私は最高

Okej måste bara säga att jag är glad!!!! JÄVLIGT GLAD OCH NÖJD! Ledig en dag extra och idag slutade jag 11.50, aa kan det bli bättre?

Och imorgon ska jag, mamma, och brorsan till Thuns! Så det är nice! Hoppas på att hitta massa fint! Även än vinterjacka om jag har riktigt tur! Annars får jag beställa en!

Igår fick jag för mig att nörda sims. Har typ 8 sims spel, haha. Så har mycket att välja på måste jag säga när jag får för mig att spela sims. Men konstigt nog blir det ofta samma sims spel! Jag menar vem orkar installera skiten?

Vart hemma själv ett bra tag nu, jävligt skönt om jag får säga det själv haha.

Sen önskade jag att jag kunde tyska. Fan att jag inte valde tyska i 6an, fan. Skulle kunna tänka mig att lära mig det på något sett. Ska fan leta upp lite info om det, om det går.

Och nu till det NEGATIVA.. Nä bara skoja. Negativt är det väl inte, en matteläxa och något förhör i biologin! Biologi är mycket mänskligare och mer normalt än kemi iallafall! Så man får försöka se det positiva eller något!

Morris!

Är det bara jag som minns lilla al-fadji?


Fan vad min musiksmak varierar!


Idol-olle!

Är han inte bara för bra?!



Jag tror stenhårt på ett nytt liv efter döden!

Jag kanske har sagt det förut, ingen aning.

Men jag tror på ettt liv efter döden. Och innan också. Såhär tänker jag..

Jag har säkert levt tidigare, man dör väl inte bara och ligger under jorden och försvinner typ? Man måste väl födas om på nytt. Man kanske blir en typ.. FÅGEL! Nemen srsly, jag tror inte på att man dör och INTE föds på nytt igen. Eller rättare sagt, så är det inte!

Jag tror att jag har levt tidigare. Men när jag sen fötts på nytt har jag verkligen gjort det och minns inget från mitt tidigare liv. Det är ganska logiskt ändå.

Hur ologiskt äre inte om man bah "Juste i mitt förra liv var jag en häst som användes till avel". Alltså aa, och minns hela sitt förra liv.

Peace

På tala om fred, jag har blivit inspirerad från ingenstans och vill göra en tatuering. En peacetatuering på handleden, alltså på innersidan såklart!

Typ i sån storlek!
(Bild lånad från google)


Skadeglädje är den enda sanna glädjen!

Tja!

Idag är en bra dag. Eller jag vet inte? Varför skulle den här dagen vara bra? Okej dagen är skön säger vi! Eftersom jag har stannat hemma från skolan.
Orsak: Orkade inte ta mig upp ur sängen.. Aa.. Illa.. Bad day liksom. Men det har regnat i 3 timmar snart?!

Och vi har bara en nödvändig lektion idag FYSIK. Där man måste hänga med. Sen ska vi ha idrott som är jävligt onödigt. Skiter fullständigt om jag inte blir godkänd iår. Gympalärare är dumma i huvudet men för lite möjligheter. Sen är det skoljogging, också något som ingår i gympan. Men fan vad skönt allting blev om jag inte ska ha något gympabetyg behöver jag inte vara med! Bra inställning där! Sen så regnar det en massa, sist vi gick på någon sån skit spöregnade. Och fan heller att jag gör om skiten!
Glöm det!

Så idag är jag hemma och aa.. vad gör jag? Inte ett skit, är trött som fan. Får väl se någon film senare. Nu ska jag fortsätta sega mig vid datan!

Sen vill jag säga, hoppas skoljoggingen blir av även om det spöregnar!!

Bild tagen från google!

Praoa med barn är underbart!

Tja!

Imorgon är min sista praodag, så jävla synd. Min prao har vart underbar. Personalen, barnen. HJÄRTA. Känns dötrist att börja skolan igen. Känner mig seg as hell också.
Praoar bara 09.00-13.00 imorgon. Det kommer nog gå jävligt fort, eftersom jag tycker 09.00-15.00 går fort haha.

Idag är jag inne på min 6:e dag av Ruaccutan, och jag mår bra. Och det går bra! Inga biverkningar hitills. Dä är näjs. Så det är vi glada för. Tack och bock eller något!

Jag är urkass på lägga upp bilder, men det är nog inte min grej. Jag tycker skrivagrejen är roligare med att blogga. Så detså! Och det är ju det som räknas, eller?


Kent är bara för bra!


Therese Lundberg vinnaren av idol 2010

Så jävla grym, måste bara säga det. Älskar svensk musik som typ Ted gärdestad!


Men åhhh, hoppas han åker ut på direkten. Och nej han kommer inte bli en tjejfavorit?! Han är ju ful som stryk helt orange och översminkad!
Är han inte bög? :O

Min spotifylista!!

Som jag lovat er, min spotifylista!!!
Det är verkligen skitmycket musik. Men lyssnar verkligen inte på allt. Oftast den musik som finns längst ner!


Inom kort ska jag försöka fixa till bloggen lite, ny header och så. Behöver bara lite kunskap!

Bildlös dag

Idag är en sån dag jag inte vet om jag är glad eller ledsen. Eller inte vet hur jag själv mår eller känner, känner ingenting helt enkelt.

Livet känns ändå rätt nice ändå om man tänker efter. Börjat med Ruaccutan igår, jag ska kanske börja jobba extra på helger och lov. Jag vill! Men frågan är om jag orkar..
Det som kommer kännas skönt är att jag slipper fråga om pengar hela tiden. Även om jag ofta brukar vara rätt bra på att få som jag vill. Känns ändå skönt att ha sina egna pengar, det är mina pengar jag gör som jag vill. Pengar behövs alltid!
Med pengar är man lycklig. Det är min åsikt.

Jag vet att du har kvar min spotifyplaylist och lyssnar på den och läser min blogg varje dag.
Så jävla less på dig, fuck you helt enkelt.


Vissa låtar tröttnar man aldrig på, hans texter är underbara.

Det trodde ni inte om mig

Att jag lyssnade på Abba? Visst händer inte men tycker flera av deras låtar är bra. Ska försöka Få upp en länk till min spotify så kan ni lyssna! Sist ville det inte funka men aa ska försöka fixa det!

Hittade ingen bra video så får bli såhär!

Skippa produkterna, kör på privat hudläkare!

AMEN TJA!

Idag är jag också hemma och är förkyld. Sådär lagom lat, men är faktiskt fortfarande förkyld. Hes är jag också! Men ska gå imorgon oavsett. Visst det är skönt att vara hemma, känns som jag haft helg. För gjort saker även fast jag vart sjuk. Haha, dum som man är. Men idag håller jag mig hemma, skönt.

Eller juste ska till min privata hudläkare. Hoppas inte Ruaccutan är så läskigt som jag tror. Finns ju faktiskt folk som blivit riktiga nöjda utan problem. Så hoppas verkligen att jag blir det också. Trött på skiten nu. Testat så jävla mycket olika produkter. PRODUKTER MOT FINNAR SUGER! Det har inte hjälpt mig ett skit. Fast jag har lagt ner hur mycket pengar som helst på det. Och proactiv som jag beställt kan gå och dö. Det var riktigt dåligt. Har man riktigt mycket finnar. Boka tid hos en hudläkare i ditt område. Först får man testa typ 2 olika grejer som tyvär inte hjälpte mig. Så det är därför vi ska köra på det starkaste som är Ruaccutan.

Nu kör vi!


Notera att jag är superäcklig och bläää idag. Behöver verkligen tvätta mitt smutsiga hår, USCH!!!



Nästan nyvaken här så aa..

Blodprover är läskigt!

HEJHOPP!

Imorgon ska jag till min hudläkare och jag är lite rädd, srsly. Jag ska börja med Ruaccutan osäker som fan. Jag vill, men jävla biverkningar och skit. Sen är jag rädd för att ta blodprov, nee fy..

Nee nu ska vi inte deppa över det!


suuuuuk chey

Hejhopp gott folk!

Idag är jag hemma och är sjuk, inget vidare.. nee. Var det även igår, det suger! Jävla förkylning..

Igår var jag till boländerna med Nadia för att kolla skor och jackor. Men hittade ingen jävla vinterjacka, för alla var jävligt fula. Aa lagom bitter.. aa livet är lagom surt ibland.. Man ska gå med sin höstjacka och bli förkyld känns det som. Aa jättekul.. Jaja nu ska vi inte vara bittra kanske får byta till min gamla praoplats ju!!! Så det är nice, om jag inte får det ÅHHHH. Fast då blir det bara en vecka på den praoplatsen. Tänker inte gå dit ett minsta sjuk till min gamla praoplats. Är nog hemma 2 dagar till då. Är ju trots allt jättehes!

Fan vad jag är sugen på sallad, MUMS! Pallrade mig till willys igår och köpte sallad och glass med Nadia igår!

Nää nu vet jag inte vad jag ska göra, är sugen på massa godsaker men det finns ju inte hemma. *SUCK*




småbarn? NEJ TACK!

HEJHOPP!

Nu sitter jag hemmat, precis käkat för ett tag sen på en skola. Jag praoar på dagiset brevid det jag praode sist! Och det suger!!!! Småbarn är så jävla jobbiga -.-, och min handledare är inget vidare. Får inte ha en halvtimmes matrast och sluta en halvtimme tidigare. Nej måste ha en timme, åhhhhhh. Så går hem efter jag käkat på skolan och tjillar! Ska gå och prata med kerstin på dagiset brevid och fråga om jag får byta dit (HOPPASHOPPAS!!!) Ska snart pallta mig iväg.


Nämen tjaaa

Idag är en sån dag jag är trött som fan och ont i halsen har jag också. Blir väl förkyld snart! Riktigt tråkigt, eftersom jag ska praoa på dagis imorgon. Och det är första dagen. Och när jag är sjuk, håller jag mig verkligen hemma. Vill inte göra ett skit då!

Idag var jag på den marknaden som jag babblade om hittade en snygg pälsmössa. Men kände mig tveksam så det blev inget!!

Köpte faktiskt en prydnadskudde, som jag kan fota senare och visa. Men inte nu! För nu är jag slö! Iallafall gissa vad det är på den?! TOMTAR OFC!!! Men får inte använda den nu (såklart) Eftersom min mamma är stenhård på sånt. Och det är höst nu och inte vinter/jul. Jag skulle kunna ha tomtar året runt tror jag. Under julen så är det i stort sett tomtar i hela mitt rum, och rummet är rött som .. fan! Det är fett nice! Med en massa ljus! På sommaren är mitt rum skitljust pga dom ljusgröna tapeterna och ljusa gardiner. Sen är allt i stort sätt vitt i mitt rum. Så det blir väldigt ljust!

Nu vet jag inte vad jag ska göra. Ska nog se film snart, MYSIGT! Kidulthood blire! På senaste har jag sett en massa filmer!!! I stort sett MASSOR! Jag är typ besatt.. Aa. Sett the football factory, som var riktigt kass. Den var inte alls lik green street hooligans som dom sa, riktigt skitsnack! Shutter Island finns också bland mina filmer. Men neee, inte orkat sett den. Tror nästan att jag ska radera den!

Var till gränby centrum med mamma idag och köpte den gröna sjalen jag sett på stan så det gillas. Och imorgon ska hon försöka leta efter den tröjan jag sett och köpa den åt mig, så det gillas! Men om hon inte hittar den får jag väl pallra mig ner på stan och köpa den själv då!

Neee nu ska jag inte skriva något mer, för har inte så mycket mer att skriva!

Och fyfan vad äckligt översminkad man var en gång i tiden.. riktigt illa!





Vart kan man köpa tygkassar med motiv?!

Hejhopp!

Blev shopping idag som planerat med kära Marina så det var nice! Köpte ett par höstskor som jag är skitnöjd med! Och en kalender/Almenacka att ha i skolan. Och ett halsband och även en halsduk/sjal (kalla det vad ni vill) Från indiska! Så det var nice. Men hittade en grön sjal/halsduk som jag också vill ha, så den ska jag köpa och även en underbar tröja från cubus som jag blev helt kär i och sen vill jag även ha en tygkasse, SÅ JÄVLA SNYGGT! Och eftersom ni kanske tycker det är roligare med bilder på vad jag köpt så får ni bilder! Fast notera att min kamera är kass. Men Under vattnet är den dunder!

Byxor från Vila 279 spänn!! Nej jag tog inte på mig dom för att ta kort hade på mig dom idag.
Dom är svarta egentligen!


Kalendern ser ut precis ut som på bild. Och är från Akademibokhandeln och kostade 129 spänn!



Här är dom supersnygga höstskorna som ser bättre ut irl än på bild från din sko 449 kr!



Nej skjortan ser inte alls ut som på bild, mycket snyggare på faktiskt. Vila 299kr.


Ringen ville inte alls synas på bild. Ingen aning vad den kostade den är från jc iallafall!


Halsband som jag hittade på new yorker och det var på rean också 49 spänn!!!


Halsband från jc 69kr!


Nu sitter jag här och har lite ont i halsen, förkylda Nadia!!! Men drack 2 glas vatten med lime så hoppas på att det räcker! Nu ska jag nog se på film. Vi får se vad det blir idag för bra film. Imorgon ska jag på någon marknad vid ulva kvarn med morsan. Det är sånna handgjorda grejer och ingen vaksalatorg marknad. Så det ska bli kul!




Livet är bra underbart ibland

Idag var jag faktiskt på Gränby Centrum, fick faktiskt med mig en grön skjorta och svarta byxor från vila. Även ett linne från hm och en ring och ett halsband från jc. Men ska ner på stan med saknade Marina och shoppa! Så det gillas, även hittat tshirts som jag gillar som ska beställas. Kängor/Skor ska inhandlas och väska, och fler ringar. Och bruna/gröna plagg! Det gillar vi! Livet känns underbart nu, jag har helg. Prao i 2 veckor efter det på dagis. Jag som älskar barn. Bara dom inte är jättesmå! Inte under 1 år alltså!!!!

Såg nyss green street hooligans 2, 1an är mycket bättre. Precis som alla säger. Den första är verkligen jävligt bra. Den andra kanske inte är så bra för att snyggingen Charlie Hunnam inte är med.


Nu ska jag läsa bloggar och chatta. Sen lägga mig för att smsa faktiskt!


Coldplay är riktigt bra faktiskt!

Skippa Rubriken va

Känner att jag är riktigt bra på uppdatera!

Jag vill internetshoppa, men det finns så mycket man vill ha. *SUCK* Sen hittar jag typ ingenting i affärerna känns det som.

Aaa.. Så det är irriterande.. Sen har jag typ 3 glosor att plugga in. Inte så mycket för er kanske, men har nog lite svårt med inlärning tror jag. Faktiskt. Jag fryser om mitt huvud också, WTF?! Så nu sitter jag här med en mössa aa..

Alltså ibland är jag modeintresserad och ibland har jag dagar men fan vad det ska vara tråkigt med kläder. Stort och bekvämt skare va då! Och ibland kan jag tycka det är skitkul med kläder och bry mig som fan.

Men nu ska jag nog .. få in glosorna i skallen, sen är jag även sugen på att gå till willys! (Säg när jag inte är det?)

Men ska faktiskt börja gymma snart med Sham! Så detså!!!!

Nu är det över 5 månader sen du gick bort, vila i frid. <3

Engelskaglosor

Nämen tjenare!

Skolan gick bra och så.. jag var till och med på gympan! Regnat har det också gjort idag! Fast det har det gjort typ varje dag på sisstone? Även om det inte vart så mycket.
Pluggat engelska glosor och det gick faktiskt bra. Kunde koncentrera mig riktigt bra!!! Så det var skönt! Men förstår ändå inte inte skillnaden emellan British english och American english. Okej jo, förstår skillnaden. Men aa onödigt som fan att vi måste lära oss båda, fyfan. Känns stenålders. Tyck att jag är knäpp men jag tycker det är onödigt as hell!

Det var väl det jag hade och säga
och att jag vill till willys för att köpa något gott. Och att det stinker tigerbalsam, FY!!!!




RSS 2.0