Blogg.se laggar som fan!

Nej nu ska jag käka sen börja göra mig iordning för sängen, sen kanske det blir någon dvd?
Blogg.se laggar som faaaaaaan, inte lite segt.
Så ni får en gammal bild går verkligen inte att ladda upp bilder, LAGGLAGG.

Vidrigt med dålig munhygien?

Visste ni att jag tycker det är skitintressant att läsa om kriminallitet. Brott, mord, folk som hamnat på fel spår. Ungdomar som går helt fel väg, och liknande. Skulle kunna tänka mig att jobba med något sånt i framtiden.
Juste kom på värsta grejen när jag stog och duschade. Att inte duscha varje dag när man är äldre är som bah VADÅ jag behöver inte borsta tänderna idag jag borstade dom igår kväll ju, fyfan vad vidrigt. HAHAHAHAHAHAH


Jävla mycket plugg!

Min dag började med mentorstid, vi fick reda på att vi ska på teater på torsdag. :D
Så det blir kul, även fast jag inte kan sitta still i över en timme. Sen hade vi språk då satt vi i datasalen, det gick bra. Sen hade vi lunch, äcklig mat som vanligt. Skolmat (N), säg inte att jag ska tänka på barnen i afrika. Det är precis som ni säger till beyza när hon kommenterar bah ''SVENNE'' och någon säger vi lever i sverige. JA, vi lever i sverige så varför tänka på barnen i afrika? Okej bitchigt det låter, men maten är jävligt äcklig. Sen vare no, vi glömde bort när vi började och kom försent, jobbigt. Tror det är fysik vi har, dryyyygt, tråkigt och jag vet inte vad! Sen hade vi so, helt okej. Sen hade vi matte och jag jobbade skitbra. Skönt att vara taggad ibland. För då får man rätt mycket beröm känner jag, och det gillar vi. Jag blev hämtad av mamma, sen vare bah hem och byta om och ta sig iväg till stallet. Vi fick välja hästar och då valde jag en som jag aldrig haft, det var faktiskt SKITKUL. Skitsnäll häst måste jag erkänna. Nästa gång är det hoppning får hoppas på att det går lika bra då. Han kan ju vara lite rädd och sånt eftersom han är en unghäst. Men man får väl hoppas på det bästa. Nu ska jag väl in och duscha, sen måste jag plugga. Jag har typ tre prov noprov inom två veckor, det ser man ju iframemot.
Amen ciaaaao
Här får ni en bild på söta rowan!


Hanna är coolast!

Sheeeeeenare, förlåt för jag uppdaterat så dåligt. Men jag har ett liv och hade tjockaste häftet med kemifrågor för att bli godkänd i kemin tills jul. Iallafall, ridningen
gick bra. Inte lika läskigt alls som jag trodde! Men nu ska jag käka något, sen ska jag se tv, sen somnar jag väl. Denhär bruden vid namn hanna är coooolast. Vi måste ta och träffas, vi har så jävla mycket gemensamt.



Meningslöst inlägg!

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH JAG HAR DAMP!!!!
Jag skriver ett helt jävla inlägg sen kommer man åt något och allt försvinner.
BAD DAY BAD DAY. allt kommer säkert bli fucked up idag.
Jag som ska rida idag, allt kommer säkert bli fucked up.
Om jag inte får en okej häst. Går fan inte rida och va sur.
Orkar inte skriva mer.
Peace eller någonting.


videeeo

HAHAHAHAHAH kolla på denhär och ha kul!

Göteborg 5 timmar ifrån Uppsala!

Tjenis penis klockan är 10.22 jag vaknade faktiskt kvart i åtta första gången? Men sen somna jag om tills typ kvart i 10 för ingen va vaken vid 8. Jag är skiiiittrött, ska ner på något smink place nere på stan. Har presentkort där som jag snart haft i ett år? Men vem orkar boka tid och gå till ett sånt ställe, inte jag. Men nu är det fixat halv två, går med mamma. För jag pallade inte ringa upp någon kompis. Jag vill på bio ikväääll. Men verkligen inte neew moon. Iiiiinte min smak alls! Men vi ska få gäster ikväll, men jag kan nog dra iväg ändå. Jag har inte ätit frukost än. Ska fan ta och göra det snart. Inte för att jag är spciellt hungrig men vet inte. Jag är inte lika upprörd på pappa som igår. Göteboorg ligger hundra år ifrån uppsala. 5 timmar med tåg. Så gör inte så mycket om jag inte får gå. Iaaaallafall, orkar inte skriva mer nu.

SUR JAG ÄR!

SUUUUUUUUUUUR JAG ÄR, ARG OCKSÅ. JAG HAR TVÅ BILJETTER TILL IDOL NÄSTA VECKA I GBG OCH JAG FÅR INTE GÅ. vi måste fixa det, skitsurt fan. Bråkat med pappa och nu har han min ipod, han är så dryyyyyyyyyyg.


Skullcandy!

Gissa vem som fått sina hörlurar? Jag! Dom är helt okej. dom får typ 7/8 poäng av 10.
Fast dom är ju skitsnygga så det är ju ett plus.
Det är svarta pluppar inte gråaaaaaa.


Alla älskar julen!

Det är klart ni ska få julmusik, snäll som jag är.
Tänd ett ljus, jag har faktiskt ingen aning om vem som sjunger
den och orkar inte leta upp det!


Wham - Last christmas

Mer jul

Busungarna - Tomten jag vill ha en riktig jul


Mariah carey - All i want for christmas is you

Här åker vi skidor på gympan jag var påväg till backen!
Förra vintern alltså!


Stallet Förra vintern (08)

Vi är såklart ute i snön!



Nu är det jul!

Ååååååååh orkar verkligen inte julpyntaaaaa. Men mamma får inte pynta i mitt rum så är det bara. Har alltid vart sån som vill bestämma själv. Mamma kan aldrig köpa lösviktsgodis, får jag måste alltid vara med och bestämma själv. Det är ju som din mamma går och köper kläder till dig, nooooway. Man måste vara med lixom. Seriöst jag har hundra tomtar. Nästa år har mamma lovat mig att vi ska till något place där dom står en gång om året och säljer julpynt. Eller vet inte om det bara är tomtar? Jag älskar julen! Klockan är ca halv sju så hinner pynta innan idol börjar. VEt ni vad just kom på? Om jag inte gör typ 3-4 sidor med uppgifter som jag fick utav min nolärare. Får jag ig av min lärare, och har ingen bok. Lyyyckat, nej. Men får väl sitta och leta på google. Går fan snabbare? Fan vet jag, sen har jag 3 engelskaläxor, glosor, någon text och sen skriva någon text. Texten har jag redan skrivit så det är klart.
jag saknar nästan min gamla hårfärg!




Inlägg med mer text senare!

Sheeeeeenare Kom hem för kanske en halvtimme sen. Orkar inte skriva något, ni får ett inlägg med mer text senare. Ta och lyssna på denhär medans. peace
btw om jag va svennen skulle jag lagt på direkt.

Plugga utan ork

Hejsvej! Här sitter jag och väntar på käk. Klockan är ca halv 6. Tror jag måste plugga efter jag käkat, men har verkligen ingen ork. Vi hade håltimme sista lektionen som var hk. Om vi hade vetat det hade vi fått slutat halv tolv. Men vi gick till årsta vänta där till kanske ett, sen drog vi. Sen sega jag mig i skolan med turken tills halv tre, sen kom min pappa och hämtade oss. Har inte så mycket att skriva, ipod är guld när man åker långt. Annars funkar mobilen, men just nu har jag askassa hörluraaaaaar. Dom man fick till orka dom. Ville inte ha stora feta skullcandy hörlurar fult och klumpigt. Så jag beställde domhääär!




Ipod!

Inte hunnit med så mycket efter skolan, fick veta att jag fick g. Är nöjd eftersom jag bah plugga dagen innan. Äh, orkar inte skriva så mycket mer ska beställa hem ett par skullcandy rasta tror jag. Tvekar fortfarande dom ser sjukt klumpiga ut! Deeen är min nu, blev en svart ändå.


Tummen ner för blogg.se

Ameeeeeen shenare! Utvecklingssamtalet gick skitbra. Jag är nöjd. Jag låg och vägde emellan ig och g i biologi och träslöjd. Gympa också, eller var nästan uppe i g. Men det tänker jag faktiskt skylla på att jag inte är emd, jag kan bara jag vill där. Träslöjden kan jag också fixa ett g till. Så jag är faktiskt nöjd. Nu ska jag in en stund på facebook. Sen ska jag plugga matte ligger efter för att jag var sjuk. Men det är väl bara att jobba ikapp. Juste ska få en sånhär när pappa kommer hem, om kanske en timme. Fast kommer få ha äckliga ipodhörlurar tills jag fixat mina skullcandy rastaaaaa, MMmmmM. Det gillar vi. Nu ska jag inte skriva så mycket mer och är glad för marcus skull. Men tänker inte skriva varför än, för vet inte om jag får. Men senare ska ni få veta. Drömmen kommer bli sann. Det är segast att blogga fan, dom håller på och uppdaterar något vet inte vad?
Det går inte att ladda upp bilder, kul.. Ni får se min ipod när blogg.se blivit bättre. ciaaaaao

Lite jobbigt med utvecklingssamtal!

Här sitter jag och lyssnar på bra musik! Okej skulle inte sitta och lyssna på dålig musik precis. Iallafall, gick ocg oroade mig över soprovet hela dagen nästan? Men får väl hoppas på ett g. Jag har utvecklingssamtaaaaaal om lca 45 min. Fan vad jag är orolig, min pappa ska ju också med. Och en av mina mentorer sitta baraaaaaaaa och klagar. Hon är för mycket, mamma tycker också det. (Y) Men pappa lär inte bli så glad. Vi får seeee, om det går bra lovar jag att skriva ett inlägg senare. Om det inte går bra så vet jag inte vad jag gör. Hoppas inte jag har ig i gympan, skämmigt. Måste börja vara med! Fast tycker jag gör rätt bra ifrån mig när jag är med och är aktiv.
Går inte att ladda upp någon bild, suck. Här får ni en som ni redan sett. Men ni får en låt av ison och fille istället. (Y)

gammaaaal

Får hoppas på ett godkänt!

Sheeenare! Mina baggiejeans är skitsköna. Diss till jeansleggings, sååååå uttjatat. Och inte ens snygga heller. Om jag ska ha tajta tänker jag köpa jeeeans. (Y) Juste fick vg på mitt svenskaprov jag va helt normal bah jaha.. HAHA bah fick jag fick mvg sist. Sur jag blev men aja. Juste, hämtade min jacka som någon gåt hem med. Dom hade hänkt undan den på stallkontoret. Vi fick rida barbacka, det var väl kul. Okej det ÄR kul. Men tror inte jag skriver något mer idag, ett inlägg. Lite kasst? Men jag går trots allt i skolan och är hemma strax efter fyra typ varje dag, om inte senare. Måndagar är det alltid så jävla stressigt, hem en stund och hinna in på datan. Fast jag inte hinner egentligen. Sen bara duscha och käka, sen har jag ALLTID något att plugga till. Klockan är ca 7 snart, bah två timamr på mig att plugga nästan. Jobbigt, kan nästan ingenting. Aja, får hoppas på ett g. Det blev ju som det blev med böckerna. Åååååh bilden, men här bjuder man på sig själv. Jävla fjortisbild, men aja! Diggar skinnjackan (Y)

Videeeeor!

Vilken tycker ni är skönast? Denhär fick jag av holly

elleeer ..
Fast dethär är en av mina favoriter


Jag <3 julen!

Här sitter jag och segar mig fastän jag behöver plugga, men beyza glömde ju ta hem mina böcker. Men ska plugga via internet eller något. Sen tar jag hem boken imorgon och pluggar sista dagen innan provet och hoppas på ett g. Juuuuuste, jag var på stan i hundra år. Var sjukt svårt att välja jeeeeeans. Men nu har jag köpt mina baggiejeans och är skitnöjd. Sen en tröja och en sjal och lite smink, sen minns jag inte. Men klockan rullar iväg och jag måste sätta mig ner och plugga, lite jobbigt. Hatar att plugga såhär nästan dagen innan. Och jag vill ha en ipooooood. Om min pappa inte köper en så får jag väl göra det självdå. Fast han kommer nog göra det om jag säger att jag ska köpa en. Fast hörlurarna får jag nog betala själv. Men nu orkar jag inte skriva något mer, måste springa på toaletten. Sen ska jag sätta igång med att plugga, duktig som jag är. (Y)
HAHAHAHAHAH BILDEN, JAG BJUDER PÅ MIN KÄRA BRODER. den är kanske över ett år gammal?

jag <3 julmusik & julen såklart.

Turken är segast!

Här sitter jag och väntar på den seeeeeega turken. Vi ska till stan och shoppa. Baggiiiejeeeeans, och massa annat. Men det är det jag är mest taggad på att köpa. Om jag inte hittar ett par kommer jag iiiiiinte bli glad. Men min turk kommer väl om 10 min. Hoppas jag annars missar vi bussen. Vet ni när vi egentligen skulle tagit bussen? KVART I TOLV. Klockan är snart kvart i ett, sega vi är. Aja ciaaaaaaao.


Pengar är kärlek!

Sheeeeeenare! Eller vad säger man klockan är ca halv ett, jag känner mig rätt trött. Ska försöka pallra mig upp nio. Nej? Ganska onödigt om jag inte ska till stan förens tolv. Iallafall, vi hade folk här och firade mamma. Trevligt, nu har mamma och pappa dragit på en promenad. Vet inte när dom kommer, men får inte sitta vid datan. Bråkade med pappa, KUL. Iallafall imorgon ska jag till stan och köpa ett par efterlängtade baggiejeans och annat, pengar gillar vi. Pengar är käääääärlek. Jag funderar på lägga mig, ska nog lägga mig och smsa, eller liknande. Sjuuuuukt trött. Brorsan ska ha kompisar som sover här, kuuuuul. Hoppas man får lite sömn iallafall.
Ni får en jättefin, nästan osminkad bild,  bara täckstift. Igga tröjan.


Pengar men ingen tid?

Sheeeeenare klockan är ca halv tolv, här sitter jag med världens mensvärk! Jobbigt värre, jag vill shoppaaaa. Pengarna ligger bara och väntar på mig, jag vill ha nyaaaa tröjor, baggiejeans, halsdukar, ipod, hörlurar och massa mer. Men vi ska ha massa gäster för mamma fyller år, kuuuul. Och jag kommer på ig på mitt soprov på tisdag. Eller okej kanske g, men fett kasst ändå. Vet ju att jag kan bättre, men jag var inte i skolan. Och beyza glömde ta hem mina böcker 'suck'. Får väl gå som det går nu känner jag. Jag vill åka till stockholm och shoppa vadfan. Kommer aldrig hitta ett par baggiejeans här i uppsala som jag gillar. Jag kanske beställer, vet inte än. Ge mig en ipod och ett par weschörlurar. Men nu ska jag inte skriva så mycket mer, ciaaaaaaao.
jag är guuuuuud, asgammal bild.

 

Dilan fastnar för mariette?

Jag sitter på toan, jag ser feeeeeeeeeetaste spindeln. värsta chocken, jag skrev som en jävla jag vet inte vad HOOOORA sen skyndar jag mig ut därifrån. Mamma försöker döda den men den försvann TYDLIGEN? fett äckligt. Hoppas den kommer och hälsar på imorgon på den toan när vi har gäster, HAHA. Jag håller mig till andra toan ett bra tag. Juste tyckte mariette var sig själv idag, alltid tyckt hon vart en biiiitch! Men idag var hon skön, så hoppas att hon är kvar. Erik är också så bra ååååååh. Reza kan få åka ut. Tove gör nästan alltid bra ifrån sig, men GO erik. :D Juuuuuste, jag vill ha en ipod. Ska nog köpa en sån, eller snarare pappa. Och då behöver man ett par hörlurar vilka tycker NI är snyggast?
1. skullcandy, som jag tycker är klumpiga. Men dom är ändå kungliga. Raaaaastaman live up.
 
2. Ett par weschörlurar, tycker dom är skitbra ljud i lagom stora, men blir svårt att välja färg. Så nu lägger jag bah upp på någon utav alla färger. Men när det gäller skullcandy kan jag bah tänka mig raaaastahörlurarna!


Jag vet att allt blir bra igen!

Så jag stannar kvar och krigar kommer aldrig att besegras kommer aldrig ge upp mitt liv ahr jag fått för att leva, kommer stanna här, för jag vet att det är värt de. Ibland är man bara för deppig och allt rasar ihop, men man får väl försöka ta sig upp på egna fötter. För att gå och sura lönar sig typ inte, jag snackar inte med min mamma sitter bara här och surar. Jag är skithungrig men vill inte äta för jag vill att hon ska laga mat men hon gör inte det för att hon är dryyyyyyyyg. Ska nog ta något att äta är skithungrig. Måste fan, ciao.


Alla älskar väl att sova?

Här sitter jag och segar mig framför datan. Nämen vakna nyss, är hemma från skolan. Mådde inge bra, så valde att stanna hemma. Jag har fan ingen aptit. Jag som brukar äta som fan när jag är hemma och är sjuk men nejnej. Jag vill soooooova mer, är sjukt trött. Men då sover man bort hela dagen och det vill vi inte. Ska trots allt hinna med att plugga nu när jag är hemma, känns skönt. Känner mig inte alls stressad. Älskar att vara hemma själv när jag är sjuk. Har inte så mycket mer att säga än att jag knarkar bafucin.
kolla bilden, mascaarmissbruk?



Torsdagar är nästan bäst!

Shenare! Skrev värsta inlägget men det försvann ju förståss. Ialalfall, torsdagar är nästan bäst. Jag slutar halv tre och sista lektionen är hk. Min hklärare är bäst också.
Just nu ; Sitter jag och väntar på mamma för jag måste prata med henne om en sak.
Visste ni att ? ..
Jag kanske blir brunett igen!
Jag ska börja sola solarium
Kaaaanske börja träna
Göra hemlig sak 1 med roxana.
Kanske göra hemlig sak 2 med roxana.
Träffade ed idag också. saknad han e fan.
inte världens finaste bild på mig, men får duga.


Dilan dissar läkerol!

Här sitter jag och börjar bli sjuk skulle jag tro? Fryser som fan, och min hals dödar mig, jättekul. Fast har vart med om mycket värre. Då jag frusit som inne i norden, fett hemskt. Jag vill iallafall hissa bafucin, som finns att köpa på apoteket. Det är halstabletter, ja. Dom hjälper som fan. Så sjukt skönt. Sen vill jag dissa halstabletter som läkerol, jovisst dom är goda. Men dom hjälper inte när man bah aaaaah min hals! Fisherman's friend, ligger väl på mitten. Vissa hjälper mindre, vissa hjälper mer. Men vissa är bara överdrivet starka så om jag går och köper såna, spottar jag bara ut dom. Vet ni? Blattar har ALLTID massa tips, vad det än är. När man är sjuk, ät de och de det hjälper. När man klagar på sin hy för man också höra ät de ät de. Man ska jämt äta, så är det bara.
Röda pricken på bafucin skulle vara ett hjärta, fast det blev misslyckat. Imorgon har jag svenskaprov, och jag vill va mvg, som jag fick sist. Men ska inte förvänta mig för mycket, för orka bli besviken. Min mormor kom nyss förbi med något till min mamma för hon fyller på söndag. Så det var kul. Alltid kul att se min kära mormor.
Går inte att ladda upp någon bild på bafucintabletterna, sur jag blir.



Dilan köper blommor/växter!

Sheeeenare! Dilan här, vart en helskön dag. Gått runt och vart glad hela dagen idag typ? GISSA VEM SOM FICK VG PÅ SITT MATTEPROOOOOOV?! :D gissa om jag är stolt. Fast det kan alltid bli bättre! Aja, JAG är nöjd. Så känns skönt. Mamma hämtade min till skolan och vi åkte för att byta min ridhjälm. Men dom fanns inte i storlekar så lämnade tillbaks den, vi kör på min gamla! Sen åkte vi vidare till plantagen. Eftersom jag sagt att jag vill köpa någon växt till mitt rum. Iallfall, köpte två stycken blommor/växter. Iallafall, jag är nöjd! Sen blev det nya kuddar till mitt rum, och halkskydd under mina mattor på rummet. Sen blev det inte så mycket mer, men ska nog till stockholm i helgen och shoppa. Är skitsugen på att köpa baggijeans. Sen nya mysiga tröjor! Nytt smink, krämer, massa annaaaaaat. Som jag inte orkar skriva, slänger in bild på det jag köpte. Om jag är riktigt snäll så bjuder jag på en bild på mig! Suck min usb strejkar, kul? NEJ! Åh nu funkar det! Julkrukan ska jag självklart inte ha framme nu, fick byta kruka på den.





Kul med hoppning!

Shenare! Inte kunnat skriva tidigare för det blev stressigt, bara hem och byta om, sen stallet. Kul med hoppning! Jag hade en rätt stor häst, snäll är han också. Efter ridningen hade någon gått hem med min jacka. -.- Jävligt kul, eller inte. Det står ju namn på alla upkjackkor fan -.-. Så hoppas att den som gått hem med den är ärlig och kontaktar mig. Om den är riktigt feg dumpar den bara av den i stallet för att den skäms. Om den har riktigt dålig stil så behåller den jackan. Man borde skämmas isf! Just nu är jag jäääävligt trött. Klockan är ca 18.30. Ska in och duscha sen måste jag plugga till mitt svenskaprov. Sen ska jag slå mig ner framför tv:n runt nio och se en ny tvserie på fyran. Det är om någon mamma som har en son som har blivit mördare, verkar rätt intressant. Synd att inlåst är slut, som fan. Det var bäst. Äh, ska inte askriva så mycket mer. Men skoldagen var rätt okej.



LANTISBUSSAR BORDE TAS BORT!

Amen shenare sweet home! Dom hade tydligen tagit bort hållplatsen vid jälla för att dom bygger om där. Så jag går av bussen tror att jag är vid jälla. Ser bussen köra det är kolsvart jag är mitt ute i ingenstans, det är kooolsvart! Jag ringer mamma är helt hysterisk. Skitbussar! som inte informerar att dom plockat bort busshållsplatsen vid jälla. Stadsbussar i mitt hjärta fan. Lantisbussar är fan inget för mig.
Här får ni en osminkad bild på mig när jag kör traktor!


Det heter makaroner, inte pasta!

Näämen shenare! Här sitter jag fortfarande hos mormor, ska ta bussen emot uppsala 15.15 känner ingen stress. Ska snart börja sminka mig och platta håret och sånt, vill inte stressa med det sista minuterna. Klockan är snart två, jag har hunnit med att åka traktor. Det var faktiskt skitkul! Sen har jag käkat, mormor gjorde bacon men det käkar inte jag, sen hade dom omelett. Men det käkade jag inte heller. Så det fick bli korv, mums. Jag gillar fan alla sorters korvar, falukorv, kycklingkorv, griskorv, såndär dansk korv. Korv är guld. En korv som jag absolut inte gillar är vegetarianernas korv, SOJAKORV. finns det något äckligare?! nej skulle inte tro det. Fattar inte varför dom ska käka korv när dom ändå inte käkar med kött i. Men annars är vegomat fett gott. Potatis tar ändå allt, jag äter allt med potatis skojar inte, potatismos, potatissallad, potatisgratäng, stekt potatis, kokt potatis, potatisbullar.  Potatis är gott i alla tillfällen så är det bara! Hamburgare äter jag knappt längre. Max hamburgare är okej. Men mc donald's går inte att äta, äcklig billig skit. Deras pommes är för mycket salt på också, överdrivet. Finns inget bra med mc donald's diss till dom. Jag vill hissa sånahära pastaställen som man kan köpa pastasallad och välja vad man själv ska ha i. Det är skitnajs. Fastän min sallad brukar bara bestå av makaroner, salladsblad, tomater, fetaost, majs, toooonfisk. Juste hatar att använda ordet ''PASTA''. Makaroner heter det!
Här får ni en bild på min mormors söta katt!


Dilan är morgonpigg?

Sheeenare bloggen! Nu är klockan ca 13.20, jag har ätit lunch, jag har hjälpt sune (min låtsasmorfar) med att sätta upp en fågelholk, självklart har jag käkat frukost också. Jag var uppe halv nio, duktig som jag är. Finns inte så mycket att skriva, justeeee. Reza va grym igår, fatta inte varför hon hängde löst. Okej tänkte inte på uttalet. Men mariette är bara sääääääämst. Så ut med henne! Den här låten sitter jag och lyssnar på just nu, tycker den är bra.
Leona Lewis - happy

Jag är lättskrämd!

Sheeeeeeeenare! Klockan är lite mer än 12, här sitter jag och inte gör något speciellt. Idag är det fredag den trettonde, inte vart med om något ät. Kanske var att jag inte fick käka på max? Bäst att jag lägger mig innan det händer något, jag är lättskrämd, usch. Jag är kissnödig också, men orkar inte gå på toan. Ska stänga av datan och lägga mig snart, bra idé, ja? Seriöst stänger av datan efter jag skrivit klart, ciao.

Calle Kristiansson är nog ändå bäst!

Haha jag skäms! Förlåt för den dåliga uppdateringen. Men slutade halv fyra idag, var hemma ca kvart över fyra. Skyndade mig och packa ner saker och göra mig iordning. Drog till max för att käka. Men när vi stått i kön insåg vi att jag aldrig skulle hinna äta. Så vi bestämde oss för att köra drive-in. Så fick jag käka i bilen påväg ner på stan. Men sen kom jag på en smartare idag, statiol, KORV. Det är aldrig fel. Korv är skitgott, i alla lägen fan. Så jag vi gick in och köpte två korvar, en macka och dricka och godis och choklad. Så det blev rätt bra iallafall. Sen lämnade mamma av mig nere vid stationen. Jag tog bussen ca 17.50 till öregrund, och kom fram för en halvtimme sen. Just nu är klockan fem i typ. Idol börjar om 5 minuter, idag är det mariette's tur att åka ut, eddie är bättre än henne. Så han får nog va kvar tills nästa gång. Sen äre bah calle och erik kvar, erik gör skitbra ifrån sig precis jämt. Så kärlek till han, men calle fastnade jag ifrån redan från början han är skön och kör sin egen stil! Nu hinner jag inte skriva mer, skriver något inlägg senare emot kvällen skulle jag tro, ni når mig på mobilen.

Vaccinera sig emot svininfluensan?

Shenare! Skoldagen var helt okej, torsdagar är skönast fan. Slutar halv tre, kan det blir bättre? Nej inte när man går i åttan fan. Juste! Tycker ni att man ska vaccinera sig emot svininfluensan? Jag tror nog att jag ska göra det. Vet inte än. Juuuste gissa vem som fått sin skolkatalog, haha skitkul och se! Själv var jag inte med, palla. HEJ JAG GÅR I EN LITEN KLASS? Så sket i det. Seriöst om våran klass skulle åka på klassresa skulle jag inte följt med, kul med en störd klass på 10 pers, sååå kul. Eller inte, men det är skitskönt när man ska jobba. Juste jag funderar på att börja sola solarium, tycker inte att jag blir brun. Men man kanske blir det efter ett tag, tålamod. Fast man kan ju få cancer, så då vet jag inte om det är värt längre. Vet inte om jag ska till öregrund i helgen eller till stockholm i helgen. Men väntar nog tills nästa helg då jag får mer pengar och kan åka till stockholm. Men nu orkar jag inte skriva något mer för att min mamma stööööööör mig. Jag känner inte sån stor press på att jag måste plugga, så det är skönt. Blev jävligt stressigt imorse så jag glömde mina tabletter imorse, inte helt okej! Men det ordnade sig. Så ska upp tidigt imorgon, blir bäst då.
En bild från förra vintern?
gammaaaal


Vart tog blogglusten vägen?

Ingen blogglust, skriver väl imorgon. Om jag känner för det.


Skriver utan ideér!

Shenare, ska försöka komma på något att skriva, tom på ideér. Känner mig stressad.. Åh irriterande. Funderar på färga mitt hår, vill ha min riktiga hårfärg fan, som är mörkbrunt typ. Inte haft det på 2 år?! Jag kommer aldrig färga blont, noooooooooway. Skulle aldrig vilja det, Men någon brun nyans funderar jag på! Jag var iväg och plugga hos beyza, jag smsar henne och frågar ''är du säker på dethär?'' Vi två plugga tillsammans, årets skämt? Iallafall, hon är helt seriös bah ; aaa kom. Jag kommer dit vi sitter i 5 minuter, sen spårar det ut totalt. Vi sitter och babblar om blattar. Hennes faaaaari som skulle göra fruktsallad, sen hade han i, gurka, tomater, paprika. Vi garva som fan. Vad ska man göra har man en blattepappa så har man. Det är fan bäst, ibland iallafall. Åh, jag känner för att ta en paus från skolan. Åka till mormor två dagar, bah komma bort från allt. Skitskönt. Men orka lantisbuss själv, helt dött. Iförsej med ett par hörlurar och en mobil funkar det. Jag saknar att gå i fredrika bremer 6års till 6an var fan bääääääst. Tro vad ni vill, men vi hade godaste maten. Fan vad meningslöst inlägg ska inte skriva något mer. Ska plugga istället, vet ni jag tänker bara skriva när jag känner för det. Orka ha en press på att man måste, då blire bah skit.
Peace and love

Plugga ÄR tråkigt.

Shenare! Här sitter jag fast jag har något sotest imorgon, matte och HKprov på torsdag, och inte pluggat ett skit. Jag måste börja vara med på gympan också, betyg tills jullovet, orka massa ig. Pga min attityd, det är inte värt. Så jag SKA skärpa mig! Men gud ointressant inlägg, men känns inte som jag har tid och skriva. Så skriver inget mer nu. Slänger in något inlägg senare, ciao! Här får ni en sommarbild.


Ointressant dag, eller?

Tjenis penis! Jag blev väckt av min pappa klockan 06.30, eftersom min mamma fortfarande inte är hemma. :(
Iallafall, jag gick upp på en gång. Utan att någon behöver tjata på mig ca 10 ggr. Jag gick upp, utan att känna mig stressad, det var skitskönt! Jag var skitglad och flummig, ingen kunde få mig på dåligt humör tänkte jag. Men senare lyckades någon i skolan ändå få mig på dåligt humör. Den kan gå och dö. Klockan är snart 6 vadfan, orka skola. Hålla på att byta massa med bussjävlar, inte världens roligaste.

+
Annorlunda människor, med skön humor. (Y) Glada levande varelser som får en på bra humör, kärlek till såna viisst? STADSBUSSAR! <3

-
Äckliga skolbussen som bara går till hstam sen måste jag gå hem från hstam, diss. Fjortisar, helt äckliga och patetiska, finns inget bra med dom. Hårförlängningar som skriker fejk.
Vemfan vill se ut såhär? Inte jag!


Kanske slänger in ett inlägg senare emot kvällen. Här får ni en äckligt gammal bild på mig, orkade inte leta fram någon bättre.

Johan palm - Teenage battlefield

Jag är snäll idag!

Klockan är ca 18.00, jag har fått för mig en sjuk idé, jag ska ta mig ett bad. Fan vad skönt känner jag, bara få koppla av för en stund. Har ändå inget bättre för mig, orka sitta framför datan och sega sig. Imorgon är det måndag, en ny skolvecka. Inte kul, ingen ridning. Ska skita i den, eftersom mamma inte är hemma. Åh, jag saknar min mamma. Känns dött hemma fan, bara jag och min broder hemma just nu. Pappa skulle kommit hem för över en halvtimme sen, men han kommer väl när han kommer. Här får ni en bra låt av Collie Buddz, och en sjukt gammal bild också :|, Nej det är inte min riktiga hårfärg, inte svart heller. Min riktiga hårfärg är brun/mörkbrun därnågonstans. Bilden är nästan två år gammal.

Collie buddz ft. Paul wall - What a feeling

Jag gråter av rädsla

Jag hade vart ute med en kompis, vi var påväg hem. Vi går rakt fram bakom oss finns en lång, lång, väg. Det är mörkt, jag kollar runt omkring mig. Ser en gubbe, han är bekant, jag har sett han förut! Juste det var han som jag tyckte verka lite läskig, så tog en omväg när jag skulle hem förut en gång. Iallafall han går på den vägen bakom oss, jag ser att han vänder och börjar gå efter oss istället. Vadfan tänker jag, vad ska man göra?, han går efter oss ett bra tag. Tillslut så viskar jag till min kompis: SPRING! Hon tar tar i mig: Va? Jag börjar springa och hon gör detsamma. Jag kollar bak, han springer också. Mina tankar snurrar runt i huvudet vadfan ska jag göra? Det är vinter, det är skithalt. Det är skitmycket snö, jag halkar närsomhelst och han får tag på mig, vad är han ute efter?! Min kompis springer in i en port, Han skiter fullständigt i det, han fortsätter springa efter mig. Vi börjar närma mig min kompis lägenhet, vad gör jag? Springer jag hem till henne berättar allt för henne föräldrar? Om ingen är hemma så dör jag fan, tänker jag. Lite senare, svänger han av emot parkeringen bakom hela jävla huset. Han kanske springer runt huset och kommer på andra sidan? Jag springer allt vad jag har. Jag kommer tillslut hem. Drar ner alla persienner snabbt som möjligt, över hela jävla lägenheten. Sätter mig ner i hallen, jag gråter av rädsla. Jag har aldrig vart så jävla rädd. Mamma börjar såklart undra och jag får förklara. Jag som alltid tycker mina föräldrar är så oroliga över mig. Men dom säger knappt något, HALLÅ? reagera fan. Det här hände mig för ca 1 år sen nu? Jag gick inte ut på flera månader, mamma mötte mig överallt. Det var skitjobbigt att komma över det, fyfan. Men nu har jag kommit över det för längesen.


Turken bor 30 sekunder ifrån mig!

Shenare! Idag är det söndag, vet inte vad jag ska hitta på. Igår gjorde jag inte så mycket heller, la mig rätt tidigt. Men sen fastnade jag för någon BRA actionfilm som var i över 2 timmar. Hatar egentligen action, men denhär var bra. Just nu är jag ensam hemma, kommer sakna mamma fan. Hon ska vara borta utomlands och festa. Pappa är inte heller hemma han är på någon innebandymatch med min lillebror. Så här sitter jag ensam hemma och har skittråkigt, nejmen ska pallra mig iväg till turken beyza snart, så det blir kul. Hon bor ca 30 sekunder ifrån mig, hahaha, känn på den du. Juste, skulle träffat julia igår. Men hon bor hundraaaa år ifrån, lat som jag är orkade jag inte. Jag var sur och trött, för jag bråkat med min pappa. Inte så kul. Men julia ska börja i brantan, fett glad jag kommer bli om hon hamnar i min klass, guldvärt fan. Äh, nu ska jag inte skriva så mycket mer, rätt ointressant inlägg.
Jag saknar min älskade mormor!


Motivation och inställning är källan till allt!

Visste ni att?
Jag hatar mobbning, som fan. Tycker det är hemskt och ingen förtjänar att bli mobbad. Alla är lika mycket värda, visst? Tycker nästan synd om såna som måste trycka ner andra dom har fan brist på liv. När man mobbar såna som är annorlunda, skäms ni inte? Det skulle jag gjort. Bara för dom inte är en i mängden som ni?! Bara för dom inte vill vara som alla andra, det är jävligt starkt. Bara för inte ni vågar vara er själva ska ni ge fan i att gå på såna som är annorlunda. För vem fan vill va som alla andra? Jag skulle aldrig vilja vara som någon annan, jag älskar att vara mig själv och vara stolt över mig själv. Det är jävligt skönt, att känna att man duger även fast man är annorlunda. Jag kanske har stora fötter, so what? Jag trivs med det. Jag kanske inte är världens finaste, men det hjälper inte att du påpekar att jag är ful? Jag bryr mig inte? Sålänge jag är nöjd med mig själv, kan ingen trycka ner mig. Jag kanske är tjock? Tjock och glad, vem fan bryr sig? Jag kanske är nöjd med mig själv? Motivation och inställning är källan till allt, låt inte andra trycka ner dig. Lev ditt eget liv och gör vad du vill, skit i andra som bara säger till att du är fel i ditt eget liv.
I put up my 3:rd finger to all the haters
 

''Känner mig äckligt trött''

Tjenis penis! Dilan här, klockan är ca 16.30. Känner mig jävligt trött och är inte på så bra humör, inte kul. Inte skrivit tidigare för jag har bara blivit störd. Vill sitta för mig själv när jag skriver, blir bäst då. Har inte så mycket att skriva, har inte gjort så mycket idag. Kommer nog inte göra så mycket heller, ser väl några bra filmer senare. Funderar på dra iväg till en kompis, men vet inte än. Vi får väl se, tröttheten tar nog över. Känner mig äckligt trött, inte kul. Här får ni en låt jag gått och nynnat på hela dagen. Promoe är skön, så är det bara. Men svennebanan är sämst, det vet ju alla. Sen så får ni en annan låt också, killen är från Uppsala. Vilken tycker ni är bäst? Slänger in en bild på mig också, inte världens finaste men ändå en Dilan.
Peace and love

 

Jag, Dilan börjar blogga!

Shenare! Nu börjar jag, Dilan blogga. Jag är en 14-årig tjej, fyller 15år 31:a december. Alltså en dag ifrån att bli 95:a, men det är jag inte, för jag är född 94:a! Jag går med 95:or i 8:an nu. Eftersom jag blev född så sent på året så väntade jag ett år. Mina största intressen är väl att lyssna på musik och vara med kompisar. Jag håller även på med ridning och gjort det i ca 2 år nu? Om inte mer. Musik är verkligen guld, skulle aldrig klara mig utan det måste jag erkänna. Jag lyssnar mest på Reggae & Svensk hiphop, men jag lyssnar på enheldel annat också. Har väl inte så mycket mer att skriva, men tycker verkligen det är kul att skriva! Så ska försöka blogga så ofta jag kan. Kommer nog mest skriva om tankar och åsikter och mitt vardagsliv. Men tycker det är ganska ointressant att bara läsa om någons vardagsliv, så kommer skriva om annat också!
Killen är ifrån uppsala, där jag är uppväxt och bor. Vad tycker ni?
Peace and love


RSS 2.0