Tröstbeställde böcker, haha!

Vad har jag gjort idag?
Idag har jag gjort följande: Ätit, sovit, pluggat, städat mitt rum. Är bara duschen som fattas sen efter solsidan.
Egentligen hade jag velat shoppat med en kompis idag men att städa mitt rum tog en massa tid. Lika så pluggandet.

Vet ni vad jag gjorde istället för att shoppa? Om man bortser från städningen och pluggandet dårå. Jag beställde hem följande böcker:




Bilderna ville inte bli jämna så det får vara som det blev! Ser nog mest fram emot att läsa "hinsehäxan" och "nio år som undercoveragent" eller åh ser fram emot att läsa alla!!

Hur
mår jag idag? Hur jag mår? Jag mår bra, eller ja. Lite depp är jag för att jag inser att jag har så mycket prov framför mig. Men jag tycker inte om att gå i skolan och veta att jag ska ha prov men inte veta när. Det är det värsta som finns tycker jag. Att jag är lite depp beror också på att jag inte hinner någonting på varken vardagar eller helger. Speciellt vardagar, eftersom jag pluggar i flera timmar och tränar. Känner att det inte finns så mycket tid till att umgås. Lite surt.. Och när det finns tid är jag för trött..

Vad ska du göra nu? Nu ska jag och mamma duscha katten. Åh vad han ogillar det och åh vad han ser ut som en anorexiakatt efter det.

Hade tänkt slänga upp en lista under lovet där jag skriver om olika saker om mig varje dag. Men det får bli någon dag under lovet, då jag känner att det finns mer tid då.

Peace

Plugga är kul så länge det går bra

Nu sitter jag och segar mig vid datan, kom hem från skolan för kanske en halvtimme sen?

Nu ska jag sätta mig och plugga so, helt okej! Finns intressantare grejer inom so:n än första världskriget, haha. Men det måste ändå göras, det är jag mycket medveten om. Så därför ska jag plugga nu till kanske klockan 5. Haha vi får väl se hur länge jag pallar, och hur mycket som vill fastna. Sen ska jag iväg på ett funktion och corepass. Vid 18.30 dårå, sen när det slutar 19.30 måste vi skynda oss hem för att jag ska se tv vid åtta! Hahaha!
ETT AV MINA FAVORITPROGRAM BÖRJAR IDAG... SVERIGES VÄRSTA BILFÖRARE! Hahahaha det är så jävla awesomeeeee. Sen ska jag även se på Svensk Maffia, tror det kan vara jävligt bra. Men det visar sig väl.

Äh nu måste jag verkligen ta tummen ur röven och ta tag i pluggandet!



Pissed off

Jag säger det igen, JAG ÄR SÅ JÄVLA SKOLTRÖTT! Pallar inte, det kan även vara att vi inte har några möbler i skolan och allt känns så otroligt segt. Bara fönster och tomma väggar känns det som. Opersonlig är den också, visst den är ny och fräsch men neee. Jag är rädd att min engelskalärare sänker ner mitt betyg till ig, seriöst. Att man blivit sänkt från vg till ig skulle vara förjävligt. Skulle aldrig vilja gå sommarskola, skulle bli så jävla deprimerad, ne fyfan. Hade aldrig gjort det. Hör inte hemma där! Jag fixar det, vi fixar det.

Jag är med er alla med koncentrationssvårigheter, funktionshinder och ni som har det svårt i skolan.

Ni skolkare som börjar gå i skolan sista terminen i 9:an vill jag inte önska någon lycka alls, inte överhuvudtaget. Fyfan för er. Har ni tänkt på en sak? Det är hur lätt som helst för en elev som inte gått i skolan alls och misskött sig att bara börja gå i sista terminen. Och lyckas, och höja sina betyg. Det är förjävligt. Dom borde ta igen allt man missat, för det är inte okej någonstans. Jävla glidare hela högen.

OKEJ YOUTUBEKLIPPET JAG SKULLE LÄGGA UPP VILLE INTE FUNKA SÅ ÅÅHHHHHHHH


Idag är en bra dag

Jag är på bra humör! Vart och tränat och aa det gick jävligt bra! Nu ska jag äta och sedan lägga mig och se lite tv. Mitt mål är att komma i säng vid 10, men har lärt mig en sak. Man kan aldrig bestämma när man ska sova, iallafall inte jag. Igår somnade jag kanske 4 och pallade självklart inte gå till skolan idag, det är förjävligt.

Avslutar med en bild på Morris! Omg vad liten han var där till skillnad från nu!!!


Stanna hemma imorgon? Njaae

Har precis vart och tränat, var på ett core-pass och gymmade sedan! Fast springa på löpbandet är nog det roligaste. Och fan vad jag ska få upp min kondition tills i sommar, vänta bara!!

Nu ska jag se på tv, eller ja klockan 8. Familjen annorlunda har alltid varit något jag sett på, det är inte direkt mitt favoritprogram. Men det är bra! Eller helt okej, blivit sämre det här året. Är det bara jag som tycker familjen göransson-svensson är så jävla tråkig? Allt handlar hela tiden om hennes tråkiga café eller vad det nu är. Jävligt tråkigt iallafall, fyfan för dom.

Sveriges skönaste familjer är så aweeesome, synd att det har slutat bara!! Men på torsdag börjar sveriges värsta bilförare, det är fett värt att se på haha!!

Nu hade jag inte tänkt och skriva så mycket mer, stannar nog hemma från skolan imorgon. Mår inge vidare, är så jävla skoltrött och nere. Sen så är det lite andra anledningar!

Jag har nästan börjat tappat lusten att träna.. magen försvinner ju inte, fyfan. Kommer seriöst sluta äta eller gå på diet innan sommaren. JAG SKA BLI SMAL! Kan inte ha världens mage, kommer aldrig att visa mig i mage så här, aldrig.

Så här såg jag ut förra sommaren.

Var inte lika tjock då, men fortfarande JÄVLA FETIS! Så jävla fult. Alla som tycker det är fint och vara tjock och "ha former" NEJ, banta!!! Hela högen. Sjukt snyggt att vara vältränad och värsta låren, åh.

Ett vettigt inlägg av en trött tjej

Sitter här vid datorn och gör ingenting, ingenting. Ögonlocken vill inte sammarbeta, inte alls. Ögona slocknar snart känner jag. Jag är inte speciellt duktig på att skriva när jag är trött heller. Tv:n står på, den står bara på och låter. Det är exakt vad den gör. Jag kollar inte, men programmet är på engelska har jag lyckats notera. Ganska duktigt, och hon eller någon är och spelar på något casino. Sen vet jag inte så mycket mer.

Hade tänkt och sitta här i ca 5min till efter jag skrivit klart det här inlägget, sen stänger jag av datan. Imorgon börjar min morgon med att jag stiger upp vid ca 10, eller njae. Vill stiga upp vid 10, men förvånar mig inte om jag ligger en timme till. Sen begär jag mig till gymmet med morsan. Sen åker vi hem och duschar och sånt och vi drar iväg för att köpa träningsskor, byxor jag kan ha när jag tränar och tshirts! Underkläder ska också köpas, sen kanske det blir något impulsköp, hittar jag något snyggt så köper jag det! Jag har pengar nu, så det så. Senare på dagen ska jag och mamma iväg till min kusin för att hälsa på henne och hennes bebis!! Så det ska bli FETT KUL! Seriöst, vi pratar år sen vi sågs.

Äh, nu ska jag ta och lägga mig, Godnatt!

Sverige - landet med snö i juni

Skolan gick bra, dagen flöt på. Och var jävligt skön. Vi har bara haft svenska, hemkunskap och återigen svenska. Musiken blev inställd, som var sista lektionen, ÅH SÅ SKÖNT!!
På svenskan skulle vi skriva våran "testuppsats" och det gick väl njaaae, helt okej. Men svårt var det, ja.
Blivit liteee mera pepp på att gå i skolan, men bara lite.

Ska iväg runt halv 4 för att ta mig till gymmet för att träffa min personliga tränare. På en fredag, njaaae. Fyfan vad hon kommer köra hårt med mig. Hon kommer nog döda mig lite granna, fast jag överlever ändå på något sjukt sätt.

Helt random, jag är fett sugen på att beställa vår och sommarkläder. Det räcker med snö nu vad fan..


Snö?! Ehhhhja!


Träna är bra härligt ibland

Idag har jag tränat, jag har varit på core-pass och ett funktions-pass. Riktigt jävla kul!!! Är fett taggad på att träna, så det är gitt. Nu kör vi!!!

Skolan är seg men rullar ändå på. Gympan är jag med på! Och aa det är nice.

Min pappa hade fått för sig att göra tårta när vi var och tränade.
1. Min pappa kan inte göra tårta.
2. Han inser inte att grädden blir gammal om den står öppnad några dagar i kylskåpet. Så han hade gjort tårta på gammal grädde. Tog en tugga och höll på att spy, ne usch och fy.


Imorgon ska vi typ skriva en "testuppsats" inför nationella. Usch och fy på det med.
Antingen inträffar detta: Jag skriver som bara den och det går skitbra! (Troligtsvis inte)
Eller detta: Det går åt helvetet och jag inser att jag suger på att skriva. Eftersom jag inte kan dela in i stycken. Vet inte hur man gör eftersom vi aldrig tränat på det. Illa men sant.

Har nästan inga bilder på laptopen känns det som, skulle egentligen kunna ta massor med camen. Men det ids jag inte, jag är för lat!

Jag hoppar och trampar på ditt hjärta

Skolan är seg, jävligt seg. Sover mig igenom dagen eller hur man nu ska säga. Är sjukt omotiverad och skoltrött. Fan vad jag slitit i högstadiet, precis hela högstadiet. Kan inte sluta kämpa nu, det finns inte. Det får inte hända.

Just nu är jag sjukt trött och sitter och gör INGENTING. Men senare ska hela familjen iväg till bekanta och släkt. Gitt eller? Så ska inte på öppet hus i skolan. Spelar inte så stor roll, sjukt tråkigt ju.

Hade gärna dragit och tränat istället för öppet hus, men det visade sig att vi skulle iväg. Så aa. Var på ett core-pass igår och afrodans! Fast afrodans var inge vidare haha. Jag är ju så jävla stel. Och dansa är inte riktigt min grej.
Men core var asnice, skoja inte. Lätt och enkelt och aa! Så det är gitt!


Fan vad jag vill ha sommar, jag går i ide nu ett tag. Väck mig när vi är i början av juni.

Sämst, plura - alla själars aveny ville inte finnar på youtube. Fan vad den är härlig, fan vad han är härlig.

Då får ni nöja er med ett inlägg utan bild och musik, tyvär. Funderar starkt på köpa mig en kamera, vi får se! Alltså aa har ju en.. Men aa.

Dammsuga är något man kan skjuta upp

Nämen tjaaa bloggen och mina få men härliga läsare!

Just nu sitter jag och tar det lugnt som fan på mitt rum. Jävligt skönt faktiskt! Lyssnar på radion gör jag också. Rix fm! Fan vad kul det vore att vara radiopratare, eller? Ingen aning! Finns så mycket som jag tycker verkar väldigt intressant.

Jag har städat mitt rum och åh vad det blev fint, fett härligt. Haft skitstökigt i ca en vecka? Med kläder på hela golvet.. Inget vidare. Har inte dammsugit eller så i mitt rum men äh vafan. Får ta och göra det någon gång i veckan.

Humöret är på topp känner jag. Mår riktigt bra idag. Lite trött bara men vad fan gör det? Orkade inte speciellt mycket på gymmet idag heller. Men det gör ingenting. Nej det gör det inte. Eftersom jag orkade jättemycket igår.



Mitt i mellan existerar inte i min värld

Skolan gick bra, dagen ba flöt på och var riktigt skön. Fylld med skratt var också min dag, kan det bli bättre? Det gör verkligen så man orkar!!!

Visste ni att?
- Jag hatar att dansa, verkligen hatar. Är kass på den och ingen taktkänsla har jag inte heller. Så dansa är aldrig något jag gillat.

- Jag är envis som en åsna, får jag inte som jag vill. Eller okej det finns inte. Jag måste få som jag vill. Annars blir jag sned.
Mitt i mellan är inte lagom. Jag hatar mitt i mellan. Grejen mitt i mellan ANTINGEN allt eller inget, antingen mycket eller inget alls. Mitt i mellan finns inte. Det existerar inte.

- När jag lyckats rätta till mina fel, hittar jag alltid nya. Så är det alltid, ingennting är så bra att det inte kan göras bättre.

- Jag tål inte att spela vän med någon man egentligen hatar. Jag går rakt på sak och säger vad jag tycker. Har också väldigt starka åsikter om saker och ting. Inte precis allt. Men väldigt mycket.

- Ibland är jag världens osäkraste människa, även om det är något man inte vill erkänna. Och ibland är jag sjukt självsäker. Då är det utseendet jag syftar på.
Annars är jag jävligt självsäker, ibland, det beror på

Det var nog allt jag hade att skriva nu! Är väldigt trött, så blir lätt mycket stavfel. Och konstiga meningar! Så ska inte blogga så mycket mer. Slutar faktiskt här, utan bilder. Och utan någon låt!

Idag är jag trött och har mensvärk

Idag är jag hemma, vaknade med världens mensvärk och aa. Ingen skola för mig, orken fanns inte där. Men det finns den nästan aldrig. Hoppas den här terminen går fort! Fort som fan! Jävla hemska högstadiet, där man tvingas ha no fast man är helt ointresserad. Det borde vara mer inriktningar i högstadiet eller aa alltså.. Man borde få välja om man vill ha mer samhäll eller natur redan i höstadiet. Okej om man lär sig om typ människan hur den fungerar osv. Men inte kemi, det är världens onödigaste ämne. Jag kommer aldrig ha någon nytta av det i mitt liv, det kan jag lova.

Just nu gör jag ingenting haft mensvärk hela dagen och vaknade inte så tidigt. Eller? Fått i mig både lunch och frukost så det är nice. Ska pallra mig iväg och träna senare. Igår blev det inte av. Första dagen när man fått mens, neeee. Så drar och tränar idag! Alltså blir inte så mycket av träningen om inte mamma drar och tränar känner jag. Alltså orkar inte gå till bussen 74886865865 år. Sen gå till gymmet från bussen. Sen när det är vår och under sommaren och så kan man ju cykla och då är det inga problem. Men ne nu när det är vinter, inget vidare.


Åååh vad jag hade velat ha en grön ipod, varför köpte jag mig en grå/svart, VAAAAARFÖR?!?!
(Nej jag gick inte och köpte mig en ipod nano nyligen. Haft den i ca 1 år.)

Var negativ för det är jag

Idag är jag trött, sned och deprimerad. Deprimerad för att skolan har börjat, jag orkar inte. Vill inte ge upp heller. För fan vad jag slitit i hela högstadiet och ge upp nu sista terminen är inte okej. Men är bara så trött på allt. Har kommit in i min konstiga period då jag inte vet vad jag känner. Vet inte själv hur jag mår, vet inte vad jag känner, känner ingenting. Jag är helt tom. Mensen har också kommit, det är inte alls kul. Just nu skulle jag bara vilja krypa ner i sängen, sova, sova för all tid. Krypa ner i mitt fluffiga, sköna duntäcke. Men jag kan inte. Jag måste kunna sova ikväll. För att orka gå upp till skolan på morgonen, hemska plats. Min skola är halvfärdig. Känns jättekul, inte alls deprimerande. Jag vill beställa kläder, prylar. Men inte ens det orkar jag. Skulle säkert inte bli glad ens, min mobil har kommit tillbaks och är lagad. Men inte ens det är jag glad för. Inget glädjer mig just nu. Hamnat i en riktigt ond cirkel, vill inte umgås med någon heller. Inte just nu. Säger nej till allt och alla. Nej till människan. Jag vill isolera mig från verkligheten ett tag bara försvinna och komma tillbaks. Gå i ide för ett tag. Krypa ner i min sköna säng, bara sova ett halvår. Vakna upp och fan vad det var varmt, men vänta, DET ÄR SOMMAR!!! Så vill jag det, värme. Jag blir deprimerad av all snö, trodde aldrig att jag skulle skriva det. Men jag orkar inte. Det räcker nu. Jag är trött, trött på allt.

Hoppas den här perioden försvinner snart. Vart med om det förr. Och det behövs inte nu när skolan har börjat, verkligen inte. Orkar inte. Hejdå.

GLAD TJEJ




Mobilen är lagad, allt är bra. Om man bortser från skolan har börjat. Det är bara börja räkna ner dagarna tills det är sommarlov!


I got no money but I want you so

Dagen började med att jag gick upp ca 06.40 om inte 06.35. Hade inga problem att gå upp, ovanligt! Steg upp och åt frukost och sen gick jag tillbaks och segade mig på mitt rum. Inte alls ovanligt. Sen så tog jag en dusch. Och sen gick jag till mitt rum för att platta mitt hår! Jätteintressant!!!

Iallafall, min skoldag var helt okej! Trött som fan också. Och fan vad allt kör igång på en gång. Lektioner första dagen och aa. Surt att jag inte hade något sällskap till skolan. Så jag åkte med pappa! Men imorgon blir det sällskap både till och från skolan antagligen, skönt!! Dagen var iallafall jävligt seg i skolan.

Senare ska jag ta mig iväg till gymmet för att träna! Härligt! Fan vad jag ska träna tills i sommar, gitt eller? :D

Och nu ska jag inte göra ett skit, bara läsa favoritbloggarna och kolla runt på lite sidor! Fett sugen på att beställa kläder, åh haha.




Jag är för outbildad för att kunna säga att jag inte är troende

Idag har det inte hänt så mycket i mitt vardagsliv! Jag har raderat min spotifylista. Eftersom jag kände att det var en massa musik som fanns där som inte är en del av mig. Stackars alla som subscriat den! Ska länka den här på något sätt någon dag!! Jag vet ju att ni vill ha den!

Jag har tänkt på en sak. Jag tror nog inte på gud. Eller jag vet inte. Men tror ändå på att Jesus funnits eller något. Har hört värsta historierna om han ju. Kan allt verkligen bara vara ett påhitt? Jag vet inte. Jag är nog för outbildad! Vet inte tillräckligt mycket, får börja läsa på lite känner jag. Och sen skriva mer om det.

Och folk som tror att man är helt dum i huvudet och är ointiligent bara för man har ett funktionshinder är helt dumma i huvudet själva. Dö.


Äter kladdkaka och tjillar galet

Jag lyckades lägga mig tidigt tidigare igår!! La mig faktiskt vid 4. Lägga sig 7 på morgonen är inte hållbart känner jag. Och snart börjar ju skolan också. Haha insåg att jag kanske måste börja gå upp tidigare också!

Hade inte så mycket mer att skriva utan att jag älskar att gymma det är fett härligt!!
Och att frödine's kladdkaka med mandel i är det goaste jag ätit, mums!!

MUMS!


Så mycket skönare så

Jag måste börja vända tillbaks på dygnet snart, det börjar dra ihop sig nu känner jag. Exakt en vecka kvar, fyfan. Längtar absolut inte till alla hemska prov vi kommer ha och speciellt inte i engelskan, åh!!

Nu ska vi inte tänka på det och fortsätta att njuta av jullovet!!


Så jävla tom utan dig värdelösa människa

Jag hatar att jag gillar dig, jag hatar att jag är besatt av dig, jag hatar att jag blir glad av att se dig, jag hatar att jag gillar dig så mycket att det gör ont när du gör minsta lilla, jag hatar att du gör mig besviken, jag hatar att jag inte kan släppa taget om dig, jag hatar att jag tycker du är snygg fast du inte är det, jag hatar att jag vill ha kontakt med dig fast du är en känslokall idiot, jag hatar att du får mig ledsen, jag hatar att du är så dålig på att höra av dig.

Jag hatar dig. Dö, försvinn ur mitt liv.


Fatta tid testet tog.

Gott nytt år och god fortsättning och sånt. Just nu sitter jag på mitt rum med laptopen och har tv:n på, ser vet jag inte om jag gör. Men lyssnar lite.

Fem frågor om förhållanden

är du singel? - Ja
tror du på kärlek vid första ögonkastet? -  Njaaaae
kärlek eller sex? - Kärlek
har du varit kär i någon? - Ja
är du kär just nu? - Njae

Tio frågor om dig själv

fullständiga namn? - Dilan Nadine Soufi
när fyller du år? - 31:a december!
några piercingar? - Har haft i öronen.
vad har du på dig just nu? - Morgonrock, trosor!
vilken årstid är bäst? - Sommar och vintern ibland
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - Hmm.. Att inte behöva bli väckt av den anledningen att man ska till skolan
vad tycker du mest om hos dig själv? - Hmm.. att jag törs vara den jag vill vara
vad är du bra på? - Mycket :D
vem älskar du mest på denna jorden? - Dom jag älskar mest, vet om det.
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - Njaae både ja och nej haha.

10 Frågor om din familj

vem står dig närmast? - Mamma
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - Njae, både ja och nej.
vem är farligast i din familj? - Ingen
vem ser roligast ut i din familj? - Pappa
vem är coolast? - Jag såklart?!?!!???!!?!
har ni något husdjur? - Japp
vem har du mest gemensamt med? - Hmm.. Ingen, men om man måste välja, mamma.
vem står för underhållningen? Pappa
vem sover du oftast med? - Ingen
roligaste kvällen med familjemedlem? - Mamma

10 frågor om idag

vad har du gjort? - Vart hemma, är det inte det man gör 1:a januari?
har du varit glad idag? - Neutral
har du varit ledsen idag? - Nej
har du gjort något bra idag? - Nej
vad ska du göra nu? - Fortsätta sitta vid datan
har du gjort något dåligt idag? - Nej
vad har du ätit idag? - Frukost, middag
har du duschat idag? - Ja
är du trött nu? - Ja
vad händer imorgon? - Ingen jävla aning

SKOLAN

Går du i skolan? - Ja
Har du varit i skolan idag? - Nej?

ANNAT

Hur mår du just nu? - Helt okej
Har du mer än 2 bh:ar/toppar? - HAHA ja
Har du piercat dig? - räknas öronen?

ÖVRIGT

Är du hungrig nu? - Njaae
Vad är klockan nu just nu? - 01.22
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - Facebook

FAMILJ

Hur länge sen var det du träffa din morsa? - Eh, innan hon la sig.
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - Innan han la sig.

SPORT

Går du på någon sport? - Nej kan jag inte påstå
I så fall, vilken/vilka?- Pass
Trivs du med den sporten? - Pass
Vilken är roligast? - Pass
Gör den sporten dig glad när du håller på med den? - Pass

ÖVRIGT
Gillar du punk? - Njae
Har du sminkat dig idag? - Nej
Isåfall, vad för smink? Pass
Vad har du på dig för trosor just nu? - Björn borg!
Hur ser dem ut? - Eh.. Det står björn borg i massa olika färger
Vad har du för bh/topp på dig just nu? - Topless!
Hur ser den ut? - Pass

MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? - Nej faktiskt inte
I så fall, vilken låt för tillfället? - Pass
Vad gillar du för musik? - Svenskt, och reggae. Men lyssnar på mycket, mycket annat.

KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? - Ja
Har du fler än 3 jeans? - Ja
Har du fler än 5 tröjor? - Ja
Har du någon märkesväska? - Ja
Har du resteröds-trosor? - Nej
Har du en vit bh/topp? - Ja
Har du en svart bh/topp? -Ja
Har du märkesjeans? -Ja
Har du märkeströja? - Ja

SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? - Ja
Använder du Wax? - Nej
Använder du ögonskugga? - Nej
Använder du kajal? - Nej
använder du hårspray? - Ja
Använder du volymspray? - Jag som trodde hårspray var till för att få volym?
Andänder du mousse? -Nej
Använder du deodorant? - Ja
Använder du skinspray? - Nej
Använder du parfym? - Ja
Använder du läppglans/läppstift? -Nej
Andänder du brunkräm? - Nej
Använder du rouge? - Nej
Noppar du ögonbrynen? - Ja
Uppsatt hår eller hängande? -  hängande
Plattar/lockar du håret varje dag? - Nej inte alls
Duschar du varje dag?  Ja, oftast.
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - Hahaha nej!
Är du kär just nu? - Njaae
Har du kysst någon idag? - Nej
Har du ett förhållande? - Nej
När går gränsen vid otrohet? - Strul!
Har du varit otrogen och om ja, varför? - Nej
Har du sagt till en person att du var kär i henne/honom när du inte varit det? - Nej
Är du romantisk? - Haha njae, vill jag inte påstå
Är du svårflörtad? - Nej
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - Ja
Har du nångång slagit någon du tyckt om? - ja
Har du lekt med någons känslor? - Ja
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - Hmm.. pass
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - Nej
Är du en bra pojk/flickvän? - Ja
Hur många har du vait kär i i år? - Haha inga än så länge, bara gått en dag ju!!!
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med? - Nej
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - NEJ!
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? Nej!!
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? - dumpat
Vad gillar du för stil på tjejen/killen?  Hmm, svår fråga.



16 stora år

Ville bara säga att jag är 16 bast nu va! Och vart det i 1 dygn nu. Och vill önska alla gott nytt år och en god fortsättning!

Hejdå!!


RSS 2.0