You're my cinema i can watch you forever

Detta inlägg skulle ha publicerats för 3 timmar sen
Det är lov, jag mår hyffsat soft, min piercing är påväg att må bättre, nästan där, inte riktigt frisk men behandlar den med lite salvor och så. Så den ska va frisk om en vecka om det går som som det ska.
Min pappa har åkt till Kina så är ensam med min bror och min mamma i nio hela dagar. Det är riktigt skönt och avkopplande. Idag ska jag laga maaat, ska bli jävligt gott.
Klockan är strax efter 3 och jag ska gå in och duscha strax och senare ikväll kommer en kompis över och ser film eller bara tar det lugnt! Vi får se. Städat mitt rum har jag också gjort, vikt in mina kläder i garderoben. Dammsugit och dammat i mitt rum. Så nu är det riktigt fint och soft att vara i mitt rum. Som jag har skrivit tidigare, hatar att ha det smutsigt/orent. Så städa ofta är perfekt. Älskar när allt är rent och fräscht.
Nog om det, nu ska jag in och duscha, tvätta håret och raka mig, låter jävligt soft faktiskt. Så jag sedan kan laga mat när mamma kommit hem med ingredienserna.

Näääär jag gåår ner

Tjaaa! Idag är det torsdag och jag är hemma kan inte säga att jag har någon speciell anledning till att stanna hemma. Hade lite halsont imorse sen så hade jag bestämt mig för att stanna hemma idag, jävligt skönt faktiskt. Har tvättat mitt hår (Äntligen?) Nej men har blivit lite lat med det så det är riktigt skönt när jag väl tvättar det, haha. Nu håller jag på att städa lite i mitt rum, riktigt skönt faktiskt. Jag hatar att ha det smutsigt/stökigt i mitt rum och samtidigt hatar jag att städa, ingen bra kombo, nej. Men hatar att ha det smutsigt/stökigt mer så städar mitt rum!

Vad händer nurå? Ska borsta gaddarna lite sedan ska jag sminka mig. Sen tare lugnt ba! Kanske ska iväg på öppet hus i boland senare mot kvällen, vi får se. Pappa jobbar ju som sagt där och aa känner en del som går där och hörde att det skulle hända lite saker där. Har nog ändå inget bättre för mig så är väl helt okej.
Sen fyller även min bror 15 hela år. Såå, grattis till han. Blir väl tårta och så antagligen dårå.
Fan vad den här låten fastnar? Den är dock rätt bra

Tom


Vinden har vänt

Tjaaaa
Känns verkligen som häst idag, då det är kallt, solen skiner och träden är i fina färger. Dock gillar jag inte hösten. Det känns som om man går och väntar på vintern för att sedan få sommar, typ något i den stilen. Gillar inte våren heller, antingen ska det vara snö och jättekallt eller sol och jättevarmt, som sagt, aldrig mitt i mellan. Man fryser bara på hösten? Känns asdumt med folk som går i vinterjacka när det inte är snö tycker jag. Vinterjacka är FÖR varmt nu och känns överdrivet.
Lite om min dag dårå, vaknar och är jättetrött och pissed off. Ingen höjdare, min mamma kommer liksom in och tänder lampan i mitt rum då blir man verkligen arg. Speciellt om man inte sovit tillräckligt. När jag kommer fram till skolan får jag reda på att vi har håltimme första lektionen, som nästan är två timmar YEAH FUCK MY LIFE! Men nu mår jag braaa, klarade av en dag med ämnen som jag hatar. Så det känns skönt. Jag vill ha torsdag för torsdag = praktiskt, praktiskt = charkuteriet, charkuteriet = kul, ja ni förstår.

Fortsätt när mörkret kommer och allt gör ont

Tjaaaaa gott folk!

Idag är en bra dag, jag mår bra, min piercing mår bra. Jag har shoppat, blev lite allt möjligt. Mycket som behövde skaffas och fixas. Busskortet var tomt, så det var man tvungen att fylla på. En ny ansiktskräm behövde införskaffas, strumpor och en bh. Sen hittade jag även en svart skjorta på jc, nöjd tjej. Sen hittade jag även en pyamas och ett par röda duntofflor, jättenöjd tjej då rött påminner mig om julen likaså duntofflor. Så då blev jag nöjd och glad och allt vad det heter. Sen käkade vi på fågelsången, deras bakade potatis med tonfiskröra omg... mmmmm. Så jävla gott!!!!
Imorgon är det måndag = skola och då ska vi vara i charken det ska faktiskt bli kul. Alltså har ju fått höra väldigt mycket om "ska du slakta grisar" osvosv. Alltså tror inte vi får göra det första gången, men kanske någon gång, ja säkert. Vi får se hur det går, jag har ingen aning. Det är kanske något jag vill hoppa på med i framtiden. Jag har faktiskt ingen aning då jag aldrig prövat det. Eller så tycker jag det är jättevidrigt. Men det lär väl visa sig imorgon!
Just nu sitter jag och äter naturgodis, är dock rätt illamående. Men så är det rätt ofta. Jag kan inte äta speciellt mycket av godis, chips osv innan jag mår illa. Det är ju iofs skönt det är bara äckligt att sitta och trycka i sig en massa, haha!
Nu ska jag faktiskt ta mig tid att ladda ner musik till min ipod, det var ett tag sen. Det skulle även vara mysigt att ta en jättevarm dusch då jag fryser så mycket men det orkar jag inte, haha!

Peace, love and understanding


Vila i frid, fina du

Tänkte titta in och säga att allt är under kontroll och att jag mår hyffsat okej. Som jag brukar titta in och skriva, att jag mår bra. Saknar min mormor dock, för er som läser detta och inte vet så gick min mormor bort 2010 i cancer. Jag vet inte vad jag ska skriva, är så tom. Jag saknar dig, jätte, jättemycket. Det går inte ens att beskriva. Jag tänker på dig jätteofta, hoppas på att vakna upp ur det jag vill kalla en dröm. Men det händer inte, jag vaknar aldrig upp och det är ingen dröm. Tårarna kommer och jag saknar dig mer än någonsin. Jag älskar dig, tack för allt.

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv


RSS 2.0