Ingenrubrik

Could you be loved and be loved?
Could you be loved and be loved?

Don't let them fool ya,
Or even try to school ya! Oh, no!
We've got a mind of our own,
So go to hell if what you're thinking is not right!
Love would never leave us alone,
A-yin the darkness there must come out to light.

Could you be loved and be loved?
Could you be loved, wo now! - and be loved?

(The road of life is rocky and you may stumble too,
So while you point your fingers someone else is judging you)
Love your brotherman!
(Could you be - could you be - could you be loved?
Could you be - could you be loved?
Could you be - could you be - could you be loved?
Could you be - could you be loved?)

Don't let them change ya, oh! -
Or even rearrange ya! Oh, no!
We've got a life to live.
They say: only - only -
Only the fittest of the fittest shall survive -
Stay alive! Eh!

Could you be loved and be loved?
Could you be loved, wo now! - and be loved?

(You ain't gonna miss your water until your well runs dry;
No matter how you treat him, the man will never be satisfied.)
Say something! (Could you be - could you be - could you be loved?
Could you be - could you be loved?)
Say something! Say something!
(Could you be - could you be - could you be loved?)
Say something! (Could you be - could you be loved?)
Say something! Say something! (Say something!)
Say something! Say something! (Could you be loved?)
Say something! Say something! Reggae, reggae!
Say something! Rockers, rockers!
Say something! Reggae, reggae!
Say something! Rockers, rockers!
Say something! (Could you be loved?)
Say something! Uh!
Say something! Come on!
Say something! (Could you be - could you be - could you be loved?)
Say something! (Could you be - could you be loved?)
Say something! (Could you be - could you be - could you be loved?)
Say something! (Could you be - could you be loved?)

Visste du att?

40% av jordens befolkning tvättar inte händerna efter de har varit på toa.

I'm back on track

Nu är jag tillbaks, lite då och då. Jag ska ta tag i det där med designen när jag orkar och har lust helt enkelt. Nog med det.

Vad gör jag nu? Jag vaknade för ca en timme sen, och sitter här ensam hemma. Fan vad skönt det är ibland! Fast jag borde duscha, eftersom jag vet att vi ska till Öregrund när mamma kommer hem. Vi ska tända ljus vid min mormors grav, då det är exakt 1 år idag hon gick bort i cancer. Sen ska vi även stanna till hos morfar i Alunda, ska bli riktigt kul. Han är riktigt, riktigt saknad. Man får ta vara på tiden när han är så gammal, då han och min farmor är dom enda jag har kvar. Min farfar har jag aldrig träffat nämnligen, han gick bort när jag var liten. Likaså min gammelmormor och gammelmorfar.

Nu ska vi inte deppa ihop för det, även om det är väldigt tråkigt. Men jag kan inte göra så mycket mer än att spendera en massa tid med dom nu när dom är så gamla.

Nää nu ska jag ta och pallra mig till duschen, vi hörs, det gör vi.




Du är både allt och inget

Jag saknar min blogg, jag saknar att få skriva. Jag saknar att göra det jag gillar allra mest, att få skriva, blogga. Jag vill börja om på nytt alltså, fixa en ny design och allt, kanske en ny blogg till och med. Men designen är viktigast, den känns tråkig och inaktuell. Det är inte alls kul. Och anledningen till att jag inte gör en ny är för att jag inte kan, eller ja. Det kommer se ut som en nybörjare som gjort den. Valt ut några bilder med en färg bakom. Vill inte ha det så. Bryr mig för mycket helt enkelt. Hade värsta ideérna om att starta en ny blogg, roligaste grejena. Men aa, vi får se hur det blir. Ska verkligen försöka fixa en design, eventuellt byta blogg. Vi får se.

Jag vet inte hur länge jag vart borta. Känns som jättelänge, vilket det nog inte är.

På lördag är det exakt 1 år sen min mormor gick bort. Så vi ska åka till Öregrund och tända ljus vid graven. Och pryda den med fina stenar. Pryda dig mormor, min fina mormor. För er som inte vet, gick min mormor bort i cancer 26:e mars 2010. Står mer om det i arkivet någonstans i mars, eller april. Det är bara att leta fram om du vill läsa.

Just nu borde jag egentligen plugga. Men det känns så svårt och jobbigt. Då skiter jag i det, pallar inte trycket liksom. Då skiter jag i det. Samma sak när det blir för mycket, då backar jag, tar avstånd liksom. Både från människor och saker.

Jag ska börja blogga igen, det ska jag. Med eller utan ny design det får ni se inom en snar tid.


Det här är slutet på vår film

Nu ska jag ta en paus från bloggen, vi pratar kanske en vecka. Eller flera veckor/månader. Jag har ingen aning. Jag kommer tillbaks när jag har lust helt enkelt. Har oftast bloggat på mina egna villkor. Men ibland känns det som jag gör det för "bloggas skull". Och det vill jag inte. Vill inte blogga utan att ha något att skriva om, att bara skriva massa ointressant strunt. Kanske eventuellt skaffar mig en ny blogg, börjar om på nytt. Det vore kul, kanske börjar blogga tillsammans med någon. Kanske byter bloggportal.

Min blogg kommer iallafall aldrig handla om "idag har jag på mig det här och det här". Det finns inte i min värld. Min blogg har alltid bestått av klag, starka åsikter, tankar, händelser. Något i den stilen. Och det är det jag brinner för, att diskutera olika saker. Det är min grej.

Avslutar med ett Johan Rheborg klipp som jag känner att jag kan relatera till.


TJAAaaaaAAAA

Okej jag ville låta som jag var i målbrottet lite, fråga mig inte varför.

Köpte världens snyggaste vårjacka igår, drömjackan!! I år är det en massa med parkas, jag är i himlen typ! Förra året letade jag efter en parkas i typ 8568956586568 år. Men aa hittade ingen så blev en svart jacka från wesc. Som tyvär är för liten så aa. Det är ganska surt. Men den var så jävla precis när jag köpte den, och orkade inte skicka tillbaks den. Aa iaf nu har jag klirrat en jacka.

Skojakten gick inge vidare. Fyfan för det. I stort sett inget som föll mig i smaken. Jag vill ha ett par röda sneakers, ge mig. Ska kolla lite på google och olika skohemsidor så ska ni se att jag snart köpt ett par skor!

Sportbhn är också klirrad, fick även med mig två snygga linnen från hm. Dom två kan vi kalla impulsköp.

Vad mer fick jag med mig? Hmm nej inget mer! Inga hörlurar blev det, varken media markt, elgiganten eller onoff hade urbanears. Alltså aa dom nya ear-lurarna. Så aa. Inte "urbanears plattan" heller. Eller jo media markt hade dom visst!! Och onoff hade i en färg, haha.
Men ska beställa ett par hörlurar, blir troligtsvis urbanears eftersom dom är så otroligt snygga! Kanske klickar hem två? NEJ DET GÖR JAG INTE!! För behöver inte 2. Och om jag inte är helt ute och cyklar kostar dom 500-600 kr styck. Vilket inte är så billigt. Men dom är sjukt snygga och kvaliten är dunder den med.
Ett par hörlurar man känner sig bekväm och snygg i helt enkelt!


Fan vad jag diggar den här låten!



Don't bring flowers after I'm dead

Idag är en sådan dag som är precis som alla andra. Precis som att du är en i mängden! Ok, just kidding. Vi alla är unika! Eller nee, stämmer inte. Eller? Enligt mig, ett stort nej.

Idag har jag gjort följande:
- Varit på ica-väst för första gången i mitt liv, haha! Ja, jag är seriös. Sen har jag vart på aa.. läkarbesök! Aa det kan man väl ändå kalla det på något sätt.

- Ätit äcklig tortelini, notera att tortelini är inte äckligt. Det var just DEN tortelinin.

- Gått i skolan precis som vanligt, men aa vart så jävla nära på att stanna hemma. Vaknade med världens illamående. Men jag hade hkprov så neeee.

Äh har inte gjort så mycket idag.


FAAAAAAAAAAN!!! Kom precis på att jag måste plugga matte tills imorgon. Fast skitsamma gör det över helgen. Eller kl 9 för då är det inget på tv! Smart tjej där!

Jag måste inskaffa mig ett par ear-lurar. Aa så man bara kan köra upp i örat. Sådana man har i örona dårå. Sen ska jag nog köpa mig en vårjacka under helgen. Är fett sugen på det!! Nya skor ska också införskaffas, sneeeeeeeakers, YEAH! Kanske har så tur att jag får med mig några skor med klack också. Men det hänger ihop om jag hittar något. Men fortfarande väldigt mycket vinterskor tycker jag. Ett nytt tangentbord behövs också inskaffas. Även en sportbh. Pengar har jag också. Ja hela barnbidraget efter jag köpt det här, haha. Eller nej hörlurarna ska jag faktiskt betala själv!

Näää nu ska jag ta mig iväg och träna, HEJDÅ!


OCH JO HAN ÄR VISST SNYGG!




En timme kvar att leva

Nu kan jag sluta gå ut med hinkar och hälla varmvatten på snön. Nejdå, men nu känns det verkligen som att det börjar bli vår här i kalla Uppsala! Fåglarna kvittar och solen lyser, asfalten börjar synas. Snart är det dags och ta fram vårjackan och köpa nya skoooooor, fett taggad!!!

Nu kan jag inte skriva mer eftersom jag precis kom hem från skolan och ska iväg och träna!

Randombild, lånad från Google!



SKRÄPPOST? NEJ TACK!!

Det är något som alla hotmailanvändare får och ja givetsvis alla med emailadresser. SKRÄPPOSTEN!!!

Jag brukar bara skumma igenom skräpposten
en snabbis och sen radera det nödvändiga. (Som oftast är allt) Men skummar ändå igenom skräpposten för att se så det inte är något som råkat hamna där. Något viktigt, som inte skulle hamna där alltså. Jag har fått riktigt sjuka mail på engelska. Jag brukar få mail där det står  " Hej såg dina foton på den här sidan och du ser så underbar ut osvosv" Sen ser jag att det står till typ [email protected] eller något helt annat. Hur fan kan jag få det då? Sjukt!!


Hur gör ni, raderar ni bara allt som finns där, eller kollar ni igenom allt?
Har ni fått några skumma mail?


Engelskaglosorna gör vi efter vi bloggat!

Tjaaaaaa

Skolan gick bra, en aning trött tjej bara. Ganska segt var det också för jag var trött! Men aa det funkade! Lär bli värre imorgon, då vi bara har flera långaaaa lektioner. Hatar det, sjukt jobbigt.

Men har klirrat mitt gymnasieval. Känns skitskönt, även fast jag nog kommer att ändra lite på det, men aa!

Egentligen borde jag plugga engelskaglosor snart. Fast äääh, gör det sen! Det är luuuuugnt.

Vad händer idag då? Jo jag ska iväg och träna runt kanske hm halv 7 tror jag fan att de är! Men innan dess ska jag plugga engelskaglosor, har även lite matte att räkna men tar nog det imorgon! Sommarjobb ska jag också klirra. Men vet inte om jag ska fixa det kommunalt. Eller om jag ska jobba på typ aa någon restaurang eller liknande. Ska nog jämnföra vad man får i lön och så.
Kanske ska sommarjobba i Öregrund? Eftersom dom tjatat på mig att jag ska jobba där.

Men det visar sig!! Gitt med pengar iallafall!! Även om jag kommer spendera dom på kläder, ja.

Pengar är kärlek, pengar är allt som jag brukar säga!

Notera att jag måste köpa nytt tangentbord för att det är sönder, lika så med mina hörlurar!



RSS 2.0