När man har det förjävligt får man klaga

Jag vill klia mig i ansiktet fast jag kan inte för att jag har för långa naglar och då börjar finnarna blöda. Aa kul. Jag ser förjävlig ut i ansiktet just nu, så jävla surt. Det är inte kul någonstans. Ruaccutan ska funka, trött på skiten. Jag är trött på mina finnar och vara ful som stryk. Det är faktiskt så jag känner mig just nu. Jag kan sminka mig men hur kul är det när finnarna ska synas? Bara vänta tills hyn är slät, jag längtar och hoppas som fan.

Lite lycka och tur kan man väl få?

Bara en skoldag kvar tills höstlovet!!

Okej jag tog bussen hem från skolan, jag var lat helt enkelt.

Jag måste plugga fysik men orken eller koncentrationen finns inte där. Som vanligt då, aa. Illa men sant!

Och min katt luktar bajs, jag skulle duscha han. Men han lyckades ta sig loss när jag höll i han och duschade och for in i sitt kasshus/skithus/toalett. Så aa.. All sån skit fastnade på han och han blev ännu skitigare. Under natten spydde han och sket i köket, mysigt värre. Nu vet jag varför han luktar bajs, han har en bajskorv som sitter fast i röven på något sätt. Ska försöka ta itu med det senare.

Jag ska inte köpa en vinterjacka det här året!!! Utan jag ska använda den jag köpte förra året. Får bli så nu, eftersom mamma eller pappa inte tänker lägga ut hur mycket pengar som helst på en jacka. Och billig jacka nääe, väntar hellre tills nästa år!

Det är inte det att det är något fel på min vinterjacka, jag vill bara inte använda den. För att eh..eeeh.. JAG ÄR KRÄSEN! Där har vi det.
Och det suger.

Nu ska jag ta itu med katten och ge han lite käk och så!

Sen ska jag försöka plugga fysik. Bara en dag kvar i skolan nu!!!!


Jag har det bra, mitt liv rullar på

Tja! Elle nå

Idag är en bra dag eller nå, kanske eftersom matteprovet gick mycket bättre än förväntat? Eller att jag fick skjuts hem av karin + bra sällskap!! Det är ju dunder både och!

Fast lite sned är jag, måste plugga fysik. Men orken finns inte där, måste lägga upp det, HUR jag ska plugga. Det vet jag själv inte än, om jag ska göra frågorna i boken eller läsa texten.

Jag ser fram emot att läsa Tjänstekvinnans son med August Strindberg, tror jag. Iallafall lite, mamma läser högt för mig. Så det är jätteskönt, nu är det bara 60-70 sidor kvar. Ja, BARA om man tänker på hur mycket det var från början. Sen är boken jävligt svårläst, sen måste jag ta tid på mig och stanna upp och tänka "Vad var det jag läste?" För annars går det inte, då läser jag bara och läser sen bah vad fan handlade skiten om?

Jag var duktig och åt mer än vanligt idag i skolan, det var korv!! Så det var nice, käk i magen = glad tjej! Så är det ju!

Nej nu måste jag sluta skriva, mamma kommer ju hem snart och jag skulle plugga innan! Vill bara säga att Kings Of Leon är ganska bäst.. Aa.Tvätta fan inte håret med bobby-shampoo!

Trött och sliten och sne känner jag mig just nu. Trött och sliten är jag väl för att jag gått i skolan och aa.. Så är'e!

Bara en skolvecka kvar, sen är det lov. FAN VAD SKÖNT?! Jag är skoltrött som fan, men det är jag ju jämt.
Högstadiet suger! Inget snack om saken liksom.

Jag tror jag börjar bli förkyld, känns det som. Hoppas inte på det eftersom jag tänkt att shoppa den här helgen. Då jag inte har speciellt mycket i skolan.
När jag är förkyld, blir jag hemma. Då går jag verkligen INGENSTANS.

Ville bara säga att jag avgudar Idol-Jay. Han är bäst! Det måste vara rösten, för utseendet tycker jag inte är speciellt märkvärdigt. Eller?

Sen vill jag säga att jag köpte hem ett sånt här bobby-shampoo för jättelängesen. Som finns att köpa i alla livsmedelsbutiker typ. IALLAFALL, det suger! Så jävla kasst, värdelöst, dåligt och aa. Bara för att man är en "kändisfrisör" ska man fan inte tro att man kan göra shampoo, ne fy vad kasst! Känns som man duschar håret i tvål!!!


Jag hatar att vara förkyld!!!

Tjaaaa elle nå!

Idag är jag hemma, fråga mig inte varför. Kan inte svara på det själv, kände mig bara otroligt seg och bläää.

Så valde att stanna hemma. Fast det ska jag fan sluta upp med! Förra veckan var jag också hemma, och missade en tisdag. Missar typ alla Fysiklektioner eftersom vi bara har det en gång i veckan om inte 2, haha.

Och sen det här att jag varit förkyld i en vecka snart, nääe. Inget jag gillar alls. Visst, det är inte lika besvärligt som i början. Men det är ju ändå drygt att vara förkyld!
Jag är hellre magsjuk, HAHA.

Och jag är sur, jag vill ha en vinterjacka men hittar ingen jag vill ha, så aa.. fett surt.
Och sen så vill jag shoppa åååh, fast det ska jag! Om det inte hinns med i veckan så ska jag göra det i helgen. :D
Pengar och kläder är verkligen kärlek på hög nivå!

Näääe har faktiskt inte så mycket mer att skriva än att det vore fint med antingen sommar eller vinter. Jag gillar inte hösten alls, bläää. Tyck det är fint och sånt men nääe, SOM OM INTE VINTERN VORE FIN?! Och julen?! Med en massa tomtar!!! Julen är den bästa högtiden och vintern är den bästa årstiden PUNKT! Och bilder på mitt rum under julen ska ni få!

Eftersom alla redan lagt upp gubben i lådan-låten på sin blogg skippar jag det. Fan vad folk ska spela sönder och tjata ut låtar, fy skäms!


Så jag lägger upp en låt som jag gillar väldigt, väldigt mycket.Hej jag är bäst

Pluggandet går bra, tror jag Vet jag!
Eller det är väl olika från person till person vad man anser som mycket. Men eftersom jag har så jävla svårt att både sitta still och koncentrera mig och även för att lära mig saker ibland. Har iallafall lyckats traggla mig igenom alla glosor, utan 3. Och några mattetal, ja jag känner mig nöjd. Och allt känns mycket lättare.

Nu ska jag bara.. Plugga so, och det supertråkiga ämnet no... Och göra mer mattetal, och kanske läsa den supertråkiga boken tjänstekvinnans son. Om jag orkar, även fast det nog är ett måste. Har ingen aning om hur långt jag måste läsa i den. Blir väl några sidor? HAHA illa men sant. Jag vill läsa min bok "Insidan" Som jag håller på med nu. Den är hur bra som helst och jävligt intressant!

Äh, nu ska jag inte sitta här och skriva massa skit, ska ta tag i sista mattetalen likaså matten snart NU.

HAHAHAHAHA någon gång förra vintern, ja.

Allting är bra surt ibland, aa.

Tjaaaa!

Är även hemma idag och är sjuk, fan vad surt. Imorgon ska jag gå oavsett.

Har faktiskt ett soprov som jag tänkt göra! Utöver so:n har jag en ful jävla bok som heter tjänstekvinnans son som är skriven utav august strindberg.
Som jag måste läsa tills imorgon, SURT.
SÅ JÄVLA KÄFFFFFFFFFFFF.

Nääe då.. Inte alls.. Men jo den suger! Aa.. Men iallafall, utöver det så har jag engelska glosor tills imorgon med. Sen har jag Biologioprov och någon jävla mattediagnos på Måndag, aa. Så måste räkna hela mattekapitlet + något som heter "blandade uppgifter".

Livet är bra surt ibland, aa. Gäller bara att ta tag i skiten. Men allt hade vart så jävla mycket lättare om jag inte var så jävla förkyld.

Fuck off, helt enkelt.


Jag saknar min mormor mer än allt annat.

Bad day

Tjaaaaa!

Sjuk_tjej_1994@hotmail.com här, nä men är sjuk och det suger!
Sov sketadåligt, har ont som fan i halsen. Och nej halstabletterna från apoteket hjälper inte!!
Så valde att stanna hemma idag, kände mig inte speciellt fräsch.
När jag är förkyld pallar jag inte göra någonting, det suger. Men som tur är ska mamma förbi skolan och hämta läxor till mig, så det är chill. Fast neee, fan vad jag måste räkna matte.. Hela mattekapitlet + läxa.

Är faktiskt hellre magsjuk än förkyld. För när jag är förkyld då är jag det i 75755995 år.
Aaa.. Fett pain.

Fick en ny mobil igår!!!!!! Och nej jag får inte en mobil bara sådär så kalla mig inte bortskämd!
Det skulle vara en tidig födelsedagspresent.


Jag lyckades slå på pin-kod.. och jag vet inte hur. Har försökt lista ut vad den var och aa, det gick åt helvetet. Så kan inte läsa upp mobilen eller något, så aa fett surt.
Har inte lärt mig allt med mobilen än, inte hittat några spel på mobilen t.ex. hallå liksom?! Sen lyckades man ringa upp folk smidig som man är, haha.
Skickade över alla mina kontakter till mammas mobil från min gamla mobil. För sedan föra över dom från mammas mobil till min nya mobil. Men det stod "Hittar inte bluetooth" Irriterande!!! Så har knappt några kontakter nu, aa.

Fett surt allting skulle va då.

Att vara förkyld är inget vidare

Idag är jag faktiskt hemma och är förkyld. Inget vidare, näääe. Men jag är nöjd så länge jag behöver vara borta från skolan!
Hemskt men sant?
Ska nog ta det lugnt bara, om man bortser från att jag måste plugga so. Haha ska nog nörda sims, eftersom jag inte har något bättre för mig, haha.

Notera att jag vill handla kläder som fan åååh, men är PANK!
Och att jag käkat ruaccutan i 1 månad och 2 dagar och mår finfint. Om man bortser från förkylningen.

Och det här är typ världens bästa låt så det så!


Och idol-jay är också jävligt bra!


Humor på hög nivå


Ruaccutan biverkningar

Tja!

Ville bara säga att livet rullar på och aa.. Har inte så mycket att berätta egentligen.

Lovade bilder på det jag köpt på Thun's men ähhhh, det är väl inget intressant? eller?

Imorgon har jag käkat ruacctutan i en månad och jag mår bra och aa, ingen större sak. Om ca 1 eller 2 veckor ska jag ta blodprover och kolla så att min kropp mår bra. Och kommer säkert få göra det fler gånger eftersom jag käkar Ruaccutan.

Jag har typ följande biverkningar: Otroligt seg i musklerna typ. Så fort jag böjer mig ner och sen reser mig upp har jag ont i ryggen i ca några minuter sen försvinner det.

Hård i magen, haha.

Jävligt torr hud. Speciellt läpparna,
spelar typ ingen roll hur mycket man smörjar in sig?

Torr i hårbotten, enda plusset är att man är så torr i hårbotten. Så att man inte behöver duscha lika ofta, haha gillas ju.
Så just nu duschar jag kanske 2 gånger i veckan kanske 3 ibland. Men aa, två. Jävligt skönt!
Tyck att det är äckligt att duscha håret 2 gånger i veckan. Men jag tycker inte det finns någon anledning till att tvätta håret om det inte är smutsigt. Jävla hysteri att tvätta det varje dag!

Klockren grabb!
Finns väl inget mer att säga?Nää nu ska jag fortsätta att plugga, och så får ni ha en bra dag!

Jag älskar julen och vintern för er som inte visste det.

Tja eller nå!

Här ligger jag i sängen med datan och skriver ett blogginlägg, rätt mysigt ändå med en bärbar data. Men jobbigt ibland också.
Anledningen till att jag sitter vid en bärbar data är för att någon hade tydligen hackat sig in på min stationära, jaha ja.

Är det bara jag som längtar till julen så jävla mycket? Jag ÄLSKAR julen och vintern! Alltså snön kan bli lite tjatig efter ett tag.. Men så länge man är inne, aa fett nice. Och fan vad det var snö förra året, FETT NICE!
Jag hoppas iallafall på en vinter med riktigt mycket snö!

Nää nu ska jag nog gå och käka frukost innan det blir allt för sent. Klockan är ju trots allt halv 11!

Och nääe inga bilder på mina kläder jag köpte på Thuns till er. Om jag inte orkar fota dom och lägga upp dom på den här datan då, tveksamt!


Bara lite besatt


Ingen jävla rubrik

Okej tjaaaaaa elle nå!

Min morgon började med näsblod. Katten råkar slå till mig på näsan på något konstigt sätt när jag bar han, aa. Och nu när jag käkar ruaccutan är man jävligt torr och känslig i huden överallt. Så det började forsa näsblod i ena näsborren!
Frukost på sängen för min del, ganska mysigt ändå!

Sen bar det av till Thuns! Jag hittade ett par snygga skor och jacka, fast nee.
En jacka i den här färgen typ, snygg var den! Fast efter någon måndag skulle jag bara neeeeeeee.
BILD
Svart eller marinblå jacka det här året!

Iallafall, jag fick med mig ehe en lyle & scott tröja, det sved i plånboken kan jag säga.
Strumpor, trosor, skitsnygg adidas t-shirt! Och tofflor!
Sen minns jag inte!

Kan faktiskt fota sen och lägga upp. Men var lite för lat nu kände jag.

Alltså gaaah handlat upp barnbidraget + pengar från mamma och pappa för längesen jag tycker barnbidraget är alldeles för lite och ändå lägger jag bara ner det på kläder. Skor och pengar på mobilen och sånt tycker jag föräldrarna kan stå för!
Tycker ni barnbidraget räcker?

Jag behöver en ny jacka. Nya skor vill jag också ha så det så! Och smycken!
Sen får man inte glömma en mobil, för det ska jag ju också köpa!
Säg vad jag inte vill ha? Fy på mig!

Och till det sista..
JAG SKA BÖRJA SPELA TEATER IGEN! JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD!
Och gissa med vem? Med bästa Tilda! GLAD TJEJ?! JA!
Teater är verkligen sketakul, ångrar som fan att jag började på f*ttridningen. Men som tur är har jag lagt av med ridningen och kommer aldrig börja igen, NEJ JUST DET!

Och idol-olle är bäst och jävligt snygg också för den delen!
Inte bästa kvalitén men ni får stå ut med det!


RSS 2.0