Du gör min dag

Idag stannade jag hemma från skolan för att.. eh.. jag inte orkade gå, det är faktiskt okej, ibland. Jag hade engelska, svenska, matte ja kärnämnena och den dagen skippade jag tänkte "ähhh har ju en likadan dag imorgon med samma ämnen". Jag tycker det är otroligt tråkigt med det teoretiska och har blivit väldigt, väldigt lat inte alls bra men aa så är det. Men som sagt imorgon pallar jag mig till skolan, har även en novellanalys imorgon. Vi som aldrig har hållt på med sådant i högstadiet önska mig lycka till, för det kan verkligen behövas. Det är svårt när man inte kan jag hatar att inte kunna!

Just nu halvsitter jag med laptopen i sängen och väntar på att få höra vilka som går vidare i idol kl 21.55, lång väntan, men inte lika lång som att vänta på att få öppna julklappar, eller den väntan på att få sommarlov eller att sluta skolan. Så dom 45 minuterna klarar jag att vänta.
Tänkte säga att jag längtar efter vintern också. Alltså jag måste säga att jag hatar hösten även om det är ett starkt ord. Men hösten känns så onödig man går bara och väntar på vintern och på att första snön ska komma. Det gör iallafall jag, och första advent åh... Och den dagen då jag får julpynta mitt rum det är nästan guldvärt i mina ögon. Då trivs jag jättejättemycket och städa kunde inte vart roligare och allt blir rött och fint. Jag älskar den stämningen med tända värmeljus, tomtar det är kärlek för mig, tomtar och jul det är ett ord som gör mig glad får mig att tänka på roliga, mysiga vintrar och alla jular(stavning?). Jag ska tänka på min mormor på julafton och ett foto ska stå med henne på julbordet när vi äter. Hon är med mig även fast hon inte är så levande som jag vill att hon ska vara. Det skulle vara jättefint att åka och tända ljus vid graven och sätta dit ett bröstcancerband eller liknande på hennes grav på lördag då det är bröstcancerdagen. Det ska jag definitivt snacka med mamma om, nu genast.

Det är så jag säger det

Hej!

Var ju ett tag sen jag bloggade tänkte bara titta in och säga att jag mår bra. Om man bortser från att jag är jävligt trött och inte har sovit många timmar alls inatt. Nu bortser vi från det, för idag ska jag träna. På första gången på en måndad. Jag ska ut och springa i som en grupp i ca en timme.. Ja jag kommer dö litegranna?

Skolan den rullar på, även om den är en aning seg och det teoretiska är skit. Saknar samhällskunskap litegranna dock. Men matte förstår jag mig inte på. Det räcker med matte nu. Tycker det är riktigt dumt att kunna avancerad matte. Grunderna kan man kunna, men inte mer. Jag kommer att välja bort matte i tvåan. Och det kommer bli jätteskönt!!

Nää nu ska jag gå och kolla om min kissekatt vill in. Slänger upp en låt med Kungers. Tycker dom är riktigt bra, kärlek. <3

Du är snart där


Det är inte lätt när det är svårt

Idag har jag vart hemma, varför? Jag orkade helt enkelt inte bara gå till skolan. Tänker inte sitta och hitta på dåliga förklaringar till varför jag stannade hemma, sanningen är helt enkelt att jag inte pallade. Hade Svenska, Engelska, Matte och det är svårt som fan för mig. Då jag gått i en liten klass i stort sätt hela högstadiet och även till och från i låg och mellanstadiet. Är van att få jättemycket hjälp och ha klart för mig vad jag ska göra. Och ha någon som säger åt en exakt vad man ska göra. Jag kan inte dra egna slutsatser och är inte lika duktig/smart som vissa i min klass. Det är jobbigt, det är det. Att sitta av lektionerna och att inte få ett skit gjort. Jag har tappat lusten att gå på mina teoretiska lektioner som är svenska, engelska, matte för att jag inte får tillräckligt med hjälp. Allt är bara jättesvårt och tråkigt. Allt är så annorlunda, att ta eget ansvar exakt hela tiden. Att passa tider och så, inga problem. Det har jag alltid gjort då jag är rätt punktlig. Jag hatar att känna att jag inte kan. Det handlar inte om enstaka grejer. Det är det mesta. Även att jag har världens koncentrationssvårigheter som gör att jag inte kan sitta still på en lektion som är nästan 2 timmar lång, det funkar helt enkelt inte. Det är jobbigt, jättejobbigt. Att tappa koncentrationen efter inte alls länge. Att lärarna är så omedvetna och inte vet ett skit om en, det är jobbigt. Jag har haft en mentor som vetat i stort sätt allt om mig och dom som gått i min klass i nian. Som brytt sig mer än någon annan lärare gjort, vetat om våra starka och svaga sidor.

Tack för mig

Vi två, 17 år

Vad händer idag då? Inte en jävla aning vad som händer då jag är sjuk. Vart sjuk aslänge nu.. och hade feber igår också. Mys. Jag som trodde jag var på bättringsvägen..... Jag drar nog till skolan oavsett imorgon tror jag. Är väldigt less på att stanna hemma känner jag. Igår skulle jag vara hardcore och dra till skolan ändå. Jag trotsade min förkylning och lekte frisk. Och så fick jag världens feber och börjades svetta och frysa på en gång. Och då drog jag faktiskt hem.

Regnar gör det också här, det gjorde det igår med (och alla andra 365 dagar på året). Haha, neee men typ.

Näää, nu har jag inte så mycket mer och skriva. Så HEJSVEJ!!!

Omg vad liten Morris var här!!! Liten och söt!

Positivt med Ulrik MuntherBörjar morgonen med härliga Ulrik Munther och känner mig rejält utvilad. Vaknade ungefär nyss (11.10), riktigt skönt. Var inte i skolan idag då jag fick höra att vi skulle va i caféterian och aa jag var helt enkelt snorig som en gris fortfarande. Så stannade hemma! Min helg har vart riktigt skön, om man bortser från den jobbiga förkylningen. Min helg har vart slapp, umgåtts rätt mycket med min bästa vän, turkeN. Så det har vart chill.
Imorgon ska jag pallra mig till skolan. Fast egentligen har jag lust att vara sjuk då med.. då vi har engelska, matte, svenska hela dagen. Jag som älskade svenskan, men inte längre. Fan vad det hänger på läraren känner jag. Och hon misslyckas, tråkigt.

Näää, nu ska jag väl sega mig vid datorn lite till sen ska jag nog äta frukost.

Så mycket bättreRSS 2.0