Fyra dagars ledighet

Tjaaa! Just nu sitter jag vid datorn och segar mig, gör inte alls mycket. Slutade strax innan tolv idag, soft. Och är ledig torsdag, fredag och lördag och söndag såklart! Så det ska bli RIKTIGT skönt! Lyssnar på Håkan Hellström gör jag också. Hör till min vardag liksom.

Kollade just ut och såg att det regnade, AHAJA lagom kul.

Iallafall, ni kanske vill höra lite om skolan jag börjat i nu när jag börjat gymnasiet?? Aa oavsett om ni vill det får ni det. Går i en ganska liten skola, vilket är jätteskönt tycker jag! Och dom som går el, florist, hotell och turism går inte i samma byggnad som oss som går Restaurang och livsmedelsprogrammet. Det är nog därför den känns så liten. Kan inte säga att jag tycker mina lärare är nå vidare. Vilket jag tycker är jättetråkigt, det känns inte alls som dom är lite engagerade som högstadielärarna. Vilket jag tycker är tråkigt. Dock tycker jag mina mentorer är bra! Men svenska, engelska, mattelärarna, nej. Det är tråkigt men sant.
Känner iallafall att jag hamnat i en bra klass och aa, känns jävligt skönt.

Ähhh, nu slutar jag här.

Bilden är ifrån Turkiet då vi var på jeepsafari!


När orden inte räcker till


Jag är bra, det är jag

Vad händer då? Jag sitter i sängen med laptopen och segar mig. Är riktigt trött.

Och har även börjat i skolan, i onsdags. Klassen är väl bra, antar jag. Man känner inte dom som går där än efter 2 dagar. Men jo schysst folk och så, visst. Vi får väl se. Antar att det blir bra. För övrigt känns gymnasiet väldigt bra. Och det känns som ett klokt val. Det känns jävligt skönt.

Jag saknar att läsa, min favoritblogg. Frökenräv/Linn. Hatar när jag inte kan läsa den varje dag. Det gör seriöst ont i hjärtat! Det är verkligen en jävligt bra blogg, man blir så glad. Och hon är typ världens snällaste?!?! Alltså det är inte som någon jättekänd bloggare som snackar en massa skit och har bloggbråk. Det är en ärlig, vardaglig, och jävligt skön blogg. Den känns så.. jag

För övrigt mår jag bra. Men är jävligt trött. Och sen så har jag ont i min piercing. Alltså det är inte som mensvärken bah AHHHHHHH!!!! Det är mera något som trycker på mot örat. Det kunde ha gjort ondare, ja. Man ska inte klaga.

Jag blir glad av att få skriva här. Ser att det är några få som läser. Vilket jag tycker är kul. För jag kan inte förstå att man vill läsa min blogg. Jag har varken dom där jättefina bilderna som jag tar med min proffsiga kamera eller den där jätteintressanta tjejen som gör saker varje dag.
Jag kan tycka det är jävligt skönt att bara vara hemma en fredagkväll att gå runt i fleecetröja och världens skönaste mysbyxor och vara ful. Det är mysigt, det är jag. Hemma. Det är aldrig något jag skulle kunna tänka mig att vistas i utomhus på typ stan eller så. Men hemma, ja, absolut.

Tack och bock för mig!

Alla själars aveny

Tjaaaa? Vad händer då? Jag sitter och segar mig framför datan. Borde nog gå in och duscha. Ska möta upp en kompis på stan om 2 timmar och ska duscha och fixa mig och aa ta mig dit helt enkelt. Jag funderar på duscha mitt hår.. Det är riktigt skitigt. Eller så kör jag på torrshampoo och duschar imorgon. Hähä, lat som jag är!

Jag är fortfarande världens osäkraste på mitt gymnasieval, men aa. Inte kul, inte någonstans. Men what to do. Det finns inget program som jag känner så här "WOW DET HÄR VILL JAG VERKLIGEN GÅ!" Såå.. Känns lite surt. Jaja. Fml.

Jag var som sagt och såg Håkan Hellström live, och ni fattar inte hur jävla bra han var. Det är verkligen en värd liveartist att se!!! Han var bättre än bäst. Nu vet ni.

Och om 2 dagar börjar skolan och jag vet inte ens vad jag ska gå än. Jag hatar det här!


Håkan hellström, Gymnasieval, Piercing

Jag vet att jag borde lägga upp resten av bilderna från Turkiet. Men det är mycket just nu. Jag har jobbat varje dag utom helgerna. Och eftersom jag har jobbat under vardagarna har jag haft jättemycket att göra under helgerna. Hoppas ni förstår mig! Idag skulle jag egentligen jobba min sista dag men kände mig så jävla förkyld och aa. Så det fick bli att stanna hemma. Är så jävla less på jobbet så att det inte är sant. Jag kommer aldrig att besöka 4h igen. Det passade inte alls mig.
1. Allt är så smutsigt/dammigt/skitigt och du kan inte göra något åt det. Det passar inte mig alls. Jag vill ha allt jätterent! Har iallafall tagit mig igenom dom här tre veckorna, och jobbat 08-15. Vilket jag tycker är riktigt grymt! Cred till mig! Men jag kan säga att det här var sista året jag jobbar inom kommunen om dom inte höjer lönen!! Pinsamt dåligt, 51kr/timmen är riktigt, riktigt lite.

Till något helt annat. Snart börjar skolorna igen. Och jag börjar i gymnasiet, kan inte ens förstå det själv!!! Jag måste göra en efteranmälan och vänta på att få ett fort svar som möjligt. Jag ska gå hotell och livsmedelsprogrammet, ja. Det är det jag känner mig mest säker på just nu. Det har varit riktigt svårt för mig, att veta vad jag ska gå. För det har jag inte vetat. Velat hit och dit. Men nu känns Hotell och livsmedelsprogrammet mest rätt, ja. Så då får det bli det!

Det var riktigt längesen jag bloggade känner jag, hunnit hända så mycket. Jag har gjort en Industrial Piercing som jag skrev tidigare att jag skulle. Har fortfarande inte vant mig än.. Men det gör jag väl!

Idag ska jag se en stor idol till mig, Håkan Hellström, live. Riktigt mäktigt tycker jag. Oavsett spöregn eller jättefint väder. Ska faktiskt bli riktigt kul. Som jag längtat, hoppas han verkligen sjunger "Jag vet vilken dy hon varit i".

Fina blogg

Jag vill skriva, fast inte utan att känna mig inspirerad men nu gör jag det ändå. Jobbat i 2 veckor sen är det bara 1 som återstår!!! Skönt!! Ska se Håkan Hellström samma dag som jag slutar jobba. Bra start!!! Sen dagen efter åker jag till Alunda för att träffa dom flesta från mammas släkt + mina 2 kusiner från mammas sida. RIKTIGT KUL! Då det var så jävla längesen. Och då träffar jag även min fina morfar. Ska bli riktigt kul!

Och imorgon åker jag till Stockholm med mamma, mys!!

Men kan inte skriva mer nu. Magen säger ifrån. Måste lägga mig. Nu. Jättejobbigt.

Cry baby cry

Det är så konstigt hur allt bara kan falla samman på en så kort tid. Det är så mycket inblandade känslor, mitt jobb är jobbigt. Jag saknar min mormor jätte, jättemycket. Har aldrig saknat någon så mycket. En person som betydat betyder så mycket i ditt liv. Bara försvinner. Du kan inte nå henne på något sätt. Jag saknar att kunna åka till min mormor, att få vara med henne. Se henne. Allt. Det är så jävla jobbigt, och deprimerande. Allt på en gång. Hon är så saknad. Det är så sjukt jobbigt att inse, min fina mormor. Finns inte längre.

Tack och bock.

RSS 2.0