Lyssnar på Håkan och känner mig hel


Till dig min kära kusin!

Hade absolut ingenting att skriva, men lägger upp den här låten då min kära kusin skulle läsa min blogg.
Lyssna på den här och njut istället!

Bättre än bäst!


Hej hopp

Tjaaaa, idag har det vart en ganska seg söndag men ändå stressig, en jävla massa grejer som ska göras hela tiden... Jag har en bok jag behöver läsa ut tills imorgon, har ca 50 sidor kvar. Känns inte alls kul, hade jättegärna önskat att den vore utläst här och nu. Den är dock bra vissa stunder men inte så bra att jag vill läsa den men är så illa tvungen för måste skriva en bokrecension och kan ju inte vara så ful att jag lämnar in någon gammal jag gjort eller ja jag hade kunnat men nu är det ju så att jag aldrig läser böcker och inte alls skrivit många bokrecensioner haha.
Nää nu ska jag nog borsta tänderna mINA och sedan gå och lägga mig, dock kommer jag nog inte somna förens 12 ändå...
Jag och min fina vääään

Obegripligt ensam

Idag är en sån dag jag bara ligger i min säng och inte känner för att göra någonting, jag är även hemma från skolan. Jag är sjuk, men inte jättesjuk jag är förkyld men väljer att stanna hemma. Lite less på skolan efter att ha vart i skolan en dag efter lovet, det är riktigt illa alltså. Men jag är så jävla skoltrött så att det inte är sant, jag hatar det teoretiska. Skulle vilja plugga på distans typ, snacka med sin lärare på skype om det är något liksom, det är ju det ultimata. Men nu har jag inte så tur, nu går jag i skolan och har svenska engelska och mattelektioner.     Vilket jag inte alls trivs med, då jag bara tycker det är jävligt pissigt.
Jag lever inte så som jag vill leva, inte alls, jag lever inte idag, jag lever för morgondagen. Det är väldigt få som lever livet här och nu. Egentligen skulle jag vilja hoppa av skolan och börja jobba redan nu, känner mig jävligt redo efter att ha gått i skolan i nio hela år. Vi går i skolan så otroligt länge alltså, shit. Tycker det är riktigt illa. Anser även att matte är onödigt, jag förstår dom som ska bli världens geni osv, men det är långt ifrån det jag ska bli. Jag förstår mig inte på avancerad matte, det räcker med grunderna. Det har jag alltid tyckt, jag vill göra det nödvändigaste och inget mer. Sådan är jag, tänker inte göra saker jag inte tycker i kul i onödan.

Tack och bock för mig.


Cause you had a bad day

Jag är trött, övertrött, trött som ett jävla as. Aa tror ni fattar. Håller på att bli sjuk tror jag. Dock har jag inte jätteont i halsen så det är skönt. Men är hur täppt som helst och hur hängig som helst så ingen vidare dag, nej. Köpte ett par skor som var så snygga i affären men som sedan var världens fulaste när man kom hem. Kul dag, verkligen. Finns inget positivt med denna dag. Funderar på att tvätta bort sminket och gå och lägga mig, då kommer jag antagligen vakna jättepigg imorgon. Men det är väl inte helt fel.
Nää nu ska jag gå och tvätta bort mitt smink sen ska jag nog äta något så att jag kanske möjligtsvis mår lite bättre, man kan ju alltid hoppas.
Som sagt I am not a robot

Han gör det igen


RSS 2.0