När det dåliga överväger det bra.. tråkigt nog

Har suttit bänkad framför tvn ett antal dagar det är ju trots allt EM! Sverige slogs ju som sagt uts idag för inte alls så längesen. Vilket också var förväntat det är riktigt längesen dom ens var bra. Och nej varför skulle jag heja på Sverige så som dom spelar. Man sviker inte Sverige bara för att man inte hejar på dom i EM, så töntigt att komma med sådana påståenden bara. Det är ju typ som att hålla på Sverige när dom spelar men hoppas på ett annat lag vinner EM saksamma! Jag håller iallafall på Tyskland eller Italien, nog om det!

Jag praoar ju som sagt och idag orkade jag inte gå (HUR JÄVLA DÅLIGT SOM HELST) jotack jag vet. Men jag tycker inte ens det är kul och det är jätteansträngande att behöva gå dit. What to do liksom? Jag vill ju ha sommarlov som alla andra. (Eller ok bortser från er stackare som går sommarskola) Som jag också borde gjort hoho fast nä!

Jag ska även börja springa igen känner verkligen för det så otroligt skönt. Speciellt när det är så fint väder?!?! Hur skönt som helst att springa ute under sommaren men under höst och vinter halvåret håller man sig heltklart till gymet och tränar inomhus. Skulle aldrig få för mig att springa när det är kallt/regnar ute så det så. Börjar springa nästa vecka, behövs verkligen känner jag!!! Ska även försöka stå ut med min praktik nästa vecka även fast jag hellre skulle vilja praoa på dagis 2 veckors praktik på dagis var som en dans på rosor för mig. Tyckte verkligen det var skitkul och tanken kommer upp återigen.. "Är det barn jag ska jobba med?". Jag vet att jag vill jobba med människor i framtiden och ha ett socialt jobb. Jag tycker det är jobbigt att min praktik känns så ansträngande, borde man inte tycka det är kul? :/...

Är lite ego och kör på en bild på mig själv

Just idag är jag stark just idag mår jag bra

Tjaaaaaa!
Idag är väl inte en jättebra dag inte alls gjort mycket skulle ju fan till skolan men klickade bort alarmet när det ringde imorse och märkte inte ens att jag blev ringd mitt i natten. Jag som är så lättväckt men inatt näää sov som en stock alltså! Jag mår faktiskt bra idag är hyfsat glad osv.
Jag ska städa på ett solarium jag solar på och får självklart sola gratis då. Inte helt fel men får se hur länge jag pallar detta. Jag som inte ens dammsuger mitt egna rum!!!! Men ska bara moppa och slänga sopor och dammsuga tror jag också och det är ändå ok! Sola som kostar en förmögenhet annars, typ 80-90 spänn för 30 min helt sick dyrt är det!!
HAHAHAHA
Men tjaråååååå

Jag är inte jättebra på det här...

HEJ på dom som fortfarande kollar in här och förväntar sig att jag skriver

Fyfan vad längesen det var gott folk, FÖR längesen men känner inte så jättestort intresse av att blogga längre har inte alls lika mycket att skriva om. Då blir det oftast bara massa ointressant vilket känns otroligt onödigt.

Jag mår asbra är ledig i en jävla massa dagar vilket är riktigt RIKTIGT skönt man klagar verkligen inte på det! Har dock friluftsdag på måndag i skolan och slutar på tisdagen. Men ska praoa i sju dagar så är lite sur för det, FAN ALLTSÅ!!!! Var borta en del i skolan när vi hade kallkök var sjuk och kände att naaae vill inte va i ett sjuk och är då klok och stannar hemma som man ska. Sen blir jag frisk i någon dag innan jag blir sjuk igen och återigen blir hemma what to do liksom. Av den anledndingen måste jag praoa för att få ett C eller om det var ett D vilket är lite bättre än godkänt eftersom E motsvarar godkänt. Men om jag skiter i att praoa undrar om jag få E då istället? För då är det ju värt har verkligen ingen lust att praoa på sommarlovet..
JAJA nog om det.

Jag har även slutat träna har tränar SKITdåligt sen efter förra sommaren, OKEJ insåg just att det var ca ett år sen och skäms lite smått. Jag har hoppat över en jävla massa dagar bara sådär och nu för ca 2 veckor sen kände jag bara nej jag måste vila, fokusera på något annat. Ha sommarlov ett tag nu och vara ledig och troligtsvis hitta motivation till att börja träna igen efter sommaren. För utan ork eller motivation fungerar det verkligen inte och känner inte att det är så jätteviktigt just nu heller det får liksom vänta tills jag känner för det jag har tränat i ca 1 års tid och tyckt det vart piss, faktiskt. Okej inte HELA hela tiden men väldigt ofta och så ska det inte kännas.

Det har varken blivit något middag eller lunch det blir typ aldrig av att man äter lunch när man är ledig haha och sen så lagade mamma kyckling till middag vilket jag ogärna äter och har inte orkat laga något. Får väl fixa mackor eller något, om jag ens orkar det lat som jag äääär.

Ett av mina favoritband och PROMOE som är asbra som soloartist määäää. Förevigt trogen looptroopare!

RSS 2.0