Inte lätt att komma från Kina

Låten hörde man litegrann när den kom ut typ men inte mycket alls så här är den!




Folk som nyser rakt ut är äckligt!

Tjenare gott folk!

Nu vare ju ett tag sen jag bloggade känner jag. Jag borde göra något åt min header den känns verkligen sååå inaktiv. Men det känns inte som det viktigaste. Jag tycker det är skitkul att få skriva, rita och photoshopa är inte min grej!

Sen vill jag klaga på..

Att vi bara har 2 VECKOR PRAO! Så jävla lite!!! Jag vill ha typ 2 månader eller mer så kan man vara på flera ställen, fan vad awesome! :D

Sen på folk som nyser rakt ut HALLÅ LIKSOM?! VIDRIGT! Jag har nog bacillskräck njae lite. Sen är jag kräsen också, det vet jag!

Sen längtar jag tills gymnasiet, åååååh vad jag vill plugga i en annan stad!!! Blev fett avis på Hanna som går gymnasium i Kiruna! Fast det är rymdgymnasium och no är inte min grej!

HAHAHA på bilden men fan vad snygg hårfärg jag hade och fan vad snygg min turkosa jacka var!


Spöregn och kladdkaka?

Tjenare gott folk!

Och tjenare miniblogg!


Okej för det första har det baaaara spöregnat hela jävla dagen känns det som. Ett tillfälle regnade det som bara den (när jag stod och väntade på bussen, USCH) Jag tror man lägger märke till att det regnar mycket mer om man är ute. För då är man ju liksom .. UTE OCH UPPLEVER DET! Om man sitter inne jovisst man ser att det spöregnar men hör inte lika mycket som ute!!



Och för det andra så har jag fått praoplats på mitt dagis där jag gick som liten. Det ligger brevid dagiset jag praoade i 8:an!!!! Så får nog äta på samma skola som sist, inte för att det gör mig något. Dom har typ världens goaste mat! Bara att typ alla lärare vet vem man är där .. aa. Så dom ska alltid prata i 5856856 år. Även fast man går dit 2 veckor i sträck. Man bah okej om dom pratar mycket första dagen. Men dom andra neee, ge fan. Jag har lunchrast och sluta fråga ut mig om mitt liv TACK!!!


Och för det tredje jag vill baka men vet inte vad. Blir nog en kladdkaka skulle jag tro. För Äppelpaj måste man ha vaniljsås till och det orkar inte jag gå och köpa. Så det så!


Och för det fjärde så är jag bäst men det vet ni ju redan! Haha nee bara skojar (H3H3H3H3)


Notera att himlen är klarblå nu. Men jag hoppas på regn, sen en höst som försvinner SNABBT! Så jag kan få vinter och börja köpa mysiga tjocktröjor. Jag är ganskaaa trött på stickade tröjor det känns gaaanska uttjatat och dom är jobbiga.. neee. Tjocktröjor får det bli! Alltså aaa hoodies :D

(Bilderna är tagna från google)

Jag vill ha det bekvämt i livet

Aaa skolan var jävligt seg och aa allt detdär, är redan skoltrött. Dags att börja längta tills nästa sommarlov, HELTKLART något jag gör. Tyck det är sjukt, men aa så äre. Trött på min klass redan! FAN VAD SKÖNT DET SKA ATT BLI ATT BÖRJA I GYMNASIET (om typ ett år?) haha!

Jag vill epilata mina ben fast orkar inte, jag vill tvätta mitt hår men orkar inte eftersom det blir smutsig nästan varje dag nuför tiden. Hallå typ 2 dagar sen jag duschade det?! Aa så fett less på det. Och gillar inte att ha så långt till skolan.. ne.. fy.
BEKVÄMT SKARE VA GOTT FOLK!
Det är så jag vill ha det, allt annat går bort!
Nee.. ska nog ändå gå och duscha nu, bra mycket skönare att duscha på kvällen än att stressa med det på morgonen!

Pepparkaksbakning någon gång under jullovet,
göra om Nadia?! Haha!





VARNING FÖR LÅNGT INLÄGG!

TJENARE GOTT FOLK!

Igår var jag på kryssning över dagen med morsan. Vikingline har världens skönaste sittplatser på deras bussar! Fast aa nästan bara gamlingar typ 90% gamlingar skulle jag tro. Så haha! Men det var nääjs, hittade en parfym och ett armband men det ville inte fastna på bild så det blev inget! Det är ett armband med bara peacesymboler, jävligt snyggt! Även fast själva armbandet inte var i min typ. Har letat efter ett peacearmband ett bra tag så nu fick det bli det här! Käkade buffé, eller aa käkade och käkade. Åt några köttbullar sen var det nog, båten gungade som fan och illamåendet tog över. Och man såg alla gamlingar sitta och proppa i sig en massa, borde dom inte tappat tänderna vid det här laget? Haha
Så inga såna här jävla kryssningar för mig inte. Inte utan såna åksjuketabletter!

Aa idag började skolan, kändes ganska overkligt och tråkigt och helt jävla FEL! Man insåg inte hur skönt sommarlovet vart förens man började skolan. Satt där i klassrummet och tänkte på hur nice det vart ändå. Och Göteborg var fett lyckat, åter igen. Även om det hade kunnat vart ännu bättre! Men nästa sommar ska vi utomlands även om vi har katt, SÅ DET SÅ! Den kan man ju lämna in på sånt kattpensionat eller vad det heter. Så det är nice! Aa iallafall lite bitter var jag ändå eftersom vi gick ca 5 timmar första dagen? Hallå liksom? Även om vi inte hade lektioner! SJUKT!
Ny mentor och så han var väl bra. Även om jag inte gillar förändringar, gamla lärare skare va.

ETT STORT JÄVLA MINUS FÖR ATT DET VART SKITVÄDER HELA DAGEN!
Jag vill cykla till skolan, jag SKA cykla till skolan. Ingen jävla skolbuss för min del, jag hatar skolbussar notera. Eftersom om man slutar tidigt får man jämt stå och vänta i 75757557 år. Så stadsbussar HJÄRTA. Fast ändå drygt i mitt lilla område. Förstår mig inte på dom som inte vill bo centralt. Okej det kanske är stökigt/mycket trafik men bra mycket närmre till allt, det är så jag vill ha det. Bekvämt skare va!

Bilden är sen förra sommaren, sminkar mig knappt nuför tiden!
Notera att det är Nadia som käkar bostongurka och inte jag!


Men igår kände jag för puder, fråga mig inte varför för det vet jag inte själv! Det kanske var ett halvår sen jag använde sånt? Ingen aning. Så ville testa och se hur det såg ut tror jag. Men nääe inget puder till vardags, vi kör på utan smink istället!

Här är mina nya jeans från jc som jag inte orkade slänga upp bild på för ett tag sen och mitt peacarmband ser man också!
Man kan inte va snygg jämt!


Och min spotify har inte fungerat på nästan en vecka nu börjar bli lite less på skiten..
Någon som har en blekaste aning om vad man kan göra?
"Your contry does not match that set in your profile. To continue use update your profile or upgrade to prenmium for unlimited travel. Please check that your use.."

30 grader ute (i skuggan?)

Måste bara säga att det här är faktiskt en av mina favoritlåtar just nu och vart ett tag, undra när man tröttnar på den? ;)




OKEJ SPOTIFY FUNGERA NUVA!

NÄMEN TJENARE GOTT FOLK HÄR ÄR JAG, DILAN!

Aaa iallafall gissa vem som satte alarmet på halv 10 idag och gick upp utan problem typ aa, grym man e.
Mitt mål är att gå upp klockan 6 på måndag för att gå ut och gå/springa. Tror jag ska börja med det varje morgon innan skolan, man får nog en bättre start på morgonen!

Inte för att jag skriver speciellt mycket om vad jag gör på dagarna eller så men aa.. Idag ska jag vara med Helena har även smsat Nadia men hon sover ju vid den här tiden! ;) Så vi får se, det verkar ändå helt okej väder ute, får nästan säga nice väder!

Och min fittspotify funkar inte, blir fett sne på det men aa.. Ingen vidare musik på datorn heller tycker jag.

Vet inte om jag kan blogga så mycket btw, får inte sitta vid datan på en vecka.. Aa.. min farsa är ju som han är.
Men han är och jobbar nu antagligen (?) Så då passar jag på att sitta här såklart!

Mmmm köpte snyggaste stickade tröjan och jeansen på jc igår, jc är bäst!!! Deras kläder hjärtahjärta, fett less på gina!

Funderar även på beställa tshirts från tshirt store, deras tshirts det är kärlek mmm!

Favoshortsen såklart och tröja från tshirt store :d

Bara för att jag diggar löööten!

Jag är tjock du är ful, jag kan banta vad kan du?

JAHAPP då var lovet snart slut, fett surt aa..
Nian och aa.. Känns fett SURT! Värre än åttan, och bal. Nääe fyfan.

Jag vill sälja min katt ibland. Fast ibland äre nice. Men inte om den ska hindra mig från att göra saker.
Fast det har den inte gjort än typ .. eller?

Jag vill flytta till göteborg notera det! Eller stockholm.. aa. Uppsala är en håla jämnfört med Stockholm och Göteborg, sanningen svider va? Men ganska jag är ganska less! Fan vad skönt det var i göteborg att ha så jävla nära till Liseberg!





Bra filmer!!

Igår såg jag Filmerna "American history x" och "Sebbe". Skitbra båda två!!! Orkar inte skriva vad dom handlar om, men se dom!!! Jag trodde inte American history x skulle vara bra. Men det var den!


Klockan är ca 12 och jag har precis vaknat jag funderar på ta och se ännu mer film, besatt?! JA!

Oskar Linnros - Från och med du


Uppdatering på hög nivå!

Okej vi börjar här jag och familjen och Nadia var i Göteborg. Familjen som vi är hos har en son och farsan i familjen  bah men gååå och hälsa dilan det var längesen du träffade martin.  Jag bah men åhhhhhh. Sen kommer
Nadia bah jag kan, HAHA. Sen går Nadia (hon känner inte martin) Går och öppnar dörren till hans rum och bah hej. Han svarar självklart sen stänger hon dörren och går.

Aa sen till en helt annan grej, notera att den familjen bodde i Göteborg. Det är nya engelskagrupper. Ni vet sån engelska man har istället för språk. Aa jag har valt bort mitt språk. Iallafall jag hamnar i Kerstin (Häxans) Engelskagrupp, dom är bättre på engelska än den andra gruppen. Det är egentligen hemskt att man har en grupp som är bättre, och en som är sämre. Aa.. Jag har alltid gått i den bättre. Till saken.. Hamnar i Kerstins grupp, jag är där lite före alla andra. Kerstin tar sitt vanliga snack med mig försöker hålla om mig och prata lugnt och tyst med mig och nu är det så att .. du ska gå i min grupp. Jag bah men nej jag vill inte :SSSS. Hon bah jo nu är det så. Men jag bah NEEEEEEEEEEJ JAG VILL INTE VAD ÄR DET INTE DU FÖRSTÅR?! TRIVS INTE I DEN HÄR GRUPPEN!!! Hon bah jo nu är det så att du ska gå här. Riiiiiiktig Kerstin som en papegoja. Sen jag bah MEN NEJ HÅLL KÄFTEN. Hela skiten spårar ur totalt vi börjar kasta dockor på varandra. Hon bah är du inte klok?! Fast hon kastar själv. Sen kommer dom in som ska gå i gruppen dom bah m-m-men vad händer dilan? Jag är så jävla arg drar bara där ifrån till andra gruppen som Mia har. Snälla Mia från gränby. Orangehåriga läraren. Nadia går också i den grubben, Martin med. Nivet killen från gbg. Där kommer jag in är så arg, berättar allt för mia. Och alla sitter och garvar åt mig bah sköön du är. Medans jag är skitsur.

Aa sen var jag på en pizzeria. Lillpojken beställer en pizza med mild sås, han får stark sås. Jag beställer också med mild och får mild. Lillpojken går till kassan och klagar jag vill ha mild. Pizzabagaren kommer till mig och bah kan du byta med lillkillen för han inte orkar göra en ny pizza. Jag bah men NEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!!!!!!!!!!

Sen är jag hos Nadia, fast aa nadia är inte hemma. Sitter där i 7558959 år och väntar hon ska komma från sin kontaktfamilj. Sen kommer hon hem till sig, och vi träffar varandra och så. Sen hon bah jag måste hem jag fattar ingenting jag bah du är hemma? Hon bah ne till min kontaktfamilj. Sen när hon kommer till kontaktfamiljen tycker dom synd om henne för alla hennes vänner e därhemma. Så dom skjutsar hem henne kl 2 på natten. Helt sjukt.

Tänk vad man kan komma ihåg av drömmar!!

Låt dom inte säga att du inte är vacker


Ge överviktiga andra möjligheter!

Jag vill inte ha kvar min katt(unge?), fast vill ändå ha kvar den. Jävla jobbigt att rensa i kattlådan, tur att han ska bli en utekatt sen! :D

Och jag ska inte börja med ruaccutan förens i september *SUCK* då min privata hudläkare har semester. Nu får vi bara hoppas på att det funkar och jag kan få känna mig nöjd med min hud.

Sen är jag trött på att man SKA behöva vara med på skolfotot i skolan, det borde vara frivilligt!!!
Samma sak med simningen när man ska det, jag bryr mig för att jag inte är nöjd med min kropp. Och sen tänker jag på alla överviktiga jag skulle inte vilja visa mig om jag var överviktig, tänk på dom med utländsk bakgrund som inte får/(vill?) visa sin kropp, man borde få andra möjligheter.

Jag hatar orättvisa, och anser att alla är lika värda. Och fyfan för dom som väljer sina kompisar efter utseéndet!

Sen vill jag bara berätta att NADIA ÄR BÄST SOM STÄLLER UPP NÄR SOM HELST, TACK! En sån som dig borde alla ha!


Världens största timbuktufreak för ca 3 år sen!

Tjenare gott folk!

Idag har jag inte gjort ett skit faktiskt klockan går fort som bara den. Nyss var den 4, sen var den 5.. aa ni förstår.

Käkade precis spagetti med ostsås, alltså mmmmh. GOTT!!! Sen så får mamma eller pappa damp om jag inte diskar efter jag lagat mat. (Inte för att jag brukar eller orkar bry mig om att diska efter mig) Men den här gången gjorde jag faktiskt det!

Sen fick jag någon jävla kick och började leta fram gamla burkar i våra skåp. Och det fanns det gott om, fyfan. Även om dom är oöppnade. Är faktiskt skitnoga med sånt. Kan inte dricka mjölk om den gått ut dagen innan. Även om den skulle vara oöppnad. Kräsen tjej här! Jappp!

Här har ni lite bilder från när jag var ute med Oliver, Shajwan och Nadia.











Timbuktu - Låt nr 92, bara för att jag var största Timbuktufreaket förut och hade JUST detdär albumet på min mp3!!! HAHA Dom finns säkert kvar på min mp3, men vet faktiskt inte vart den är.

RSS 2.0