Tips hur man ska bada katten tack!

Tjenare!

Skulle försöka bada katten men det gick åt helvetet han skrek och hoppade ur och sprang runt i hela badrummet och aa.. näääe inte alls lyckat. Stackare! :(

Och om ni har något bra förslag på hur man badar/duschar den, SKRIV!!! Alla förslag är välkomna :)
BILDER YÄÄÄÄH

Jaja lovade bilder från Göteborg/Gothia, så här kommer liteeeee bilder. Tänker inte lägga upp nå mycket eftersom jag kanske lagt upp över 100st på bilddagboken.

Iallafall det var dunder i Göteborg, invigningen eller Liseberg var nog faktiskt bäst. Åkte allt på Liseberg, ingen bangare här inte!

Kör på utan rubriker eller beskrivningar eller något, för när man ska ladda upp dom är dom inte i ordning, vilket gör det ännu jobbigare. Dom är egentligen i ordning i den riktiga mappen där man bara ska kolla på dom, så blir fett sne på det. Så nu kommer dom huller om buller!Notera att virvelvinden på Liseberg suger och att dom har världens sämsta musik, GRÖNAN!!!!

Iallafall Nadia den här löööten är bäst så detså!Armband som är köpta utomlands är kärlek!

TJA!
elle nå
Jag bloggar fett ofta, tycker jag. Ja det gör jag, bloggade för någon dag sen. Jag har hållt på och packat. Hatar det okej? Man måste ändå packa ner tandborste, smink, deo, hudkräm, handkräm. Å ja allt såntdär ni vet samma dag man drar! Kläder är ju inhet problem att lägga ner! Äh hade inte så mycket att skriva var väl mest för att jag tänkte lägga upp en bild på mig med jävla orange utan sol. Så ni får se hur det ser ut och aldrig vill använda det!!!!

Näääe inte okej


Här har ni en bild på Nadia, eftersom hon fotat den med min kamera och inte raderat den, så.. lägger jag upp den här i min blogg!!! :D


Och en bild på mina favoritarmband för tillfället, älskar såna armband speciellt som brungrönagula. Det är köpt utomlands, där det finns gott om såna, gilla!!!

Kent är underbara, så är det bara. Och bara för att Nadia ogillar dom! :d


och imorgon .. ÅKER JAG TILL GÖTEBORG!!!!! :DDDD
gilla en massa, nadia ska också med. Underbart, ni kanske får något/några blogginlägg om jag har lust och är på bra humör. Vi får se!

ANVÄND INTE BRUN UTAN SOL!

Tänkte bara säga, använd aldrig brun utan sol, OKEEEEJ?!! För det är hur jävla dåligt som helst!!! Köpte någon dom rekomenderade på åhlens. Men ÅH jag hatar brun utan sol okej? För det första är det skitsvårt att få jämnt ut över hela kroppen. Och man blir inte brun, skitsnack. ORANGE!!! MOROT!!! Sen är det så jävla svårt att få bort, aaa jättekul. Kör på solarium och utomhus! Även om man kan få cancer, men man blir inte orange iallafall!

Den här dåliga produkten använde jag, dom borde inte få säljas ens!!!

Roligare blogginlägg efter sommaren?

Måste bara berätta en sak, jag HATAR att inte ha en mobilladdare i min säng. Det är ett måste, förstår mig inte på er utan mobilladdare i närheten. Aaa ni ska sova, och kan inte ha mobilen brevid er/ligga och smsa/ringa.

Jag hatar att vara borta från vårat kylskåp också, bara så ni vet, haha. Jag är gaaaanska kräsen med mat.. Okejdå jävligt kräsen! Sen älskar jag att kunna gå till kylskåpet och alltid kunna ta något att äta. Att det alltid finns mat/ nå gott att äta, haha!

Sen måste jag skriva att jag längtar till Gothia, det kommer bli dunder! Och nadia ska med, kan det bli bättre?! 9 dagar kvar N I C E!
Ni skulle kunna få uppdatering när jag är där nere, men kanske. Datan ska ändå med, och mycket bilder kommer att tas.

Sen kommer ni även att få följa min behandling med Ruaccutan eller hur det nu än stavas. Jag har testat på det mesta för mina finnar, vitamin b5, clerasil eller vad det heter, något mer man beställer och yttligare något mer man beställer. Sen en massa produkter från apoteket. + besök hos en privat hudläkare. Käkat antibiotika och haft några olika salvor, även tabletter. Efter sommaren ska jag börja med Ruaccutan som har massvis med bieffekter har jag hört, åååååh jag som är så känslig! Anledningen till att jag börjar efter sommaren är för att man inte kan käka dom och va i solen samtidigt. Och det är sommar, såå.. efter sommaren!

Fastnat för den här låten (BLÄ EGENTLIGEN!!!!!!!!!!!)


Mardrömmar blir aldrig till verklighet som tur är!

Alltså bläääääää, igår vann Holland mot älskade Uruguay med 3-2 fan vad kasst, ÅH! SUR?! JA! Ut med dom nu!!!!

Vill ni veta vad jag drömde igår eller vadå igår aaa inatt, jag vet att ni vill veta. Så aa..
Kolla på den här bilden och föreställ er det hela

där köpte min pappa hunden, på en mataffär..

Och det här är PÄRLAN ..

Min pappa kommer hem med en ful liten chihuahua, fattar ni hur deprimerad jag blir?! Vi har just pratat om att skaffa katt sen kommer han där med sin fula chihuahua, han som inte ens gillar hundar. HALLÅ?! Han kom hem med hunden, han visste inte vad den hette ens. Jag bah abo, hunden ville inte lyssna när man ropade på den för min smarta pappa inte kom ihåg namnet på den. Sen jag bah alltså.. jag vill byta den här hunden (pratar som om det är något jävla klädesplagg) Han bah aaa alltså det går jag köpte den från coop. VA?! SKOJAR DU?! Sen tar jag med mig den lilla fula hunden till coop dom bah neee ni får tyvär inte lämna tillbaks den men ni kan byta den emot en annan chihuahua. Jag bah abo.. Mamma är också med mig hon bah men det kan vi väl dilan?! *glad* Och jag bah abooo igen.. och suckar högt. Den här då han heter päääärlan säger hon som jobbar där jag bah NEJ NEJ NEJ, mamma bah jättesöt hund!!! Den tar vi! Sen tar vi den och aa, jag får panik hemma jag bah måste .. byta .. namn. Innan den får reda på att den heter .. PÄRLAN. Min brorsa får syn på hunden jag bah RÖR DEN INTE!!! Han klappar den ändå, hunden blir sne. Alltså krokig, sne, aaa som om någon har böjt den. Jag blir ännu mer deprimerad och undrar vad fan det här är.

Riktig jävla skitdröm, jävligt hemsk också. Ska man ha hund ska det va en H U N D. Absolut inte mindre än knäna, då är det ingen hund, det är min åsikt.

Bara för att eminem är så jävla bra och för att låten är ny


RSS 2.0