En dramatisk kvinna på bussen

Jag är ju ett kaffe-freak och oftast på morgonarna hinner jag helt enkelt inte dricka kaffe innan jag ska iväg till skolan. Så kollar runt löjligt mycket på nätet efter take-away muggar är det ett skämt eller? Sjukt dåligt utbud och dom flesta take-away koppar som finns överallt är just koppar, koppar i porslin!!!! Hur opraktiskt det är klumpigt, otympligt och tungt?? Efter ett mycket sökande hittar jag en take-away i mugg som jag ville ha mycket smidigt och en väldigt nöjd tjej. 
 
Som sin första dag ska kunna dricka sitt kaffe på vägen till skolan i mitt fall på bussen. Dricker det på min första buss och har med det på min andra buss också för att jag inte hunnit dricka upp det. Då jag ser en kvinna i kanske 30-40 års åldern med kinesiskt påbrå pekar på min kaffekopp och säger något. Jag är i min lilla bubbla och hörlurarna är i på morgonen och inte helt vaken än heller. Tar ju givetsvis ut hörlurarna för att höra vad hon säger undrar hon kanske vart jag köpt min kaffemugg? "YOU CAN NOT HAVE COFFEE IN THE BUS!!!!!!!!!!!!" Mumlar fram något med att den är stängd för det var den också i stunden och ja man kan stänga den. Hon går fram till busschaffören och upprepar samma mening gång på gång och vid detta laget är hon riktigt upprörd hon står och SKRIKER. Busschaffören bryr sig inte särskilt mycket om henne han svarar henne något men inte så mycket mer. Kvinnan börjar upprepa samma mening igen till mig och nu kollar folk riktigt mycket på henne. Hon går sedan av hållplatsen efter och två skolelever försöker skoja till det och den ena till den andra: "Jag ska också börja skrika på dig om du har kaffe på bussen!!!" 
 
Jag är i chocktillstånd då jag trodde att hon skulle fråga vart jag köpt min kaffe-mugg hahaha inte. Jag har aldrig vart med om något liknande blivit så utskälld av en helt främmande människa och SÅ upprörd. Hon lär ju vart med om något kaffe-drama eller haft en riktigt dålig morgon tråkigt att det ska behöva gå ut över en helt främmande människa i detta fallet jag. Folk äter och dricker i farten hela tiden och det är så vanligt nuförtiden att det hör mer till en vana än ovana. 

RSS 2.0