Använder uttrycket 855695690606 år fortfarande!

Åfan fick värsta blogglusten, så why not liksom? Egentligen borde jag plugga men det skiter jag i. Har skjutit upp det i 855695690606 år. Och tycker det kan vänta till imorgon, det är ett hemprov i biologi jag måste göra. Nej jag har inte fått ig i det och fått tagit hem det, dom som ville ta hem provet fick helt enkelt göra det. Men jag sitter här och skriver för att jag vill helt enkelt.

Jag är kär i min jacka som jag beställt och mina nya röda skor, mmmm. Ska fan slänga upp bild på dom! Hoppas bara att jackan kommer innan skolan början och att den är lika snygg som jag förväntat mig!

och här är mina skor


Bara för jag inte bloggat på så jävla länge ska ni få en låt av Promoe!


Bara så ni vet

Äh tänkte slänga in något blogginlägg men fick inte till det, skitsamma..

Mig lurar ni inte!

SHENARE!
elle nå. Min dag har vart nice, fick över vg på mitt matteprov, INTE LITE CHILL? :D
Så jävla skönt när skolan ruller på och man verkligen känner sig nöjd med sina betyg, det tycker jag iallafall.
Hur är det med er egentligen? Fan vad det var längesen jag bloggade, jag tycker faktiskt det. Skönt att skriva då och då. Och skriva om lite randomgrejer som hänt elle nå.

Har ni blivit lurade något då? Det har INTE jag! Så detså!

Har inte så mycket mer att skriva nu faktiskt, senare ska jag iväg till Gränby Centrum med morsan och se om jag hittar någon klänning och några skor jag kan ha på begravningen. Sen kanske jag hittar några yttligare skor, eller någon snygg jacka (Y)

Här har ni min brorsas tråkiga humor som jag inte förstår mig på :)

RSS 2.0