen teater. Har spelat teater när jag var yngre sen la jag av med det. Grejen är den, jag vet inte om det är rätt. Vet inte om jag vill det. Alltså barn och fritid, hotell och livsmedelsprogrammet ska jag söka. Notera att jag sökt barn och fritid i knivsta, riktigt kul faktiskt. Gaaanska less på Uppsala, ja. Men det bästa vore sån studentlägenhet och studera i typ, kiruna eller någon annanstans! Där man är säker på att inte träffa på folk från Uppsala. Haha, anti, ja. Men vill verkligen ha nya klasskompisar.

ÄHHH, DET ORDNAR SIG!Är bara är

Idag var det alltså menat att jag skulle skriva om min pojkvän. Enligt den där listan om mig som jag håller på med. Så idag blir det inget sånt eftersom jag inte har någon pojkvän. Men börjar inte på dag 3, det gör jag imorgon. Hoppas jag hinner. För jag ska ta bussen från Uppsala kl 10 imorgon. Ska nämnligen åka ålandsbåten imorgon! Inte för att jag brukar gilla det, men har typ världens bästa sällskap imorgon. Så ska bli kul faktiskt. Det enda jobbiga är att jag blir åksjuk. Men ska förbi apoteket och fixa plåster eller tabletter så det är lugnt!

Idag ska jag faktiskt bara vara hemma och ta det jävligt lugnt. Kanske tanka hem någon bra film och se? Måste komma i säng i tid.. Eller aa.. Iallafall försöka. Måste gå upp typ 8 imorgon, inte kul någonstans. Kanske borde dygna? NEJ DET SKA JAG INTE! Vilken jävla dum idé, seriöst. Jag ska gå och lägga mig i tid, punkt slut.

Ska lägga in musik på ipoden så jag inte dör på bussen imorgon. Vet någon om det finns kontakt vägguttag på bussen? Fatta nice! Får hoppas på det. Har ingen jävla hemsida att ladda ner musik på längre. Limewire är ju typ nedstängt så aa.. SURT var namnet.

Leta reda på min kamera ska jag också göra. Tror jag vet vart den är. Men inte laddaren. Och den är helt urladdad. Surt, ja.

Notera att här var jag typ världens lyckligaste!
Innan jag skulle ta bilden snurrade det tusen tankar i mitt huvud. Tänk om bilden blir dålig? Då vill man ju inte visa den för någon. Och man kan ju inte bara ååh kan jag få ta en ny bild den här blev dålig. Nej. Men den blev bra! Är det bara jag eller är mina ögon jättestora jämfört med Calles?

Filmen livet efter detta är prisvärd

Jag var och såg "Livet efter detta" Min kompis tyckte den var dryg haha. Men jag gillade den. Eller helt okej, kanske inte världens bästa. Men bra var den ju. Och det var huvudsaken. Glad är jag också. Cupidosalladen smakade finfint som alltid. Men att man börjat fått så lite sallad, är det ett skämt?

Sen hittade jag världens snyggaste tröja
åh. Och nej jag hittade inga skor som jag var ute efter. Och då ansåg jag att det var okej att tröstshoppa lite. Vilket det inte är, typ. Borde sparat mina pengar tills jag åker ålandsbåten på torsdag. Men icke. Har ju pengar, så varför spara? Vill inte bli en gammal och snål kärring, aldrig. Fyfan för sådana. Jag känner en. Men tänker inte nämna några namn. Eftersom det är inom släkt/bekanta, aa.

Vad händer nu?
Jo jag ska se Big brother, ser ni också på det? :D Niklas är ju världens pudding, eller? Iallafall det är jävligt bra. Men förstår inte grejen med att köpa något slags abbonemang så man kan se dom dygnet runt. Brist på liv? Ja. En timme varje dag är tillräckligt!! Men kanske vore kul att se dom dygnet runt, intressant ja. Men vad fast man skulle bli. Bah: Neeeej jag kan inte ses ska se på Big Brother. NEJ TACK!

Jag funderar på ha den här som profilbild på facebook, vad säger ni? Är det likt?

JA JAG ÄR LESS PÅ SNÖN!

Har precis duschat, haft på lite spackel, plattat håret, penslat på stopp och väx. Ja jag har börjat med det igen. Långa naglar here i come liksom. Nu ska jag äta. Inte för att jag är speciellt hungrig, men aa. 14.35 ska jag pallra mig ner på stan. Först ska jag träffa mamma en snabbis. Sen ska jag träffa min fina vän för att gå på stan lite, och sen avslutar vi med bio!

Och fan vad det snöar ute, jag är gaaaaanska less.


Dag 1 - om mig

Okey here we go

Mitt namn är Dilan Nadine Soufi och är född 31:a December 1994, en sak ska ni notera. Jag har aldrig sagt att jag heter nadine typ? När jag var liten trodde jag det var ett killnamn, hahaha. Fattar inte varför. Mina föräldrar skulle väl inte döpa mig till ett killnamn?

Jag går i i von bahrs skola/ Heidenstamskolan, som är en väldigt liten skola? Det finns bara två nior i skolan. Och aa. Tror det bara finns en åtta i skolan haha. Men den är ändå stor på något sätt. Eller alltså aa, småbarnen är inte väldigt få av iallafall. Dom är överallt.

Jag har inte varit den tjejen som spelat fotboll eller handboll eller liknande. Det har helt enkelt inte passat mig. Men badminton är riktigt kul, och det har jag hållt på med ett tag. Men har hållt på med ridning ett tag. Kanske inte så jättelänge, ca 4 år kanske? 3? Ingen aning! Men la av för ett år sen kanske. Men ska ta upp ridningen igen, och börja rida privat. Ska bli riktigt kul!
Annars gillar jag att gymma och gå på olika träningspass!

Jag tycker det är tråkigt att anses som normal. Vem gör inte det? Eller är det bara jag som gör det?

Jag lyssnar väldigt mycket på svensk musik, typ Plura, Håkan hellström och en massa annat. Lyssnade väldigt mycket på svensk hiphop förut. Så det är helt klart något som stått mig nära. Bob Marley är en av mina idoler som legat mig vart om hjärtat enda sen barnsben. Pete(r) Doherty är har jag inte lyssnat på så jättelänge. Men han är underbar han med. Petter har jag lyssnat på väldigt länge. Tycker han är bäst inom svensk hiphop nog.

Nu avslutar jag det här inlägget med en bild på mig. Känner att jag inte har något mer att skriva, eller? Sen har jag inte så mycket tid eftersom jag ska iväg om ett tag!

Får bli en väldigt gammal, den är inte charmig någonstans. Men den beskriver mig.


En månad, 30 dagar

Och här kommer den efterlängtade listan.. eller? Ska försöka klara av det!

Kommer alltså skriva om det här i en månad, och jag ska klara av det!

Dag 01
– Presentera mig själv
Dag 02 – Min pojkvän 
Dag 03 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 04 – Det här åt jag i dag 
Dag 05 – Vad är kärlek? 
Dag 06 – Min dag 
Dag 07 – Min bästa vän 
Dag 08 – Saker jag hatar
Dag 09 – Min favoritresa
Dag 10 – 10 saker du inte vet om mig
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag? 
Dag 15 – Mina drömmar 
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne 
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Hobbies och intressen
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Mina förebilder
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta 
Dag 25 – Mina dåliga sidor
Dag 26 – Mina rädslor 
Dag 27 – Min favoritplats 
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 En perfekt helg för mig
Dag 30
Frisyren jag trivs bäst i

Så jävla bra


FAN VAD HÄRLIGT MED LOV!


Ingen jävla rubrik

Min blogg har aldrig gått ut på att ta fina eller proffsiga bilder. Det är något som inte finns i min blogg. Även om det skulle vara så mycket roligare. Det är inget som intresserar mig, det är inte det min blogg går ut på.

Jag är så jävla less, jag hatar folk som ska provocera. Dö hela bunten. Död åt er alla, seriöst. Jag är gaaanska less. Ja jag vet att jag blir sned ganska lätt. Men man ska fan inte uttnytja det. Det är min svaghet, att min stubin är så jävla kort. Minsta lilla och aa. Alla har vi svagheter. Det är nog min svaghet. Och att jag inte gillar nya saker, förändringar. Inte utan att jag vet om det. Jag vill veta om det. Jag vill veta om vad jag har framför mig. Samma sak med läxor och prov. Det funkar inte att säga till dagen innan. Men så ska det ju inte vara. Tycker alla provdatum ska vara utsatta när terminen börjar. Fast så är det inte här. Nej.

Jag hatar att du är så jävla perfekt eller tror att du är det? Du är duktig i skolan, du är duktig på sport. Du har lätt för skolan, så jävla lätt för allting. Jag hatar det. Det är orättvist. Som fan, du förtjänar det inte. Bara glida iväg till skolan, skriva prov. Få bra resultat, utan att behöva plugga ens. Jag hatar att jag inte är sån. Det känns ganska värdelöst ibland. Ganska ofta. Har jag ett prov sitter jag 4-5 dagar innan och pluggar. 3-4 timmar per dag. Och jag får godkänt, eller vg om det är logiskt och finns intresse för det. Jag hatar att jag har svårt att lära mig, det är inte kul, inte någonstans.

Så jävla less på allt, finns ingenting som är bra just nu. Är tillbaks på ruta ett. Jag är så jävla ful, det är jag. Pallar inte mina finnar. Även om dom har försvunnit ganska rejält finns dom ändå kvar. Ganska mycket också, pallar inte. Pallar inte skolan, så jävla less. Så jävla less på dåliga lärare som inte brinner för sitt yrke. Varför jobbar man då kvar och plågar eleverna? Varför?

Snart stänger jag av datan. Lägger mig och sover. Så jävla skönt, bara skita i allt. Ska ta upp ridningen också. Då blir allt bra igen.

Men fuck life.

Jag älskar ALL musik i min spotifylista!

Stannade hemma idag med, denna morgon blev precis som gårdagen. Vaknade med näsblod, fast idag var jag mer uppmärksam på det.

Jag vill träna, springa på löpbandet. Gå ut och gå, få frisk luft. Jag vill gå till skolan, jag vill inte vara sjuk längre. Det räcker nu. Trött på skiten, så jävla sned. Jag ska hur som dra iväg och färga mitt hår idag, och även noppa mina ögonbryn. Så det så!

Just nu sitter jag och lyssnar på Pete och har lite rysningar i hela kroppen. Han är så jävla go.Juste! Ni vet att man kan sätta stjärnor på dom låtarna man gillar mest på spotify? Jag hatar det. Gjort det typ 2 ggr! Sen har jag fått ryck och tagit bort skiten. Jag hatar att ranka min musik, jag tycker precis lika mycket om all min musik. (Eller okejdå, kanske lite mer pete och bob och petter) Men det går ändå inte, att sätta dom i ordning är fel.
Rangordnar ni eran musik?

Fåglarna älskar bakom molnen

Valde att stanna hemma idag, kändes bättre så. Min morgon började med näsblod, jättetrevligt!!!
Det var jobbigt för att jag knappt hann blinka. Hade precis satt mig upp i sängen för att snyta mig och så börjar det forsa näsblod, jättekul, verkligen! Är aldrig speciellt klar i skallen när jag är nyvaken. Så sitter där ett tag i min säng och sen inser jag att det forsar näsblod. Och bah aaaaha typ. Inte alls efterbliven, nejnej. Sen är det bara att trycka upp papper i näsborrarna!

Det skulle vara vanligt med näsblod under min ruaccutan period, det minns jag. Det sa Anders. Jag har iallafall bara blödit näsblod 2 ggr under min ruaccutan period, dvs 4 månader (?) Kan det möjligtsvis vara 5 månader nu?
Räknade precis hur många månader och fick det till ett halvår, 6 månader. Kan det vara så länge tro? Det har blivit bättre, det har det. Mycket bättre.

Imorgon ska jag trotsa skolan en dag räcker att vara hemma. Även fast det är väldigt skönt, men är inte alls mycket kvar av skolan nu. Sista skolveckan nu ju!! Sen är det sportlov!!!

Blir ingen träning för mig idag men det hade jag bestämt redan igår. Väntar tills förkylningen är borta, sen så kör jag stenhårt!! Jag hatar förhinder, det är inte kul någonstans. Är ju så jävla pepp på att träna just nu!! Min kondition är så sjukt dålig just nu, men det ska vi ändra på! Tills sommaren ska den vara på TOPP!

Nää nu ska jag nog sätta mig vid min bärbara data på mitt rum istället, så tar och avslutar här!
Notera att han försöker låta som en kråka i slutet, och lyckas med det.


Att vara sjuk är inte kul någonstans

Idag har jag bara vart hemma, tar inte min fot utanför dörren när jag är sjuk. Det är förjävligt så jävla förkyld, blöder gör jag också. Både här och där.

Så mår rent ut sagt PISS. Så funderar på stanna hemma imorgon. Fan alltså, jaja. Får bli så. Träna ska jag inte heller, det är det jobbigaste. Att inse att jag inte kan träna. Så ska vara hemma tills förkylningen är över. Så det inte blir värre, blir nog bäst så.

Just nu ser jag på Wallander kuriren och den är bra, haha.

Men nu ska jag gå, min skalle snurrar. Och jag är snorig som fan. Det är inte kul någonstans, hejdå!

Kör på ett sånt här test nu va

13 HAR DU:
Ett förhållande: nej
En bästa kill-vän: typ!
En bästa tjej-vän: typ!
Dejtat en av dina bästa kompisar: njae, nej.
Blivit kär vid första ögonkastet: hm, ja.

Kysst någon och sedan ångrat dig: nej
Ljugit för dina föräldrar om vart du är: ja
Några smycken som kostat över 1000 kr: ja
Snusat: ja
Druckit alkohol: ja

11 DAGENS:
Klädsel: mjukis, tshirt, tofflor!!

Frisyr: utsläppt
Vill ha: sommar, och pengar är ju inte helt fel.
Låt: kungers - måndagströst
Drog: sängen
Saknad: haha, sommaren!
Sjuka: förkyld

Köp: inget, tar inte ett steg utanför dörren när jag är sjuk!
Godis: nej
Attityd: bitter
Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången i morse: amen tjaaa


10 SENASTE
Personen som sms:ade dig: max
Personen som du kramade: minns inte
Personen som ringde dig: nolifer på dolt
Personen som du ringde: minns inte
Personen du sa 'jag älskar dig' till: var ju ett tag sen, händer inte dagligen precis.
Alkoholdrycken: dricker inte
Bilfärd: affären/gymmet
Filmen du såg: hm
Måltiden: kycklingsallad

8 SKULLE DU
Våga hoppa fallskärm: ja
Våga hoppa bungyjump: ja
Dejta något med väldigt mycket tatueringar: ja?
Kalla dig själv lycklig: ja
Kunna gråta över en kille: ja
Kunna gråta över en tjej: ja
Ljuga för någon: njae, svår fråga.
Kunna springa 50mil: ja.. ELLER?

8 VAD:
Gör du just nu: Eh, gör det här!
Ska du göra imorn: antagligen är jag hemma och är sjuk. Men ska försöka pallra mig igenom skoldagen!
Säger du till dig själv när allt känns svårt: I'm best fuck the rest, yeeah
Har du med dig in på bion: Godis, popcorn!
Är det för färg på dina byxor: mörkblåa mjukis
Är det för väder hos dig just nu: snö, snö och återigen SNÖÖÖÖÖÖÖ
Är det första du lägger märke till hos de motsatta könet: hm, kläderna.
Skulle du göra om du vann på lotto: första bästa flyg utomlands!

2 SAKER DU HAR PÅ DIG:
1. tofflor
2. mjukis


BLANDAT:
Är du blyg inför det motsatta könet:
beror ju på, vem han är, haha.

Har någon berättat en hemlighet för dig den här vecka: ja
Använder du huvtröjor: ja

Vill du just nu ha någon piercing eller tatuering: ja
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta: ganska dum fråga. är väl olika, vissa tjejer kommer jag inte överens med, sen finns det även killar.

Att skita i att städa rummet är inte slarvigt

Mamma hade tappat bort sina nycklar, vad slarvig du är säger jag. Och då blir det värsta diskussionen haha, hon tycker att jag också är slarvig. Vilket jag inte är. Jag är klumpig och lat ibland! Inte slarvig. Har aldrig slarvat bort min mobil typ, inte nycklar heller eller liknande. Står fortfarande fast vid att jag är klantig/klumpig, ja. Jag har tex. låst in mina nycklar i mitt skåp tusen gånger.. Men inte tappat bort dom, nej. Kan ta ett till exempel jag är väldigt lat och städar mitt rum väldigt så lite som möjligt. Det handlar om lathet, och mamma tyckte det är slarvigt. Det är inte slarvigt någonstans. Nej, är inte slarvig, så det så.

Team mamma eller team Dilan?

Jag är inte glad någonstans idag

Min helg kunde inte börja sämre, fyfan vad jävligt. Jag är sur, bitter, sned.

Mina händer ser förjävliga ut, röda prickar över hela händerna. Är så jävla torr. Och nu när jag hade smörjt in händerna lyckas jag peta mig i ansiktet, och fan vad det svider. AaaaaAAAAaaaaAaAAaaA förjävligt. JA DEN ÄR STARK!! Det är anledningen till att jag nästan aldrig använder den eftersom jag alltid lyckas peta mig i ögona. Eller någon annanstans, jättekul, verkligen.

Sen har jag tjaffsat med mamma, jättekul. Och i stort sett alla andra här hemma, känns det som.

Perfekt att vara instängd på sitt rum och sitta vid datan och se en massa filmer. Läsa kan jag också göra, men tror inte det. Har iallafall en jävligt bra bok.

Äh, nu har jag ingenting mer att skriva, hejdå bloggen. För ett tag, tror jag.

Kan inte fatta att det är sant, gjorde nationella, den muntliga delen dårå. Tyckte att det var svårt, ja. Uppsatsen och läsförståelsen var mycket lättare, blir intressant att se mitt dom betygen!

Kungers är bäst, OKEJ LÅTEN VILLE INTE FUNKA ATT LÄGGA UPP. JGDDJHJHJFGJJTGJTGGFHHFGHGFHGFHGFHGFHG DAMP!Både bild och musik idag!!!

Skolan gick finfint! Så jävla skönt, nationella gick bättre än soprovet. SKÖNT! Men svenska nationella är inte svårt någonstans. (Kanske inte borde sitta och säga så här sen visar det sig att jag bara får godkänt?) Hahaha
Men det var väldigt lätt!

Vi drog inte och tränade för att mamma mådde dåligt, men hos min hudläkare var jag. Anders Hallén är världens bästa hudläkare!!! Jag fick iallafall någon salva utskriven för min extremt stora finne. Gissa vad den sitter? Vid munnen!!! Jag har ju självklart pillat sönder den varje dag. Och haft den i en vecka, men kunde inte låta bli!!! Man vaknar och kan knappt röra munnen för den är så stel. I början brydde jag mig om att det såg förjävligt ut. Men nu bryr jag mig inte ett dugg, fett skönt. Likaså mina händer, dom är ju rödprickiga? Nästan eksem? Ingen aning, kan inte bry mig mindre liksom.

Vinter är det fortfarande!! Snö med!!


Den här låten passar in känner jag!

Idag har jag vart hemma och gjort följande:

Idag har jag inte alls gjort mycket, inte mycket olika saker iallafall. Men pluggat har jag hunnit med!! Tränat också, fett härligt! Melodifestivalen har jag också hunnit med att se.
Det är inget man missar!

Så tänkte precis som förra året dela med mig av mina åsikter.

Desperados – Pernilla Andersson
Helt okej, nästan inga åsikter om låten alls. Kul att den var på svenska, enda svenska låten i svenska melodifestivalen, haha! Men den enda bild jag får upp i skallen av henne är hennes man kallad Dregen haha.
Såå här ser han ut:

Nej han ser inte bra ut någonstans!

In the club – Danny
Hahaha neee usch och fy seriöst. Det enda han sjunger är in the club, HELA JÄVLA LÅTEN. Jag trodde han skulle åka ut, eller okej ville. Men förstod att svenska folket skulle rösta på han. Isnöade på att danny är danny han är bra, JA han röstar vi på! Än sen? Låten sög

Me and my drum – Swingfly

Aldrig hört killen, men bra låt tycker jag. Ganska okej. Han förtjänade att gå vidare. Men minuset var det att.. Han kunde inte svenska. Kan man inte svenska borde man inte få vara med i svenska melodifestivalen. Inte tävla för Sverige. Nej det är inget rasiskt menat.

Oh my god – Le Kid
Fett illa att dom inte gick vidare!! :( Dom var bra, dom var färgstarka, dom var glädje.
Fett synd säger jag bara!

On my own – Jonas Matsson

Vem är denna okända kille som inte var bra? Inget speciellt med killen. Han är en i mängden, inget utmärkande alls. Bra att han inte gick vidare!

Social butterfly – Rasmus Viberg

FETT SYND ATT HAN INTE GICK VIDARE!!! Bra och bäst (?) idag tror jag nog.
Annorlunda låt på något sätt. Var nog dragspelet!

Something in your eyes – Jenny Silver
Ganska okej låt, inga speciella åsikter om henne eftersom hon var så neutral och tråkig.

Try again – Dilba
Jag hann notera att hon inte såg bra ut. Neutral men tråkig låt på något sätt. Det gäller att sticka ut från mängden. Vara gul medans alla andra är röda liksom, aa ni fattar!
Berätta för mig vart någonstans hon ser bra ut!I was gonna clean my room until I got high

Jag har vart och tränat idag, och fan vad skönt, härligt, underbart. Fyfan för förhinder. Men jag tränar så ofta jag kan, såklart!! Mitt sportarmband har kommit också. Så nu kan jag träna med ipoden, härligt! Den kom igår tillsammans med mina hörlurar som var så värdelösa att det inte finns ord.

Och böckerna kom också idag, kul med snabba leveranser!!! Fett nöjd tjej!

Käk från max blev det också, förjävligt. Men äh, så jävla gott för stunden. Men inte efter.
JAG HAR MÄRKT ATT MINA BYXOR BLIVIT STORA, FATTA GITT. RESULTAT!! Säger jag bara, men det här är bara början. Fyfan vad jag ska träna, är så jävla taggad.

Nää nu ska jag ta tag i pluggandet, ska plugga till ett soprov. Helt ok! Sen har jag faktiskt noprov på måndag också och nationella i svenska någon dag nästa vecka. Två också. Förjävligt. Men äh vafan sportlov snart, TAGGA!!!

Omg, kollade precis och såg att det inte var så snart. Trodde det bara var nästa vecka kvar i skolan, men icke. I slutet av Februari, åååh hahaha.

Nee nu ska jag ta tag i pluggandet, styra upp det hela.

Juste jag har världens mest irriterande finne vid munnen, det är inte okej, inte någonstans. Den vill aldrig försvinna.. jättekul.. verkligen.

Sen så måste jag ta tummen ur röven
och börja läsa någon utav böckerna. Men det blir så svårt, haha. Eftersom alla 3 verkar så bra!! Sen tycker jag det är segt att börja läsa en ny bok också, haha.

Hejdå!!
Känner att jag är riktigt kass på det här med bilder och musik. Musik kan jag klirra för det gillar jag och bilder, jovisst det är kul. Men vet inte ens vart min kamera är.

Då jag börjar lyssna på hårdrock sviker jag mig själv

HEJ BLOGGEN
Idag är jag hemma och mår illa, inge vidare. Men det är mycket bättre än igår. Mådde illa hela dagen igår. Och åt nästan ingenting. Idag har jag lyckats fått i mig lite frukost. Typsikt att man ska bli sjuk så man inte kan plugga till prov.. Igår sov jag hela dagen i stort sett. Fast ne, hade väldigt svårt att sova på kvällen eftersom jag sovit under dagen, haha. Så det var inte så kul.

Det var riktigt längesen jag tränade, hahaha. Tränade senast i torsdags :( :(
FETT SURT!!! Men haft en massa annat och göra.. I lördags var jag och mamma hela dagen i Öregrund och plockade saker efter mormor och så aa.. Verkligen slutet på det hela. Det är verkligen sjukt tomt utan dig.. Det suger så jävla hårt..
För er som inte vet, min mormor gick bort i cancer under 2010. Och jag stod henne väldigt, väldigt nära. Ni kan läsa det inlägget här om henne: http://publishme.se/987792/entries/article/74585578/

Just nu
sitter jag och lyssnar på broder daniel, och har även börjat lyssnat på väldigt mycket reggae igen. Jag har hittat tillbaks till kärleken. Den dagen jag börjar lyssna på hårdrock är jag inte mig själv längre. Det händer inte. Ska slänga upp min nya spotifylista någon dag, fick ryck och raderade den för kanske 1 månad sen.

RSS 2.0