Vila i frid mormor

Saknaden är enorm, allt känns så overkligt, tomt. Jag har så många fina minnen med dig, du har vart en riktig kämpe. 1993 kom bröstcancern, 2004 spred det sig i hela skelettet och du fick även diabetes. Och det har du levt med i 6 år, så jävla grym. Du slutade äta lite mer än en vecka innan du dog, den sista veckan ville du inget annat än att dö. Du grät för att du inte orkade leva mera, du var sängliggande två-tre sista veckorna. Det enda du gjorde var att gå på toa. För lite mer än en vecka sen var jag hos er, då pratade du knappt. Bara minsta nödvändiga. Söndagen ville du läggas in på sjukhus. Några dagar innan du gick bort hade du slutat pratat helt. Jag visste att det skulle ske förr eller senare. Jag har alltid upplevt dig som rätt så gammal. Inte gammal, men du var alltid så trött. Sista gången vi gjorde något tillsammans var väl i somras? Fast då var du också jättetrött, fick sätta dig och vila massor. Jag vet inte vad jag ska skriva, allt är så overkligt. Mamma kommer in till mig i vanlig skoltid för att väcka mig tror jag. Hon sätter sig på sängkanten gråtande och säger ''Du vet nog vad som hänt''. På förmiddagen åkte jag, mamma, pappa, mammas bror, hans fru, Sune bonusmorfar, mormors syster och hennes man och såg henne död. Det var en självklarthet för mig att jag skulle med, så var det bara. Jag behövde få se henne en sista gång. Få vara nära henne, man trodde du skulle öppna ögona och säga något. Men det skedde aldrig, du låg där helt rakt, med armarna över varandra över magen. Med en blomma, nerbäddad. Som en ängel, det var tända ljus. Allt kändes så konstigt.
Vila i frid Mormor 26 mars 2010 <3, älskar dig då nu, föralltid.


Ett jävla onödigt inlägg

Alltså vill bara börja med att skriva jag har druckit en halv kopp cappuccino och det är jävligt äckligt. Hur fan kan ni tycka kaffe är gott då? Det måste smaka hundra gånger så mycket äckligare. Dethär smakar skitmycket kaffe tycker jag även fast jag har haft i mjölk, socker och grädde. Det kan verkligen inte vara nyttigt någonstans, har lust och hälla ut skiten, men ändå dricka upp den för att va dutkig. Intressant inlägg va?

Plugga suger sometimes

Är hos mormor, vart här sen igår. Ganska skönt, men ändå inte. Sista gången man är här, hatar att behöva säga det ens. Och att tänka tanken. Det suger, okej? Ett tag sen jag blogga, eller neeeeeej. Faktiskt inte, inte så längesen. Klockan blir bara mer och mer, måste sätta igång och plugga inge kul alls. So:n brukar vara okej, MEN FAN VAD MYCKET VI SKA KUNNA DEN HÄR GÅNGEN! Sen engelskaglosorna har jag ca 6 sidor kvar med glosor och provet är på tisdag och sen har jag massa garmmatik också, jättekul. Inte nog med det måste jag räkna matte också. Jättekul. Nu ska jag fan gå och ta tag i skiten, hörssss.


Inga nobetyg i år? Fyyyy!

Vad hände med ''pluggandet'' det undrar förfan jag med, tänkte plugga för ca en timme sen, men sen tappa jag genast lusten och det blev så jävla tråkigt och ointressant. Ovanligt? Nej inte alls!
Engelskan kan jag ta tag i och plugga det vet jag, men no:n är så jävla hemskt, fattar inte ens hur man kan gilla det. Man måste vara helt pantad då, jag tycker faktiskt det. För no är intressant på något sätt och vis, så detså!
Nej nu ska jag försöka plugga engelska glosor iallafall.

Jag använder mig utav http://glosboken.se, när jag ska plugga glosor. Fast nu ska jag faktiskt sätta mig ner och skriva på papper, sen förhör jag mig själv där!
Och non får jag väl ta tag i senare, ingen jävla lust, *suck*

Kände bara för att lägga upp den hära bilden när jag frös som bara den om fötterna!


KEMI SUGER OKEJ?!

Godmorgon får vi ta och säga!
Dom flesta går väl i skolan antar jag, jag har vart ledig fredag, lördag, söndag, måndag och idag är jag hemma från skolan. LITE SKÖNT?! haha! Sen ska jag nog ha ledigt på fredag med. Jag borde egentligen käka frukost, kom förfan upp för en timme sen. Men fastnade vid datan, ja jätteovanligt. Jag MÅSTE plugga no sen! Prov imorgon och fattar INGENTING. Molekyler hit och dit, fukkkkkk det.
Nemen nu ska jag ta och käka frukost, kanske läsa lite bloggar först?

Ja, jag är ledig


Börjar med att slänga in en skön låt. Nu är jag tillbaka! Tror jag? Kommer blogga när jag känner för det såklart, tänker inte känna någon press att jag måste. Sånt går inte, när jag är stressad och irriterad blir allt skit. Så detså.
Jag borde plugga, men har man ingen ork så har man inte. Jag hatar no, finns inget värre. Det är så jävla tråkigt och ointressant, ologiskt. Molekyler hit och dit! Ska försöka plugga till det ändå.

Är inte ni trötta på snön?! Jag vill ha asfalt, åååh bort med snön! Kan ni tänka er att gå där med era nyinköpta vårskor, inte behöva tänka tanken att halka ens. FAN VAD SKÖNT?!

små bokstäver

nu tar jag en paus från bloggjävelN, trött på skiten. Kanske i två veckor? vi får se, skönt att skriva av sig ibland, men ändå tråkigt ibland.
och nej ni kan inte nå mig på något jävla sätt, min msn hade jag inte tänkt att skriva ut här, sakna mig inte för mycket, och hejdå!!!


Spinning är nice!!

Shenare!
Jag sov skitdåligt, fett stört. Mardrömmar hade jag också, inte okej. Vaknade någon gång vid halv tre, av att min sänglampa var tänd, släckte den. Såg att jag var inne på msn via mobilen, jätteintressant. Sen vaknade jag på morgonsidan, typ halv 6, halv 7, halv 8 och åter igen strax innan halv nio. Då orkade jag inte försöka somna om, så gick upp.
Kollade om någon hade avbokat på spinngen. Och det vare. Så strax efter tio pallrade jag och morsan oss iväg till Friskis & Svettis. Men fick ont av mina nya hippieskor. Så det var pain. Kunde inte köra lika hårt som alla andra, men andra skor nästa gång!!!
Och nu sitter jag här och segar mig och kom på att jag måste plugga engelska, ÅÅÅÅÅÅH. Har alla glosor i hela kapitlet till provet, döda mig.


MEN FAN

OKEJ INTE OKEJ ATT PERNILLA WAHLGREN GICK VIDARE, KÄRRINGPOP!
Och inte jessica Anderssin heller!! Kalle moraeus & Orsa spelmän & crucified barbara, skulle de vart! :(

Lyckad dag på stan!

Vart på stan sen klockan tolv, kom hem någon gång efter fyra. Köpte ett par jeans från blå, FETT SNYGGA. Sen hittade jag två tjocktröjor av samma modell, en grön och en gul. Från cubus, ASNICE. Sen köpte jag hem ett par fett snygga pyamasbyxor med ankor! Och en tshirt till. Sen köpte jag inte så mycket mer intressant, typ shampoo och sånt.
SUBWAY ÄR SKITGOTT BTW! Käkade någon baugette med tonfisk, massa grönsaker, och vitlökssås, haha!
Iallafall, en lyckad dag på stan med morsan, som fan!

Idag är det jättemånga av mina favoriter som ska va med och tävla i andra chansen.
Kalle Moraeus & Orsa Spelmän - Underbart

NEO - Human Frontier

Dom två är mina favoriter, och ska tävla emot varandra, FETT HEMSKT!

Men tyckte även att dom här var bra.
Crucified Barbara - Heaven or Hell


Envis som en åsna

Ställde min klocka på nio igår innan jag la mig, underbart. Eftersom jag visste att jag inte hade min första lektion förens 12.15. FAN VAD SKÖNT?! Okej skippade simningen men det skiter jag i, har jag bestämt mig för att jag inte ska. Så gör jag inte det, ingen idé att ens försöka över tala mig, okej? Iallafall ställde min väckarklocka på 9, men vaknade 08.20!! Så skönt när man känner sig pigg och går upp av sig själv, underbart det med. Fett bra start på en fredag säger jag bara. Men nu är klockan ca tio, ska in i duschen. Fixa mig lite, käka halv tolv. Sen dra till skolan.
JAG ÄR BÄST - bara så ni vet.

Fattar ni att dom inte gick vidare i melodifestivalen, sjukt!


Sluta halv tolv är underbart

Sheeenare!
Slutade för ca en halvtimme sen, fick skjuts hem av min pappa. Just nu väntar jag på mina potatisbullar i ugnen. Jag <3 potatisbullar!

Dagen började med en tråkig språklektion som jag aldrig gör något på. Sen vare svenska då satt vi i datasalen och då fortsatte jag med min Bob Marley uppsats. Jag blev faktiskt nöjd med den, skrev ganska mycket om hans död och rastafari. Sen vare matte, dom lektionerna har jag inget emot så detså. Skulle käkat lunch i skolan sen, men slutade ändå efter matten för hem och konsumentkunskapen efter lunch var inställd. Då valde jag att dra hem och käka då kan jag ju äta vad jag vill, vilket jag INTE kan i skolan.

Och ja, jag gillar manboy. Men gör det för att Erik Saade har en bra röst, visst han är snygg. Men skulle aldrig tycka en låt var bra pga artisten var snygg. Det händer inte okej?

Timoteij - kom

Nämen bra låt

Stressad och irriterad!

Jag har vart iväg och köpt ett par skor som jag ska ha när jag tränar! Fan vad svårt och hitta jnågra som är snygga, men tillslut blev det dom här. Jaja har inte så mycket mer och skriva nu, eftersom jag är sur och jävligt irriterad så detså. Kanske skriver efter jag käkat!
Bara för eran skull - skorna jag köpte!


Jävla låt som fastnar på hjärnan då, så inte jag med Britney.

Sluta blogga

SHENARE!
På tisdagar slutar jag halv ett, som jag kanske har sagt tidigare? Eller ja, fem över halv ett. Men idag slutade vi typ fem i halv, så det så! Och jag hann med bussen halv från skolan, NICE! Jag vill åka utooomlands, eller ha sommar. Sommaren i sverige är väl nice, mycket som händer. Men om man vill bli brun, då drar man iväg till något annat land!
Bara så ni vet, jag är jättetrött och det var världens äckligaste skolmat som vanligt! Intressant va? Jag är verkligen kräsen när det gäller mat, om det inte är ordentligt tillagat käkar jag inte maten. Det är det värsta jag vet, fick rått lammkött i Turkiet, sen dess har jag aldrig käkat lamm. Men det var inte gott någonstans iallafall, så spelar inte så stor roll.
Jag funderar faktiskt på sluta blogga, lägga ner den här bloggen. Och starta en ny, en annan blogg. Men det får ni reda på om jag gör det. Tror att jag gör det på något lov isåfall. Outfiten och headern och all skit kommer jag sjävlklart inte göra. Den som jag har nu, har jag valt själv, alltså teckensnitt och vad jag vill ha på den, färger osv. Fast min kusin hjälpte mig, eftersom photoshop är så jävla krångligt!
Bilden är ifrån när jag och nadia bakade pepparkakor!

Ta och gör som jag, älska Promoe!

HEJ! Idag bloggar jag, tänkte skriva om min skoldag. Fan vad jag är avundsjuk på stockholm som har lov den här veckan vill fan också!
Dagen började med mentorstid, som är ca en och en halvtimme lång, medans alla andra har 20 minuter. Hahaha, stört! Iallafall vi gjorde ingenting där, vi fick veta att vi ska och simma på fredag. HELL NO att jag ska med! Dom får ju förfan, fixa något annat. Tänk på alla överviktiga, som om dom vill gå och bada? Vet jättemånga som inte går pga såna anledningar. Och jag ska inte gå, inte för att jag är överviktig, men trivs bara inte med min kropp sometimes. Så hej jag stannar hemma. Iallafall sen var det språk, det sög som vanligt. Lunch, ÅT EN HEL JÄVLA TALLRIK MED MAT, UNDER?! Sen vare no med peder, okej hatar peder. Inget snack om saken. Matte, frida var ledig. Vi skulle ha vikarie sen kom hon inte heller, blev glas as hell. Eftersom jag trodde att jag skulle få dra hem. Sen kom peder och va vikarie och förstörde det. HAN ÄR SÄMST OKEJ? Står inte ut med han!
Ta och njut av Promoe!

RSS 2.0