Först kom ingenting, sen kom ingenting

Vilken seg dag. Gick upp och käkade frukost och så, tänkte dra till skolan. Sen pallade jag inte. Men aldrig mer stanna hemma på en fredag, det känns ganska ruttet.

Jag är hungrig men för lat för att fixa något att käka så fick bli mackor.. hahaha slö brud. Men pallar inte eheheh.
Mamma vet inte heller att jag är hemma, men det är ok. Hade inte tänkt säga något heller.

Funderar på klicka hem någon bikini och lite sommarkläder, blev fett sugen på det. Så ska nog fan göra det. Har ändå inget bättre för mig.

Sen så saknar jag skåne otroligt mycket och alla fina människor jag träffade där!

Sen så är Nadia och Shajwan ganska bäst, bara så alla vet!


När inte ord räcker till

Jag ville bara börja med att skriva att jag har haft världens bästa och socialaste lov ever. Det vart en riktigt lyckad dag i Stockholm i Onsdags, så det var nice. Hade det så jävla bra i Skåne med, galet kul. Upptäckte nya sidor hos mig själv till och med. Självsäker har jag också blivit, mer än förut iallafall. Hänt lite annat i skåne också. Galeeeet kul iallafall och träffade en massa trevligt folk! Hoppas på åka dit så snart som möjligt igen. Bara tagga på sommarlov igen!!! Kommer bli världens bästa sommarlov med mmm, och valborg på lördag också. Ska bli riktigt jävla kul, än har jag inga planer men vet att det kommer bli riktigt bra. Riktigt taggad på fest men vi får se hur det blir. ;)

En sak som är så jävla surt är att skolan börjar, måste börja träna stenhårt nu verkligen. Sommar snart juuuu.

Nu ska jag fortsätta se Big Brother,  vi hörs!


I got no money but i want you so

Jag insåg hur fullt upp mitt lov är, och vilket jävla socialt lov det kommer bli.

Idag - träffa en kompis, åka och ta pass, träffa min PT, träna.
Imorgon - Träffa min saknade kompis, färga håret hos frisören, tid hos make up store, träna om jag hinner. Packa inför Skåne.
Onsdag - Stockholm hela dagen för att shoppa.
Torsdag - Söndag/Måndag - SKÅNEEEEEEEEEE, kommer bli så jävla soft. Åker bil ner med mamma, stanna i gränna ska vi också göra. Kom just på att jag inte käkar godis sedan 4-5 månader tillbaks.

Men ska bli ett jävla kul lov iaf, men det som är mindre kul är att jag har värdlens slitnaste skor. SÅ JÄVLA ARG! Jävla sns, väntat på mina skor där ifrån i typ 566686 år. Och går in och kollar och då har dom glömt att skicka dom, hallåååååååååå liksom? Cp!! Mina skor från nelly har inte heller kommit, arg ja. Går i världens slitnaste sneakers. Så skulle vara trevligt om jag fick mina jävla converse någon gång?!?!?!?!

Den nya designen kommer inom kort också. Hoppas vi!

Nää nu ska jag ta tag i skitjobbet dvs, fixa i Morris låda och plocka ner i diskmaskinen!

Vinden har vänt


Jag ska dansa fastän hjärtat brister

Träningen blev inte av igår, känns jävligt frusterande. Var så jävla igång, tränade 5 ggr i veckan. Den här veckan har jag tränat 0 gånger!! Så jävla suuuuuuurt. Arg är jag också, det här är ingen bra dag. Jag har aldrig gillat onsdagar. Torsdagar är mys, Torsdag-Lördag. Faaaast neee. Vill bara äta nu och få svenska-plugget och so-plugget klart. So-prov imorgon så aa då har jag bara svenskaprovet kvar. Soft!

Bara för att jag sa att veckan skulle gå snabbt, gjorde den inte det.


Då dagen känns jobbig.

So much to do and so little time

Kom hem för kanske en halvtimme sen, hunnit slänga i mig lite käk eftersom skolmaten inte var någon höjdare.

Jag borde plugga religion och svenska och göra min bokrecension, men ähhh gör det sen liksom. Men får panik när jag har så lite tid och så mycket att göra ibland. Ska även försöka träna och träffa en kompis. Tror det blir att träna och plugga. Då det var ett tag sen jag tränade. Och på måndag ska jag träffa min personliga tränare. Känns inte alls kul då min kondis blivit så mycket sämre. Då jag knappt kunnat träna senaste veckan. Men idag ska jag.

Nu ska jag sätta igång med redovisningen, hejdå!FUCK YEAH

Det är på g nu med designen tror jag. Snackat med en tjej som är ganska duktig på det, så aa vi får se hur det blir! Men blir säkert aspepp på att blogga då! Ny start liksom. Kommer fortfarande ha samma blogg, men ny design och aa. :D

Då kommer jag säkert ha mera inspiration också, ja det kommer jag! Det kommer bli bra.
Nationella prov i engelska - AVKLARAT!
Noprov - AVKLARAT!

Veckan kommer gå fort, det har jag sagt hela tiden. Och lovveckan kommer också gå så jävla fort det vet jag. Tiden går fort när man har kul så man så klokt brukat säga. Det är så sant.

Vad gör jag nu? Inte ett skit, suttit och segat mig vid datan i över en timme, lat brud liksom!

Just nu väntar jag faktiskt på käk från, se och häpna, MAX! Men aa, svårt att stå och emot ibland. Kan inte undvika all skräpmat och alla sötsaker, det går inte. Godis har jag inte ätit på flera månader, och fler ska det bli. Inga problem.

Det är världens finaste väder i Uppsala, ÄNTLIGEN!!!! Skolan går bra, fint väder. Snart lov, en vecka där efter valborg, WOAAAAAAH!


Spexfotot var gaaaaaaaaaalet kul! Aldrig känt mig så ful och snygg på en och samma gång. Bekväm var jag också, och jävligt klockren!

You're killing me

Jag tappar suget, för att gå i skolan så jävla ofta. Allt för ofta nu känner jag. Vissa gånger har jag haft mardrömmar om att jag inte kommer in på den linje jag vill. Jag får gå i uven. Även om jag har bra betyg. Känns som alla lärare ska sänka mig till ig sista terminen och jag är tvungen att gå sommarskola. Men inte ens det räcker, jag får gå uven.

Omg, jag ska sluta. Det kommer inte alls hända. Så det så. Nu ska vi inte vara såna, nu ska vi ligga i. Och vara pepp på att gå i skolan!! Men det är jag inte..

Har nationella i engelska - fredag, veckan därefter har jag noprov - måndag, matteprov - tisdag, onsdag - engelska nationella, torsdag - soprov, fredag - svenskaprov och redovisning.

Lagom kul, skjut mig i huvudet för en sekund tack! Pallar inte, ge mig lov. Ge mig ledighet.

Tack och bock!


Hej humörsvägningar?

Hej gott folk!

Jag är så jävla trött, ingen aning varför. Vart illamående på sista tiden också. Och magen har inte fungerat som den ska om man säger så. Omg. Kom just på vad det kan vara. Jag är så smart.

Skulle seriöst kunna somna när som helst, ligger nerbäddad i min sköna, mysigfa säng. Inte mycket belysning alls, snarare världens skönaste mysbelysning. Sen har jag plura - alla själars aveny spelandes i hörlurarna.

Nu vill jag inte skriva mer längre, tappade lusten. Hände värsta grejen nyss. Blev ganska rädd. Stel.

RSS 2.0