Mycket i skolan?! JA!

Nu ska ni få veta att jag har en jävla massa inom skolan, nu när det är bara två skolveckor kvar. Alltså 5 + 5 dagar. + imorgon dårå. Iallafall, jag har biologi och fysikprov på måndag. Om jag inte klarar det så får jag inget betyg i det. Även fast jag haft godkänt i det förut, det sänker han minsann! Så måste klara den skiten, som jag inte fattar något utav. Jättekul. Notera att jag försökte sitta med biologin men somnade ifrån, och sov i ca en och en halvtimme på köksbordet, IRRITERANDE!!! Sen har jag engelskaprov på tisdag, om jag fixar vg så får jag vg i engelskan. SKÖNT. Har även en bok som ska vara utläst tills på tisdag. Fast den är bra och har inte så mycket kvar. Ska även skriva en recension om den tills på tisdag, stressigt. Sen ska jag hinna räkna massa matteuppgifter och göra en massa i engelskan, jättekul. Sen skulle soläraren kunna slänga in ett soprov sista veckan om hon är riktigt fräck. Men det hoppas jag INTE! Så då vet ni, skolan går före!!!
Slänger in en bild på vårat körsbärsträd, haha. Som det växer otroligt goda körsbär på.

Jag är ca 1,70 m nadia är ca 2,07 m

IDAG ÄR MIN RÖST TILLBAKS! SÅ DETSÅ! Och det är nice, riktigt jävla nice. Jag kan bli arg, jag kan skrika, jag kan sjunga, jag kan göra allt. Fan vad tråkigt att det är min sista praodag imorgon. Min prao har vart underbar!

Iallafall, jag är sur och hungrig. Hatar att vara hungrig, finns fan inget jobbigare. Okej ska inte överdriva, men det är jobbigt. Även fast vi har 3-4 olika maträtter i kylskåpet + massa annat. Ja, jag är skitkräsen med mat. NYLAGAD MAT SKA DET VA! Så nu sitter jag här och segar mig och väntar på att min mooooor eller faaaaaaaar kommer hem och lagar mat.

Och lyssna nuva.. DET ÄR EXAKT TRE SKOLVECKOR KVAR PÅ MÅNDAG! Alltså nivet må-fre, om man räknar dagar äre 2 veckor och en dag alltså 2 hela veckor + helger + en dag.
Bra på förklara va? Jätte!


Kolla hur lång Nadia är jämnfört med mig!! :o
Det visste ni inte va!

Gör mig frisk igen, TACK!

Tjenare! Jag är hemma idag igen från praoen, mår inge vidare. Magen gör ont som bara den, illamående, ingen jävla aptit. Jättekul, gått med min förkylning i snart en vecka och utan röst i 2 dagar. Och om jag blir magsjuk blir jag inte glad, okej?! Är trött på att vara sjuk, det suger så jävla hårt. Man kan inte träna, jag kan inte sjunga, prata. Ne ingenting, fuck det. Äh, ska inte deppa för det. Får väl se det ljusa i det, om det finns något bra ens. Att vara hemma från proaen är inte speciellt kul, gillar min praoplats så detså.

Onödig update!

Märkte precis att jag hade 23 myggbett och inte 16, dåligt räknat.
Syndes mycket bättre när jag smörjt in mig!
Inte kul.
Randombild!

16 myggbett och ingen röst slå den du!

TJENARE! Sitter hemma och är inte på min prao idag för att jag inte kan prata. Satt och läste massa sagor för barnen igår även om jag är hes, orkar inte va surkärring och bah neeeee. Sen blev det mycket värre till kvällen när jag var ute. Och idag .. KAN JAG INTE PRATA ALLS! Även om jag anstränger mig, inte kul ens. Men ska gå imorgon oavsett hur hes jag än är och hur lite jag än kan prata. Envis men nähäääää, haha!

Igår var jag och red, det var asnice. Red två timmar i streck, vi red ut i skogen sen red vi på bana också. Det är verkligen underbart att rida när man har en häst som man känner sig säker på! Jag har 16myggbett, kul va? Inte alls, aj förfan.
Nadia: Myggen älskar dig! Dilan: Nähä alla älskar mig, sen ska ni notera att jag var jätteseriös när jag sa det också! :)

Börja dagen med en bra låt vaaaaaa

Allt i ett

Fan vad längesen det var sen jag bloggade, känns det som. Eller ja, det är längesen jag bloggade. Jag gillar att skriva det är kul och så, men orken finns inte där. Eller jag vet faktiskt inte vad det är som hindrar mig om jag ska vara ärlig.

Just nu sitter jag här framför datan och segar mig och lyssnar på Hey, soul sister med Train. Kom precis hem från min prao, praoar på ett dagis 1 min ifrån mig, inte lite skönt. Trivs som bara den, längtar inte ett skit till skolan. Visst dagiset tar mycket krafter, men det är värt. Jag är förkyld som fan, men pallrade mig dit ändå. Har suttit och läst sagor så är hes som bara den. Spelar ingen roll, skönt när man kan göra andra glada. Ni kanske tänker ''det är ju inte ens jobbigt att jobba på ett dagis!'' Det är inte jobbigt men man blir trött som fan i skallen och kroppen. Jag är inte den praoeleleven som kommer dit och bara sitter där och väntar på att något barn ska grina så att jag får trösta den.

Senare ska jag iväg på rida, bara 4 gånger kvar nu. Sen lägger jag av med ridningen, inte min grej tror jag inte. Kan tänka mig att hålla på med djur/hästar men inte rida längre. Känner mig osäker på vissa hästar och då känner jag att jag inte vill fortsätta.

I'm on track bitches!

RSS 2.0