En del av köping <3

Nu ska jag se på en del av köping ingen mer än jag som tycker det är asbra?!
På fyran 20.30!
 


Diss till tv4.se!!!

Ni fattar inte hur sur jag är, det går inte att se familjen annorlunda på tv4.se, skirirriterande!!! Eftersom jag hoppade över det förra gången för jag var tvungen att plugga. Nu är jag jävligt sur, inte okej! På onsdag ska jag och sham kaaaaanske ner på stan för att köpa friskis och svettiskort, om hon inte ska till stockholm. Vill komma igång och träna nu vadfan, sommar snart. Orka va flodhäst när man går kring i badkläder, dallerdaller, fett. HAHA! Snäll jag är, Juste, köpte ett par jeansleggings från gina, ansiktsmasker & täckstift från kicks. Sånt som skyddar håret när man plattar de, en blus från gina. Och sen så köpte jag en **** åt nadia. Haha, skoja. Tror ni att ni ska få veta vad jag köpt, nooooway! För hon läser min blogg, hoppas hon blir nöjd iallafall! Nä, nu ska jag inte skriva så mycket mer. Ciao!
Jag är gud, asgammal bild btw.

Nämen bra låt

Beställa <3

Sheeeeenare! Klockan är ca 12.00, ska dra iväg till gränby centrum snart. Köpa lite saker jag behöver, sen något till Nadia. Jävligt svårt, men jag ska hitta något. :D
Kolla vad jag beställde hem igår, vet att ni är jävligt avundsjuka på den snygga väskan.
Tshirten är också jävligt snygg
Che guevara på väskan om ni inte ser det! :d

Och här är den snygga bob marley tröjan!

låten haha <3


Vem vet vad jag blir när jag blir stor?

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH satt och kollade på en hemsida där man kan beställa lite allt möjligt. Och kolla vad jag hittade!! Lätt att jag ska beställa hem den, kan ju behövas efter gymnasiet och så. Nivet om man inte får något jobb, kanske råna en bank eller så. ;)


Frank <3 Dilan!

För det första har jag BARA sätt på film idag, inte gjort ett skit. Började bråka med pappa direkt vid frukosten, sen språade det ur, och jag blev fett sur. Sen fick jag inte sitta vid datan, mamma var ner och hyrda filmer åt mig. Har sett Johan falk 1 - gruppen för särskilda platser, aaaaasbra! Älskar verkligen dom filmerna, så blir att hyra hem dom jag inte sett, tvåan, femman & sexan. Sen såg jag Johan falk 4 leo gaut. Den första var nog bäst. Sen såg jag baksmällan eftersom jag aldrig orkade gå och se den på bio, haha den va sjuk. Sen har jag även hyrt hem en american pie film som jag ska se ikväll. Jag <3 dom filmerna, stifler <3 HAHA.
FAST FRANK WAGNER! <3 Så jävla snygg!
Och ja jag får sitta vid datan nu, venne varför jag fick det, men SKÖNT!

Nej jag vill inte bli sjuk!!!

Sheeeeenare! Inte hunnit blogga, pappa hämtar upp mig efter skolan. Och då får man reda på att han ska åka med brorsan och åka och köpa skor, riktigt jävla tråkigt. Var helt död, börjar bli förkyld. Så åkte inte till min mormor, fan va surt. Kan inte nästa helg heller, då har jag annat planerat. Men helgen efter hoppas jag på att få åka dit vadfan! Om inte jag får kräksjukan som går runt just nu? Fan vad irriterande, sitter och nyser som fan nu. Vart iväg till affären med mamma nyss och handlat, tänker fan sitta vid datan ett bra tag till! Äh inget vettigt och skriva, så ciaaaaao!

Du måste ändå upp någongång!

JUSTE! Sånhär ska ni skaffa min pappa kom hem med denhär till mig. Tog inte illa upp eftersom vet att det var med omtanke och inget annat! Så iväg och köp en sån, om du har svårt att komma upp på morgonen. Min är inställd på jättehögt fågelkvitter, så man MÅÅÅÅÅSTE gå upp och stänga av det! Fett smart egentligen, för då är man tvungen att gå upp.  Egentligen ville jag bara kasta massa saker på den för den var så irriterande, men insåg att jag ändå måste upp.


Lantisbussar är långtråkiga!

Nämen här sitter jag och skolkar! Haha eller inte. Dagen började med språk, trååååååååkigt! Fast jag och alva satt och prata bort hela lektionen, så tiden gick ändå! Sen vare svenska, funkar. Matte, var typ hundra på att min mattebok var i skolan, men det var den inte. Inte okej, så den får jag ta och leta på! Iallafall, Elin var sjuk. Så blev ingen hk. Visst gillar jag hk, men skönt med håltimme också! Så slutade halv tolv istället för halv tre. (Lunchen var efter matten sen hk, därför vi fick sluta så tidigt.) Pappa kom och hämtade mig sen käkade vi tillsammans på max, sen skjutsa han hem mig, kom kanske hem för lite mer än en halvtimme sen.

Just nu; Snöar det ute, och sen tänker jag sitta kvar vid datan ett bra tag, INGA LÄXOR ELLER PROV! :DDD
Eller jo.. Måste räkna typ tio tal i matten senare, annars måste jag göra det under helgen och det vill jag inte.
Jag ska till mormor i helgen btw, LANTISBUSSAR SUGER, I HATE IT!

Skönhet kommer inifrån vare inte så det va? ;)

FLY BABY FLY!

När jag var liten var jag helt knäpp, jag vaknade astidigt tog på min radio. Väntade tills olsen brothers spelades med låten fly on the wings of love. ÄLSKADE DEN! Igår skulle vi skriva saker som var typsikt alla länder i norden. Då ploppa det direkt upp! FLYYYYY ON THE WINGS OF LOOOVE, FLY BABY FLYYYY.





I'm ugly and something you never tried to be, yourself.

Skin skin som den sol du e

Okej för det första jag är inte på så bra humör. Fast var faktiskt det i början på dagen. Eller aa, av och till. Kände att jag klarade so provet iallafall, hey i made it, i'm the worlds greatest. Okej nu ska man inte förvänta sig för mycket, men ändå! Jävlar, tror jag börjar bli förkyld sitter här och nyser. Jaja, till saken. Brorsan har vart hemma för att dom hade friluftsdag vennevad. Iallafall och suttit asmycket vid datan fastän han inte får. Sen sitter jag vid datan fastän jag inte får. Sen säger han ''ofta Dilan får sitta vid datan'' Sen får pappa damp. Eller ja, typ. Sen går jag in på mitt rum och surar som en vet inte vad. Senare när han ska dra någonstans säger han att du kan sitta vid datan. Jag skiner upp som en sol, utan att visa det för han. Ligger kvar och låtsas va sur, medans han säger att jag kan gå och äta också. Fast jag låg kvar och väntade tills han och mamma dragit. Så nu sitter jag här, BTW världens jävla snöoväder. Juuuuste, brorsan gjorde illa sig riktigt rejält tror jag. Han som redan har problem med knäet, han satt där och svor och massa annat. Jag sken upp som en sol åter igen och bah vem pratar du med? talk to the hand!
jag <3 JEANS och inte jävla jeansleggings!

kärlek förfan.

Hej ge mig prao!

Sheeeenare! Här sitter jag med ont i magen. Jag hatar mens, jävligt onödigt. Då vet ni det, jävligt intressant. Och att mina tisdagar är sköna för jag slutar 12.35, nästa vecka kanske det blir förändring och vi får sluta 11. Alla lektioner efter varandra typ, istället för längsta rasterna. Så mycket skönare! VET NI HUR MYCKET JAG LÄNGTAR TILLS PRAOEN?! Fan vad kul! Jag ska faktiskt praoa på ett dagis som ligger 3 min ifrån mig, haha. Men har alltid velat jobbat på dagis, elleer bli polis. Inte för att yrkerna är speciellt lika? Eller att jobba med ungdomar som har problem. Nu sitter jag och käkar kakor fastän jag borde käka något annat typ mat. Eftersom jag är hungrig, men orkar inte laga något som duger. Är så jävla kinkig med mat. Men skriver kaanske senare, ska sätta mig ner och plugga no snart! Senare när mamma kommer hem måste jag plugga massa so, fyfan.
OCH GRATTIS TILL NADIA SOM FYLLER 15 ÅR IDAG! Nu är fjortistiderna VERKLIGEN över.
Och nej jag tänker inte ta bort bilden!

Japp killarna är grymma så detså!

Johan falk är inte med på bilden!

Juste, såg på någon film på fyran igår kl 21.00 till typ 23.15, johan falk. Ååååh den var skitbra. Äkta min smak, den var intressant och hände saker i hela tiden.
 HAN I FRED PERRYKOFTAN så jävla snygg!

Find ma lovikavante!

Shenare, ville bah säga att jag hittade min lovikavante i stallet som jag tappade fr kanske 2-3 veckor sen? Eller jag och jag var det inte en killes mamma i min ridgrupp. Så tack till henne! Sen skulle jag skriva att jag har inga problem att ladda eller lägga in musik på min ipod tack vare nadia! TACK TILL HENNE! Som var jävligt schysst och lånade ut sin usb. Precis kommit hem från ridningen. Ska typ äta något tror jag eller så drar jag in och duschar, pluggar. Och käkar senare, så blire nog! Nu hörs vi!
Haha snyggaste bilden ju!

Puckot Dilan

Sitter och kollar runt på massa bloggar, sen slår det mig. HAAALLÅ du har inte ens skrivit på din egen blogg pucko! HAHA, jävligt sant. Jaja, var förbi mamma och handlade på gränby centrum. På coop, inga jävla klädaffärer. Jag kollade efter en tröja, men hittade ingen jag ville ha, så öh. Har fan pluggat enheldel. Men mycket jag fortfarande INTE ALLS FATTAR. Jättekul, och provet är på onsdag. Jaja wish me luck. Sen är jag fett taggad för praoen också, FAN VAD SKÖNT. Men nu ska jag käka middag, ja, jag och mina matvanor.
Inne i maten och nyduschad minns det så väl!
Inga kommentarer om hur jag äter, då får ni se på andra bullar..

TRÖTT SOM FAAAN

Jag har något att skriva, jag är trött, som fan. Inte lite heller, suttit vid datan sen halv ett, okej har ätit hur mke som helst och massa toabesök emellanåt. Men jag skäms, vi skyller på att jag är förkyld och sjuk. SERIÖST NI FÖRSTÅR INTE HUR TRÖTT OCH SUR JAG ÄR!!! Jag vill sova, men orkar inte testa. För kommer iallafall inte somna såhär tidigt, GUD. Tror jag ska ta på någon film förfan.
Nämen nyvaken och glad, och någon jacka mamma hade köpt på 80talet..

Och jag saknar min mormor och hennes katt och sune så detså!

Knäpp?!

Hahahahaha, fattar inte att jag inbillade mig att jag skulle gilla någon indisk kycklingrätt när jag stog och valde färdigmat med mamma i affären. Kastade skiten för det var så jävla äckligt, sen gjorde jag nudlar som också var med kycklingsmak. Det gillar jag ibland, fastän jag inte käkar kyckling hur sjukt som helst jagvet!
Snyggaste bilden, bara för att jag är helt sliten nu. Gammal bild, men ändå!

Dryg dag

Jävlar klockan börjar bli mycket vart själv hemma sen kanske halv ett? Eller själv ett tag sen kom brorsan hem. Mamma och pappa skulle iväg till stockholm hela dan.. kul. Så Ensam hemma, klockan är rätt så mycket nu fan. Inte tänkt på det, har seriöst gjort INGENTING. Är så jävla trött så det inte är sant, har hunnit käka, sitta vid datan, inte så mycket mer. Så Kände lixom att det inte var någon idé att skriva. Men skriver senare om jag har något att skriva!
Bara för att han är snygg

Vad har hänt med punkarna?

Jag vill börja med att skriva att det BARA finns fjortisar och emos fan, ALLA punkare är utrotade, precis ALLA. Dom finns inte längre, okej? Det är sant! Dom var ändå färgglada istället för alla deprimerade svarta emos cutcut. Gå och gör världen en tjänst dränk er, ni är fan inte bättre än fjortisar. För ni är inte heller er själva, grupptrycksbarn! Sen kan vi ta och utrota alla fjortisar på en gång, dom kan också dränka sig, äckligt fula. Ville
bara skriva det, Ingen snackar om punkare ens. Ville bara säga det ciaaaaaao!
Alla skejtarkillar har också försvunnit bara emos och fjortisar, langa tillbaks dom TACK! :)


Sound of music ska man se en gång!

Hej jag är sjuk eller något. Är förkyld och igår var helt knas försökte sova i 3 timmar, sen somnade jag tillslut. Var helt illamående och allting. Så valde att stanna hemma idag, skönt. Än så länge har jag bara hunnit se på sound of music, har sett den förut. I början var jag fett nära på att stänga av den, jag bah fan vad dom ska sjunga. Men den var bra. Fast inte en sån film man ser flera gånger. Nu håller jag på att göra spagetti med ostsås, så jävla gott! Får inte sitta vid datan när jag är hemma och är sjuk, men jaja. Ensam hemme nivet. Har så jävla mycket att plugga ligger efter i matten som fan, inte okej. Fattar ingenting. Jo kanske lite, men orkar verkligen inte plugga. När man är hemma och är sjuk ska man fan ta det lugnt och sova! Inte behöva plugga. Är tvungen att ta hem både biologi och kemi. Eller mamma åker förbi skolan och tar hem det åt mig. Jag vill gå på bio i helgen! Snabba cash, den verkar fett bra. Men måste börja plugga på mitt soprov också, DRYGT!
Okej nu är texten stor och helt fucked up, så jävla sur jag blir. Men har inte tid nu ciaaaaao


Att jag ens orkar skriva

Seriöst somnar snart vid datan, är så jävla trött. Jag går inte ifrån datan för jag vet att jag måste plugga, seriöst orkar inte. Gäspar flera gånger på en minut fan. Jag vet inte om jag börjar bli sjuk eller något, är typ lite småförkyld också. Vill fan vara hemma imorgon, så jävla skönt. Fast kommer fan inte hinna plugga något, blir fan inte av alls när jag är hemma från skolan. Nej nu ska jag försöka kolla igenom engelskan, blire allt för krångligt så pass på det. Jaja, ska fan gå bort från datan nu tror jag. Jag känner mig förvirrad, sur, trött. ÅH HEJDÅ!


Carina är inte sjuk längre!!

Dagen började med språk, nya grupper!! En med dom som hade svårt för att få g/behålla det. En som inte hade några problem med att behålla sitt g. Samma lärare för mig då. Hamnade i den för dom som inte har några problem att hålla kvar sitt g, känns skönt & sant. Sen vare svenska, Carina va frisk! Ingen håltimme med oss, vi började med något grupparbete med bellman, TRÅÅÅÅKIGT! Grammatik är min grej! Det va jag kung på. Inte dethär! Sen vare matte, mina bok var i hemma. Visste inte ens att jag hade tagit hem den, kul! Sen vare lunch, skinksås, sen fanns det vårullar. Käkade en vårulle, eller okej jag tog den, men käka kanske 2 tuggar. Det var inte så gott, helt okej! Sen vare hk, vi hade bara teori idag. Alltså skrev, funkar väl det med. Men laga mat och annat är ju självklart mycket roligare! Vi fick sluta en halvtimme tidigare, så det var skönt! Jag måste till apoteket och köpa mig en hudkräm och en mildare duschkräm! För min hud reagerade fett konstigt sist jag använde någon duschkräm. Jaja! Nu har jag inte så mycket mer att skriva, skriver någongång senare. Men måste plugga matte och engelska, inte så kul.
Bara för att jag gillar bilden.


Carina och Nadia är sjuka!

För det första, så saknar jag min kusin från skåne, hon är bäst! För det andra så kommer sommaren 2010 bli bäst så det så! För det tredje så saknar jag min mormor hon är också sjukt bäst, love her! Ska ta bussen nästnästa helg typ, för då har jag inget plugg tror jag. Så det blir skönt som faaaan. Skolan var också skön as hell! Hallå carina har vart sjuk i 3 dagar, SHIT! :o, Slutade 14.10 istället för 15.25, för att hon va sjuk. Och för att svenska va min sista lektion, SKÖNT SOM FAN!
Har inte så mycket mer att skriva nu, så ciaaaaaao!
Sen så saknar jag Nadia som är sjuk, hoppas hon blir frisk snart. :D
 


Jag och sham!!!

Var iväg och käka med farsan och brorsan på max som ligger ca 4 min hemifrån. Nej, inte långt alls. Jag och sham ska börja träna, nu blir det av!!! Friskis och svettis den 27/1, då ska vi köra spinning!
  



Tisdagar slutar man tidigt!


Skoldagen va chill, vikarien i svenskan va störd. Någon från klassen bah kriminell sen hon börja berätta värsta historien bah jag är absolut inte kriminiell och allting. Jaja, hon såg iallafall ut som största pundaren! Fett grinig, mens? Glömt ta sin medecin? Jag vette fan. Jaja slutade 12.20, fett skönt! Jag tog bussen hem, hundra år sen fan.

Jävla otrevlig busschafför. Jag höll tydligen inte upp lappen ordentligt sen han blev fett sur och bah; MÅSTE JAG TA LAPPEN IFRÅN DIG OCH KOLLA?! Sura busschafförer kan gå och dränka sig, det behövs inte såna.

Btw någon fråga vart jag köpt mina byxor
Dom finns att köpa på cykel & skidstället & team sportia vad jag vet.
Men mina är köpta på team sportia!

3478478676776 gånger!


Ni som har svårt att gå upp på morgonen
Be er mamma komma tjata på er 3784577577564 ggr, eller pappa.
Sätt på typ 474875755 alarm
Lägg er i tid, annars orkar ni aldrig upp i tid!

Jag har fett svårt för att komma upp på morgonen, man måste ju ta eget initiativ också. Usch det gillas verkligen inte, man vill bara ligga kvar. Och när man står i duschen, åh har ni inte tänkt på det?! Näää nu får du ta och skynda på nu!!! Man vill inte för det är så skönt och varmt. Jag tycker det är fett jobbigt när man inte är hemma och sover borta och ska duscha. Seriöst älskar våran dusch såpass. Måste ha så stark stråle, annars tycker jag inte om det! Och tummen ner för er bönder som det tar 89484785475 år för att få varmvatten för.


Sorbits är söt!!

Tjeeeeeeeenare! Tänkte attt jag måste gå in och skriva. Även fast jag inte får sitta vid datan tror jag? Men jaja! Har precis varit iväg och ridit, Sorbits! Hur snäll som helst att rida, men en aning tjurig i boxen. Hört att dom ska ha ridklass eller, aa klasser med ridinriktning i min skola. Det stog i ställe, jag bah VA? Haha! Värsta reaktionen! Men ofta min ruttna slitna skola! Nej nu ska jag snart in och duscha sen måste jag hinna plugga också innan 8. För klockan 8 är det familjen annorlunda och det ska jag se på! Och klockan nio äre spårlöst!

Här får ni en bild på söta Sorbits!

Sommaaaaar!

Ååååh ge mig sommar! Vem vill inte ha sommar lixom. Ta och lyssna på låten och njut!
Dålig ljudkvalité men jaja!

Bilden är faktiskt tagen med min mobil så detså.

Bob marley

Den enda jävla texten jag har i mitt huvud
Get up, stand up, stand up for your rights
Get up, stand up, stand up for your rights
Get up, stand up, stand up for your rights
Get up, stand up, don't give up the fight

Mjukisbyxor!

Såhär ser adidasbyxorna ut som jag babbla om!

Bilden väcker minnen

Här sitter jag fortfarande kissnödig, HAHAHAHA. Så typiskt mig, det var fan några nior som hade fått biobiljetter till farsan så jag ska gå! :D Iallafall, ska typ in och duscha nu, sen ska jag byta min adidastshirt och mina byxor! Sen får jag vänta på när min brorsa kollar på fotbollsskor i 49057878578578 år typ? Jättekul! Eller inte. Sen käkar vi väl någonstans, åker med morsan och min brorsa. Rätt chill ändå. Mot kvällen blire nog film med nadia.
Men nu ska jag pallra mig in i duschen!
Bilden är ful, men minnen!

Trött och kissnödig!

Nämen shenare eller något. Först vill jag säga att jag somnat om 489054795785384874874 ggr, och att jag är fett trött. Och kissnödig är jag också! Sen måste jag åka och byta min adidas tshirt för dom va fett små i storlekarna. Köpte adidasbyxorna jag babbla om också, kanskeeeee ska byta storlek. Vet inte än, fett osäker. Jaja sitter här helt uttåkad, snackar med Nadia. Vi försöker komma på något roligt att göra antar jag? Nää nu orkar jag inte skriva något med.
Här får ni en bra låt!

Lat man é!

ååååh jag vill göra massor men orkar inte haha, lat som jag är.
Denhääär vill jag läsa!


Februari 1993. Den då tjugotreårige Liam Norberg lämnar ett gråkallt Sverige för semester i Rio. Han har gott om pengar och har bestämt sig för att ligga lågt ett tag. Livet ser ljust ut och han har sopat igen alla spår efter flertal lyckade kupper. Men det är ändå något som inte stämmer. Varför har polisen plötsligt börjat visa intresse för Liam och hans kompisar? Vem är det egentligen som har span på sig - finns det trots allt spår som inte är undanröjda?

Med denna ovisshet inom sig ser han fram emot att få sitta på flyget till solen och värmen och karnevalen i Rio. Men väl framme på Arlanda börjar en helt annan resa än den han tänk sig. En resa som kom att ta femton år.

Nu berättar Liam Norberg om vad som egentligen hände, om sina val i livet, från de farliga och vilda åren fram till den han är idag. Insidan ger en unik inblick i den kriminella världen och skildrar de mest uppmärksammade brotten under 1900-talet, en brottslighet av ett välorganiserat och målinriktat slag, som aldrig tidigare hade funnits i Sverige.

Sen vill jag gå på bion Snabba cash, men den va fullbokad imorn. Söndag kunde man inte reservera, bara gå dit och köpa, orka de! Sen vill jag se farsan, som jag har gratisbiljett till. Kommer nog inte gå, pallar inte förklara varför. Sen har jag massa filmer jag köpt hem som jag måste se. Sen vill jag beställa rastamjukisbyxor, sen vill jag ha bättre betyg!
SÄG VAD JAG INTE VILL?


Farmville är drygt!

Farmville blir bara drygt när man har så stor farm. Jag har massa träd och grisar runtom, alla grisar var klara. Men orkade inte klicka, så raderade dom, HAHA. Börjar tröttna, tråkigt att klicka runt och det tar fett lång tid!
Bilden väcker minnen, JAG <3 VINDJACKOR!

Sweet & sour sås med kyckling!

För det första, jävla tjockishelg! Jag köpte hem cashewnötter, massa fikabröd, massa godis, chips och läsk. Säkert något mer som jag glömt att skriva. Jag är så jävla mätt, käkar inte kyckling. Tycker det är vidrigt. Men mamma lagade någon kyckling med sweet & sour sås, det är faktiskt helt okej. Jag är fett kinkig med mat, bara så ni vet. Korv och potatis, finns det något bättre? Potatis är iallafall kärlek, ja all mat är kärlek fan. Nää nu ska jag inte skriva så mycket mer, klockan är lite mer än sju. Ska sega mig vid datan, fb, farmville, bilddagboken, ni vet.
 

sant?

Hora, slampa, skabbig, äcklig, ful, tjock..
är ord som alla tjejer får höra någon gång. Det är dessa ord som utformar kvinnorna i vårat samhälle.
Antingen gör dom oss starkare eller så
trycker de ner oss totalt,
men det finns en sak som är samma för alla flickor,
vi tar åt oss.
Som in i helvete tar vi åt oss.
Vi ältar det, vi pratar om det,
vi tänker på det och vi skadar oss själva med det.
Vi tar åt oss så mycket att inombords är vi som tomatsoppa, helt mjuka och krossade.
Det är såhär som vi blir utseendefixerade.
Plötsligt handlar allt om kläder, smink och hur man snabbast ska gå ner i vikt och ta världen med storm.
Vi slåss som barn i sandlådorna om vem som ska få den snyggaste killen.
Vet ni vad som gör oss tjejer såhär fucked up i huvudet?
Jo det är alla killar.
Det är egentligen dom som är utseendefixerade. Kanske inte alltid på sig själva men på dem som finns runt omkring dem.
Tyvärr är det vi tjejer som är de som står runt dem. Det är vi som står där och tar i mot allt.
Är man en kille blir man kallad för player om man strular och har sex med många brudar. Man blir något bra, man blir någon.
Någon som alla kanske pratar om och i smyg ser upp lite till.
Vi tjejer vill vara med dom.
Vi skulle inte säga nej.
Inte de heller.
Är det där i mot
vi som strular och knullar runt så blir vi kallade för horor.
Då är vi äckliga, skabbiga, fula osv.
Och vet ni vad som händer mer?
Joo, folk snackar skit.
Vassa knivstick rakt in i ryggen som rent av kan döda dig.
Ingen kille vill vara med en tjej som har ett sådant rykte.
Inte ens players.
Ibland vill man bara hångla med någon,
men man kan inte.
Vi måste tänka så jävla mycket innan vi gör någonting.
Till och med när vi gör det och efter vi har gjort det analyserar vi sönder.
Det är därför vi är så jävla sönder i huvudet.
Killar kommer alltid vara finare än oss,
stå där och snegla ner från vinnarpallen. 
Där nedanför står en tjej och gråter.
Plötsligt börjar man ta dessa fåniga,
dumma killar på orden.
Jag kanske är ful?
Jag kanske är tjock?
 Jag måste banta för då kommer alla börja gilla mig mer.
Då kommer någon se mig.
 Så går det några månader.
Nu är det ingen söt tjej som står där, det är en
vilsen pinne.
Någon som har byggt sig ett eget helvete.
 
Djävulen är väl en kille?
Vissa börjar skära sig.
Djupa arga sår som man inte kan tvätta bort.
Dom är där för alltid.
Man lär sig hata dem.
Man vill skrika men ingen orkar lyssna.
Killar i grupp är fega.
Ensam kille är svag.
Varför är det så?
Blir en kille dissad av en tjej, då är hon genast skit. Han kan aldrig inse att det är han själv som är skiten. Killar förstår inte hur mycket dom kan förstöra.
Av minsta lilla så trampar de ner oss till myror.
Från tiger till myra.
"alltså du ser tjock ut på den bilden, skoja bara"
Där fick han nyss en tjej att börja tänka på att banta kanske skulle vara nåt,

Orkaaaaa lagg!

Jag är sjukt sur på datan för att den har laggat som fan nu, för jag hade farmville och paint och blogg.se, STÖRT! Jaja, tummen ner för att stå innanför dedär blåa fältet på farmville fan, det ska gå ''snabbare''. Det är därför man stänger in sin gubbe. Istället för att den ska gå runt på varje ställe, men hallå sitter inte precis och väntar gör ju annat medans. Så ni som sitter och väntar, synd för er? haha, juste jag har letat efter adidasbyxor som är tajta ner till, alltså det är mjukisbyxor. Ni måste veta vilka jag menar, iallafall, har kollat runt på alla stadiumbutiker i uppsala och inter sport. Sen kommer brosan hem med sånna från cykel och skidstället sur jag blir. Ska ändå köpa ett par likadana. Fast jag ska nog till team sportia och köpa mina där. Intressant va?!
Här är en del av min farmville!

och sen tänker jag inte sitta och kolla igenom alla sidor på
teamsportia för att visa vilka byxor det är, för er trögfattade.

Dilan och Lady Gaga hahaha!

Skrev inte igår för hade ingen blogglust, men här får ni tre sköna låtar!
Niklas Strömstedt - Om

Mauro Scocco - Till dom ensamma

Bad Romance -Lady Gaga

Drygt med skola!!!

Skolan har börjat, känns så jävla segt. Fyfan säger jag bara. Jag är så jävla skoltrött. Åh älskar att vara hemma och bara ta det lugnt medans alla andra går i skolan. Kääääärlek fan. Nejmen nu ska vi inte deppa för det! Rätt så mycket lov under denhär terminen har jag hört, och praaaaaaao i maj vecka 12 och 13. FAN VAD SKÖNT! Jag har glömt min usb till min ipod i skåne, inte okej. Min kusin måste se till att skicka den annars får jag panik!
Randombild bara, är så jävla trött!

Två olika kulturer

Jag älskar att min pappa inte är svensk och att min mamma är svensk. Det är så jävla skönt med två olika kulturer. Man har pappas släkt som är jävligt stor, älskar den. Invandrare lagar godast mat, så äre bah! Fast det är fett niiice med julafton och påsk och den biten. Och på somrarna när jag var yngre då vi åkte och campa. Har så jävla mycket minnen därifrån, så jävla underbart. Och btw, jag vill ha sommarlov. Ser fram emot det som fan, urf iår! Skiter i ska inte åka utomlands då eller göra något annat. Iår ska jag verkligen se till att vara hemma!
Dääääääääär campa jag!
 

Exem?

Jag har fan något rött på halsen, rätt så stort. Exem? Är jag allergisk emot något? Jag vet inte! Måste fan kolla upp det, hade det utslaget för kanske några veckor sen. Inte okej!
Inte min fot på bilden, jag har på halsen, det är ungefär dubbelt så stort som det.

Farmvillenööööörd!

sheeeeenare klockan är ca 11.10, jag kom hem typ 24.00 igår. Pappa kom och hämtade mig i stockholm sen käkade vi där, sen drog vi hem. Btw, jag ska aldrig mer sitta på tyst avdelning, jävla tjurskalliga gubbar. Jag va tvungen att prata i telle, sen skällde någon gubbe ut mig. Bara han som klaga, och hans data lät mer än mig fan. Jag var såhär nära på öppna min käft. Jaja dålig start på morgonen? Datan i köket funkar inte som är min älsklingsdata. För den är så snabb och har en stor skärm, pass på den. Internet går inte att ansluta vennevad, är helt okunnig. Så fick bli pappas bärbara. Nejmen nu ska jag försöka ta mig in på farmville om det inte är alltför segt!
Ciaaaao
Inte min farm, jag är mycket bättre! :D

Ny layout!

Vad tycker ni ändrat hela min layout, fett gryyyyyym. Det är min åsikt iallafall, min kära kusin gjorde den åt mig, men jag har självklart bestämt hur jag vill ha den själv.
:D

Skolan börjar snart!

Tjenis penis, en trött Dilan här. Inte vet jag varför, fyfan vad det kommer vara jobbigt att gå upp till skolan, paaaaain. Hej ge mig sommarlov! Längtar som faaaaan. Mamma smsade mig och skrev att hon plocka bort alla julsaker, hon tyckte det var tråkgit och undrade om inte jag också tyckte det, fan heller. Om jag inte kan fira jul med mormor så kan det va. Jaja man får väl ta vara på dom dagarna som är kvar! Just nu sitter jag och lyssnar på Niklas Hockert - Black hole sun, han har fett bra röst ju.

JUSTE, såg på let's dance igår, hahahaha, dendär willy eller va han hette. Jävla ölmage han hade. fett skön, HAHA.

Niklas Hockert med Black hole sun!

Bilden är tagen av min kusin, SNÄLLASTE hunden fan!


GE MIG BÄTTRE BETYG!

Shenaaaaare! Fan vad drygt att skolan börjar snart, vill inte ens tänka på det, UUUSCH! En ny start, ny termin, nya tider att passa, sköta sig bättre, bättre betyg, NU GÄLLER DET!
Jaja orkar inte skriva så mycket mer nu, ta och lyssna på domhär nu istället haha!


Skånska är svårt att förstå!

Dilan och Mimmi lirar tp
Amina - Vilket folk i Europa äter mest glass?
Dilan - Jamaica
Mimmi - Folk inte land
Dilan - Vaddå?
Mimmi - Äter mest i Europa?
Dilan - Kossan
Mimmi - ÄTER MEST GLASS I Europa!
Dilan - Aha trodde du sa gräs.

-24 i Uppsalaaaaa!

Tjenis penis! Skåne är fan inget jämnfört med Uppsala. Igår vare ca -24 i uppsala hörde jag, medans här vare -4, haha! Här sitter jag och är kissnödig, men det skiter jag i. Är fan det tjugofyra, man kan inte springa på toa jämt! Så vi utnyttjar urinblåsan och väntar tills det blir ett nödfall. Ville bara slänga in denhära sköna låten, den har fan glömts bort. Skönaste texten fan!

Nordman är bra!

Idag hare vart värsta skumma strömavbrottet från ingenstans, vissa lampor blinkade svagt. Läskigt värre, spöööökhus! Säger ju det, vart ett gammalt hus här innan typ? Sen har dom byggt upp ett nytt, men vissa delar är kvar om inte något sånt, minns inte hure va.

Iallafall, nordman är fett bra!

Avatar är bra men onormal

Amen sheeeeeenare, det var ett tag sen! Avatar är sjuk men bra, den är onormal. Men om man hänger med är den skön, jag satt fan och hängde med hela filmen, eller nästan, Under fan. Den va 2 timmar och 40 min så detså! Iallafall, ska inte skriva så mycket mer nu. Juste, jag och mimmi fick för oss att gå upp halv 6 imorse, HAHA. Vi kunde inte sova ;$, vi la oss sent, sent gick det fan inte att somna knaaaaas. Klockan sju bestämde vi oss för att sova, och sov tills halv ett.
Jaja peace!
Bilden är ful som stryk, men ändå en dilan.


Svans? Javisst!

För det första, okej någon låt med justin bieber va helt okej. Men snygg nej, han är väl inte ful. Men hoho amy diamond 2 fan, och btw jag hatar amy diamond. 17åring ser ut som 12? Usch! Så diss till dom

Iallafall, min kusin sitter och kollar på tpfrågor, eftersom jag hitta det och ville spela det. Men det får vi väl ta senare. Iallafall, det står att det har funnits människot med svansar hahahaha, är allt sant på tp? Hitta fan bild på google och allt!

Under dagen
; Bussen går bara en gång i timmen här och då började vi gå tills nästa hållsplats, sen gick vi kanske 4 hållplatser, ALLTSÅ BONDSAMHÄLLE MED TIO UTROPSTECKEN FAN!!!!!!!!!! Det var hur långt som helst, kallt var det också, mörkt får man inte glömma! Btw min kusin bor typ 200m ifrån Mc Donalds det är tummen upp helt klart!

Senare; Ska vi se på film, har inte käkat middag än. Men det blir väl snart vi ska iväg till Mc Donald's typ!
Och vi ska hyra film på deras tv, tummen upp för det, nya filmer också. (y)

489589589840334934355 st affärer!

Förlåt för jag inte bloggat inte haft tid. Vaknade 10, åkte med mamma vid 11/11.30 och handlade i 489589589840334934355 st affärer, jaja många var det! Var hemma va 4? Sen käka jag sen har jag packat, och gjort annat. Funderar på ta en dusch, annars gör jag det på morgonen. (Y), ska upp tidigt fan. Fastän tåget går 14.00 från uppsala, men vill inte stressa. Så ska upp vid tio senast, vet inte om jag kommer blogga i Skåne. Annars, hejdå vi hörs om en vecka! Jag kommer ha det bäst, så ha det ni med!
Köpte domhär btw, dom är skitbra ljud i och kostade 600 spänn.

Min favorit av Calle Kristiansson, han är grym!

Hörluraaaaaar!

Okej lyssna fick värsta blogglusten! Iallafall, på söndag åker jag till skåne och jag har bara ett par sånahäär fast med svarta öronsnäckor (okej inte för att det har så stor betydelse men ändå!)

och det kan man inte ha när man ska sitta på ett tåg i ca 5 timmar, kanske med förseningar? Det är ju så jävla mycket snö, så vem vet? Och jag hinner inte beställa några så får åka och köpa ett par hörlurar imorgon!

1. kostar ca 700 spänn om man beställer men dom är dyrare i affären.

2. Kosshörlurar, bra ljud men går lätt sönder. Kostar ca 350 spänn på nätet, men är dyrare i butikerna med.

(kan bara tänka mig att ha i den färgen så säg inget!)

3. Finns på onoff kostade 700 spänn i butiken om jag inte minns fel.
Kommer att ha någon av dom färgerna.
a)
 
b)

Släng in en kommentar tex 3a? 3b? 1?
Jag behöver eran hjälp!


Ingen blogglust!

Tjenis penis eller något sånt, jag bloggar utan blogglust!!! Kul va? Nej inte alls, vet inte ens varför jag skriver. Bara så ni vet jag är trött och känner mig sliten.
Peace


RSS 2.0