Ett inlägg till min saknade blogg och dom få läsare

Jag har haft dataförbud i 8945545489548 år. Aa utan anledning typ. Det är faktiskt så.

Är det bara jag som älskar att duscha på morgonen? När man inte har någon tid alls, just då! Då älskar jag verkligen att duscha, innan jag ska till skolan. Vill bara somna där

Fast när jag har tid är inte duscha länge någon höjdare ska jag säga.

Försökte blogga via mobilen men det fuckade sig och jag fick ryck. Ovanligt, nee.

Jag har verkligen skitmycket prov och läxor och skit nu. Fan vad surt, och fan vilken press. Fan vilket hat.

Jag lovade lägga upp bild på mitt rum när det var julpyntat och ja, jag ska. När jag får sitta vid datan igen på riktigt. (Sitter nu fast än jag inte får, haha). Och just nu har jag ingen lust att lägga upp en sådan bild, min mobil vill ju inte funka. Alltså aa när man ska koppla i usb-sladden. Så fuck it helt enkelt.

Tjaaa'rå

Ja petter är en av dom artister jag tycker bäst om.

When life brings trouble you can fight or run away

Jag är sjuk, jag pallar inte fett surt. Min hals gör ont, mina händer svider för att dom är så torra, jag skulle behöva hämta mina böcker fast ne.

Världens gulligaste tar hem mina böcker åt mig, awwww. Så fan vad skönt! Kan sega mig hemma, fast ne behöver plugga en massa. :(

Livet är bra surt ibland


Förändring då och nu? JA! Alltså aa det där var förut

Bäst eller bäst?

Jag har seriöst ingenting att skriva så slänger upp en låt! Och ja, jag är hemma idag.


Och fan vad jay är bra

Skolmat är förjävlig

Jag blev riktigt irriterad när jag såg en grupp på facebook. Den gick ut på att man skulle inte äta under en dag i skolan. Inte för att man är kräsen och inte gillar maten, det är inte därför jag är irriterad. Men vad fan gör det att man skapar en grupp på facebook och bah "aa det här läser ju mattanterna i min skola och börjar säkert laga god mat efter dom sett det här" Väldigt troligt! Tycker inte ni också det? Jag kastar maten väldigt ofta måste jag säga. Iallafall skolmaten. Jag förstår inte varför man ens öppnar sin käft och säger "Tänk på stackars barn som svälter". När man ändå inte gör något åt det. Och varför skulle jag jämnföra mig med något barn i afrika?

Idag kastade jag mina potatisbullar för att dom var torra som fan och inte smakade som dom skulle!!! Det kändes som dom hade glömt dom framme på diskbänken i 10 dagar! Hallå liksom?

Dom förtjänar inte att laga mat till stackars hungriga skolbarn. Deras mat går ju inte ens att äta.

Om man inte gör något åt saken har man inte rätt till att klaga! Det är min åsikt.

Vi har ett matråd i skolan, men vad fan gör det? Mattanterna gör fortfarande lika äcklig mat! Sen när man säger som det är blir dom sura. Men misslyckas man med att göra potatis är man dum i huvudet.

Bild lånad från google


Petter har alltid vart en idol

Fan vad allt ska vara surt. Så jävla skoltrött att det inte finns. Jag hatar verkligen vissa ämnen! Orkar inte ta hem matten för jag vart borta och missat, aa, surt.

Mina finnar eller mitt ansikte har blivit infekterat eller något liknande. Så jag får käka antibiotika + ruaccutan nu. Surt.

Dagens höjdpunkt är att det är deperate housewives och sveriges skönaste familjer!Så här såg det ut förra vintern, nice eller? Inget jävla slask, snön låg kvar!I got no money but I want you so

Jag har verkligen gått och nynnat på Kings of leon's låt no money hela dagen.

Idag var jag och familjen och käkade i Kista med min faster och mina kusiner så det var nice. Dagens höjdpunkt att dom har världens bästa monki-butik. Kärlek alltså, ville bara köpa med mig allt hem, ååh. Sen var deras hm också rätt nice. Hatar våran lilla fula monki i stan. Finns aldrig något där. Likaså hm typ!

Jag längtar till julen okej?! Till första advent och detdär! Och till snö som ligger kvar och få pryda mitt rum med tomtar, det är det bästa jag vet!


Ismet var namnet

Tjaaa
Skolan var nice eller något, vi hade ett svenskaprov idag som jag hoppas gick bra! Bara hoppas på det bästa! Och försöka se det positiva i det negativa. Snart ska jag se idol, alla som tagit sig så här långt är så otroligt bra!!


Tänkte bara ta och slänga upp den hära, som säkert flera av er sett. Eller?


Plugga är inte min favoritgrej precis

Okej jag måste plugga, men jag orkar inte. Vart så jävla okoncentrerad på sisstone. Har svårt för att sitta still. Bara det är en stor grej. Svårt att fokusera på det jag håller på med. Jag skulle mer än gärna bara göra ingenting idag, sitta hemma slippa gå ut ens. FAN VAD SKÖNT! Men nu är det inte så aa, och snart kommer morsan hem. Och är sned för att jag inte pluggat nå. Aa livet är bra surt ibland.Mer tid = Bättre inlägg!

Idag har jag faktiskt inte så mycket att skriva. Fyfan för snön stod och väntade på bussen i en timme igår!!! Men sen fick jag skjuts hem som tur var. Gymnasiemässan var helt okej och en sallad på Cupido, Mmm.

Måste plugga både Svenska och Biologi, åh så jobbigt.
Men skriver mer när jag har tid för då blir det bättre inlägg känner jag!

Mysigt med första snön!

Hej gott folk!

Tänkte bara säga att första snön har anlänt i Uppsala idag! :D
Så det är nice, inte för att den kommer stanna. Det tror jag inte iallafall Det vet jag! Men mys med första snön, det är det alltid!
Det är skitmysigt att vara i stallet under vintern. Så det kan jag sakna! Hade tänkt att slänga upp någon bild på hur det såg ut nu men första snön och så. Men hej min usb-sladd har bestämt sig för att inte funka. Aa fett sned man blir.

Senare ska jag iväg på gymnasiemässa, det ska väl bli nice eller något. Även fast det är lite läskigt att åka buss nu när det är så mycket snö. Men alltid ett + att bo vid endhållplatsen. Alltid en sittplats. Aldrig behöva stå. Så det är nice! Som fan!

Slänger upp en vinterbild från stallet som är tagen förra vintern sålänge!


Tom

Jag vill inte börja skolan igen, orkar inte. Orken finns inte där. Orkar inte med alla prov, allt slit. Koncentrationen finns inte där, det finns den nästan aldrig. Det är jobbigt som fan att inte kunna sitta still. Jag vill höja flera av mina betyg vet att jag kan. Men inte om jag orkar. Så jävla surt. Skolan gör mig deprimerad, okej? Inte så lite heller, trött på skiten.

Zeit und überprüfen, ob ich noch mehr Diagnose jetzt haben.
Kann sich nicht die Mühe mit der Hölle.

Fan vad bra alltså!

Finns inte ord för hur grymma dom var tillsammans!


För jag blir så dum av dig

Eftersom min blogg går i stort sett ut på att dela med mig av mina åsikter så..

Igår var jag och såg Paranormal activity 2 med Karin och den var riktigt kass. Den första Paranormal activity var bättre, haha.

Men trevligt sällskap gjorde kvällen!

Funderar på lägga upp bilder på Morris (min katt) med hans tratt på huvudet? Haha! Nää stackare. Han har blivit kastrerad idag, vaccinerad med, klorna har dom också klippt. Han blev även id-märkt. När vi kom hem lyckades han ändå tvätta sig därbak. Och då fick vi reda på att tratten var för liten så vi fick åka tillbaks till Ultuna och få en större tratt.

Jag tycker nästan "Dum av dig" är bättre än "Gubben i lådan"
Bad day eller?

Ååååh jag är trött och jag måste plocka disk, och läsa ut en engelsk och svensk bok under lovet har jag bestämt mig för. Sen så lånade jag världens dåligaste böcker känns det som, biblioteket är inget vidare. Beställer hellre böcker eller köper i en bokhandel. Tycker det är enklare eller något.

Aa iallafall, vill lägg in saker på min nya mobil från min gamla mobil. Men går fan inte att föra över grejer från datan till min nya mobil, det suger. Blir så jävla sned på min mobil. Sen det där att ha samma laddare och usb, det vill jag dissa. Så jävla värdelöst. Får fan ta och köpa mig en ny kamera när jag har pengar! Om jag inte hittar min gamla dårå. Jag är bäst på slarva bort saker ibland.

Mensinlägg

Att man ska vakna och ha sådan mensvärk det är förjävligt, blir fett sned på det. Hjälper ju inte på direkten med Ibumetin heller. Iförsig det gör det inte med Alvedon eller Ipren heller. Jag tänker inte klaga på mens för det har jag inte något problem med. Det är själva värken och illamåendet. Fan vad jag mår illa, hejdå!

Update: Magen mår bra!!! :D

RSS 2.0