Känn ingen sorg

Hej folket!
 
Verkar vara en regnig dag idag är ju inte första dagen precis heller känns som det var ett tag sen vi fick se solen. Jag är splittrad tycker det är riktigt mysigt med regn ja så länge man är inne annars är det ju inte jättekul. Det var ett tag sedan jag skrev här bloggar ju definitvt inte regelbundet jag tycker om att skriva men tycker det kan vara svårt att skriva, svårt att formulera sig.
 
Igår var jag och såg "Känn ingen sorg" med mamma för andra gången då hon ville gå på bio och vi inte hittade någon annan film. Eftersom jag tycker den är så bra kunde jag självklart tänka mig att se den igen! Filmen är baserad på Håkan Hellströms texter och man får även se en liten skymt av han i filmen. En sjukt rolig, fin och riktigt bra film enligt mig men jag tycker om Håkan väldigt mycket så kan ju vara det. 
 
En del ur filmen
 
Var även på stan igår och försökte hitta en vinterjacka då jag fått båda mina vinterjackor sålda så är väl i gaaanska stort behov utav en ny. Dessa jackor dominerar verkligen ute i butikerna och nej jag vill inte ha en sådan. Hoppas verkligen dessa är tänkta som höstjackor och det kommer VINTERJACKOR ju senare vi kommer in på året. 
 
Inte nog med att jag behöver köpa en ny vinterjacka. Igår när vi kommer hem från bion klockan är sisådär 11 halv 12. Man gör sina rutiner innan man sover, borstar tänderna, tvättar bort smink, you name it. Har nästan alltid med mig mobilen på toan sitter jämt och pillar på den. Jag TROR att jag har lagt den på mitt rum på laddning och drar ner byxorna för att sätta mig, PLOMP, det är inte i form av avföring. DET ÄR MIN MOBIL SOM LIGGER I TOAN! Frustrationen jag känner där i studen och står och skriker ett bra tag. Lite jobbigt men hoppas på en ny imorgon eller i övermorgon.
 
Adjö
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mitt fina namn?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0