Sun is shining the weather is sweet yeeeeeah

Någon undrade om jag hade tagit sommarlov på bloggen, näää. Har jag väl inte, kanske blivit ännu mindre uppdaterat nu, ingen aning. Gillar att skriva men har inget att skriva känns det som. Och då blire bara tråkiga och värdelösa inlägg, jag menar vem vill läsa sånt?
Ne just det..

Iallafall var och kollade på två katter i lördags, vi bestämde oss för att hämta upp dom redan dagen därpå. Och måndagen blev dom tillbaka lämnade. Jag är glad att vi lämnade tillbaks dom, visst det är kul. Men näääe, man blir för låst. Jag vill känna mig fri, vill inte behöva ta hand om någon annans liv, inte än. Även om det bara är katter.
Här är iallafall en bild på Zenia, hon var en sjöldpaddsfärgad norsk skogskatt, ca 1 år. Otroligt charmig, inte rädd alls, jättego, social. Sen fick jag tyvär ingen bild på Zimba, som var lite skyggare. Fast jättego när han väl kom fram från sängen, usch saknar dom faktiskt! Men det blir nog bäst såhär!
Visste ni att jag är jävligt rädd för typ alla kryp haha
, även flugor iår. Kanske inte rädd men blir jävligt äcklad. Getingar och humlor har jag sån jävla fobi emot. Usch och fy! Är dom någonstans här hemma är jag instängd på ett rum. Kan inte vara i närheten utav dom, får panik!

En sak till, jävligt glad att Nadia ska med till Gothia, tror det kommer bli jävligt kul faktiskt. Har även ett mål som Nadia vet om hahaha. Men det behöver vi inte ta i bloggen! Okej dåå.. Jag är en riktig ''hater'' som Nadia säger. Nya människor är inte min grej heltenkelt tycker inte alls det är kul, usch! Jo när man lärt känna dom är det underbart. Men första gången, näääääe.
Så då vet ni det!!

Är det bara jag som gillar den här låten?!


Ingen kanin men en katt!

TJENARE!

Här sitter jag och degar mig och tiden ba rullar iväg känns det som. Tråkig skoldag?! JA! JÄVLA DRYGT ATT KLASSEN FÅR STÄDA KLASSRUMMET, VADFAN ÄR STÄDARNA TILL FÖR DÅ?! Sne man blir.

Imorgon är det skolavslutning gå/inte gå? Jag är så jävla dum, äh ska inte ha någon klänning blir alltid så jävla dyrt. Ändå har jag beställt shorts för 500 spänn från junkyard + en t-shirt från t-shirtstore för 300. Men det kan jag använda ändå så spelaroll!

Ska snart ut och springa med morsan, fan vad dålig kondition man har när man har mens känner jag. Man blir liksom trött i kroppen av ingenting, men det spelar ingen roll. För ska ut och springa ändå! ENVIS?! JA!!!!

Sen blir det ingen kanin, alltså vill inte ha en ful bajsande kanin. Det skulle bara vara ett bevis på att jag klarade av att ha en hund eller katt. Men kände inte för det så .. SKA HA EN KATT PÅ EN GÅNG! Och min katt ska vara från ett katthem här i uppsala, då känner man att man gjort en god gärning också. ETT STORT JÄVLA PLUS ATT DOM HAR SÅ JÄVLA MYCKET KATTER ATT VÄLJA PÅ OCKSÅ!
http://uppsalakatthem.com därifrån ska min katt va!En suddig bild på Sunes katt!

Hyra sommarkanin ska bli kul!

Tjenare!

Bloggar inte så mycket, bloggar helt enkelt när jag känner för det!

Kom att tänka på att det inte alls är mycket kvar i skolan, skönt?! JA! Redan fått reda på enheldel betyg, kan väl ta och skriva dom ämnen jag vet hitills. Och jag är jävligt nöjd med mina betyg, sen vad ni tycker. Bryr mig väl inte jag om, det är bra för att vara jag känner jag.
Än sålänge vet jag att jag har VG i samhäll, religion, geografi, svenska och engelska. Godkänt i historia, matte, kemi antar jag att jag har godkänt i, inte hört nå om de, samma sak med tekniken, biologin är jag också godkänd i. Gympan kan jag säga redan nu att jag inte har godkänt i, för det är jag typ 100 på. Sen ligger jag och väger mellan ig och g i fysiken. Får väl bara ta och hoppas på ett godkänt, mer kan jag inte göra nu! Hemkunskap har jag ingen aning om vad jag har i. Förra året hade jag iallfall godkänt, vi har knappt haft några HKlektioner eftersom våran HKlärare är sjuk/borta jämt. Så det är tråkigt.

Iallafall jag ska hyra en kanin under sommaren, KUL! Onödigt att köpa en kanin sen sköts den inte om, för man ångrat sig eller något liknande. En sommarkanin kan man lämna tillbaks när som helst, det är ett bevis på att jag klarar av att ha ett husdjur!

Juste, hittat ett par shorts från junkyard, sen ska jag gå på stan typ imorgon och hitta nå att ha till!
Mer om det nästa gång jag bloggar :D

Går inte att beskriva hur stor saknaden är, världens bästa mormor vila i frid.


7 dagar kvar imorgon!

Imorgon är det bara 7 skoldagar kvar, fan vad skönt. Men surt att ha massa prov sista veckorna, det tycker jag är dålig stil av lärarna. Har faktiskt ett matteprov jag ska göra på fredag, ett soprov på onsdag, ett biologi prov som ska vara inlämnat senast nästa vecka. Matten är nog mest pain, har skitmycket uppgifter att göra där. Så blää på det!

Idag skulle vi få reda på svenska och sobetygen, men äh skitsamma. Får ju ändå se dom vid skolavslutningen. Vet iallafall att jag får behålla mitt vg sen förra terminen, gillar det starkt. Undra vad jag har för betyg i fysiken, och hemkunskapen, engelskan och soämnena. Dom andra ämnena har jag koll på så det är nice.

Idag är jag hemma för att jag heltenkelt inte mådde nå vidare när jag vakna och bah åfan bad day, stannar hemma.

Mitt friskis och svettiskort har gått ut så det är lite surt. Tror inte jag kommer köpa något nytt nu innan sommaren. Jag kör på att ut och springa eller något när det är så fint väder.

Sen måste jag färga mitt hår och klippa mig, innan skolavslutningen helst.

Sen måste jag sola, vill inte se ut som en blekfis på skolavslutningen, hur snyggt som helst att vara brun. Förstår mig inte på dom som säger att det är fult, det lär ju vara svartsjuka.

Bara för att jag gillar bilden, sen spelar det ingen roll vad ni tycker! :)RSS 2.0