Tidinställt inlägg just for you

Just nu sitter jag antagligen på flyget till Turkiet, Antalya och äter eller liknande. Och på taxfree och köpt godis (åtminstone) och nöjd är jag också. Jag anländer till hotellet ca 23.00-23.30. Jag kommer ha 2 jättesköna veckor med sol och värme och det verkar finnas mycket på hotellet att göra. Vi ska även åka på marknader osv, ska bli riktigt kul. Jag hoppas på att jag kan gå in på någon dator där. Brukar finnas datorer på hotellet, så får hoppas på det bästa!! Jag kommer träna i stort sett varje morgon på hotellet. Dom har ju gym där!!! Ja, jag är i himlen. Ja, jag gillar att gyma!

Vet att jag kommer sakna min fina blogg jättemycket. Den är ju så fin nu när Nour slängt in en header. Tack!!

Ingen bra bild, men det var det bästa jag kunde hitta från internet! Men det är till Antalya jag ska och hotellet heter som sagt "Club Sera"

Sista inlägget innan Turkiet (troligtsvis)

HEJ FOLKET!

Idag blev det inte värsta midsommarfirandet eftersom jag var tvungen att packa. Men min faster var här och hennes man och min kusin och så käkade vi lite och så. Inget märkvärdigt. Jag förstår mig inte på folk som börjat dricka en massa på midsommar, neee. Midsommar är som julafton tycker jag, ska firas med familjen eller släkt. Eller ok om man firar med kompisar men att supa sig så jävla full på midsommar. Big no no no.

Jaja, imorgon åker jag till Turkiet. Planet går vid ca 6 tiden tror jag. 17.45 om jag inte minns helt fel. Och man måste vara där 2 timmar innan alltså strax innan fyra. Så vi åker nog efter halv 3 härifrån skulle jag tro. Jag är riktigt duktig på att vakna sent. Tror det blir så imorgon med. Det är ju skönare att vakna sent så det bara är att duscha, äta, fixa sig och sen sticka. Än att vakna kl 9 typ. För då kommer tiden gå jättesakta. Finner ingen mening till att gå upp tidigt. Ska göra det dom dagarna i Turkiet. Men inte här inte. Nej. Det värsta jag vet är att gå upp tidigt om man inte ska göra något kul. Så vi skippar nog det!

Nu ska jag fortsätta se på "Borat" Som jag sett lite halvt. Utan text, duktig tjej!! ''

Här är en bild på min fina katt som jag kommer sakna så otroligt mycket!! Och självklart min fina blogg, kommer jag sakna väldigt mycket.

Ack, detta onödiga inlägg

Jag tränade idag och det gick braaaa, hade hunnit äta frukost, lunch, middag!! Rekord typ.

Det är midsommar idag, vill bara säga imorgon men klockan är ju över 12, haha. Men imorgon (lördag) åker jag till turkiet!!! :D

Nu ska jag faktiskt sova, nattinatti

Satan i gatan

Vilket jävla väder, och å vad jag har fått vänta på bussar!! Jag ska inte skratta mer åt folk som är ute när det regnar, jag lovar!! Jag vet hur det är nu efter ca en timmes väntande på bussar. Fyfan!!!

Det börjar dra ihop sig nu, idag ska jag iväg och noppa mina ögonbryn om ca en och en halvtimme. Ska hinna med lunch innan dess också!! Så jag pallar träna. I tisdags tränade jag vid typ 6-7 och hade bara ätit lite käk tidigare vid kanske 12. Som var en blandning av frukost och lunch. Åt inte speciellt mycket så pallade i stort sätt ingenting när jag tränade, surt. Men idag ska jag äta, så det blir bra!! Ska nog sola efter jag tränat också. Och imorgon är det midsommar, blir att fira med familjen och aa. Äta och så antagligen. Och sen är det lördag, den dagen jag väntat på!! Då åker jag till Turkiet!!!

Kom att tänka på en sak, har brevbärare utbildning (Dom inom posten)? I sådana fall, fyfan vad synd om dom kan jag bara säga!!! Tänk dig hur många regniga dagar dom får åka på sin jävla cykel eller liknande för att lämna din post. Fyfan vilket skitjobb säger jag bara!

Jag har börjat skriva en packlista men är inte riktigt klar, så ska nog fortsätta på den senare. Fyfan vad jag fryser alltså, det är förjävligt. Sitter med tshirt, fleecetröja, filt, jeans, strumpor, raggsockor, tofflor.

Får se det positiva i det negativa, träffade beyza på bussen hahahaha!!

Bara för att vi hade tur med vädret i Göteborg iallafall!




Jag börjar tro att vi kan gå igenom eld

Idag har jag inte tränat, men jag har vart och köpt godis. Hör och häpna, på en onsdag. Men aa det är helt ok ibland. Tränar så ofta så aa. Men jag gillar inte smågodis för man känner hur jävla illa man mår efter några godisar bara.

Det börjar dra ihop sig nu, snart åker jag!!! Fy vad dagarna går segt. Men ska göra riktigt mycket saker dom här dagarna. Då kommer det gå snabbt!


Jag saknar att få rida och aa vara i stallet. Den där känslan av djur. Speciellt hästar. Men jag har sommarjobb på 4h, så det blir säkert bra! Det är bara vänta och se!! :D

Jag har fastnat för dig

Nu har jag en ny enkel header, känns skönt.

Jag vaknade klockan 8 av att någon klippte gräset.. utanför mitt fönster typ. Någon granne eller så, antagligen. Men klockan åtta.. vadfan. LUGNA ER!! Jag la mig inte alls tidigt, så är trött som aa fan.

Jag har börjat skriva en oacklista till Turkiet, men är dock inte klar än. Men snart så. Men hjärnan slutar tänka bara för att man ska göra en packlista, standard.

Eftersom jag ska utomlands har jag tänkt köra med epilatorn på mina ben. Vilket jag tycker gör svinont. Men det är väl bara hålla käften och bita ihop. Men fyfan vad det känns!!! Förjävligt! Men aa kör bara kör liksom.

OCH DET ÄR BARA 3 DAGAR TILLS JAG ÅKER TILL TURKIET, WOAAAAAH!! Ska bli för jävla skönt!


Sen måste jag säga att jag är hur nöjd som helst med min intensiva träning som jag kört på. Mina ben och armar är hur vältränade som helst, och min kondis är på topp!!! Det med kondisen var prio 1 och jag har lyckats. Jag är grym, ganska bäst. Dock gick det inte lika bra med magen. Visst den är plattare men den finns där. Fett psykande att jag är smal och sen har jag mage, jaja.

Som ni ser, fast den här bilden är dock från förra sommaren, eller förförra?


Hey ho lets go

Testet startar: 14.12
Jag heter: Dilan Soufi
Min ålder är: 16 jävla år


JAG ÄR
Nöjd med min kropp?: Ja, faktiskt
Nöjd med mitt utseende?: Ja
En typ som gillar att bråka?: Nej
Längre än 1.75cm?: Nej
En person som älskar att retas?: Ja
Alltid glad?: Nej
En kille?: Nej
En tjej?: Ja
Super kär?: Nej
Status?: Trött, Neutral
Positiv när det händer tråkiga saker?: Njaae, vill jag inte påstå


JAG BRUKAR
Se på tv?: Ja
Vara med mina vänner?: Ja
Låssas att jag är stålmannen och kan flyga?: Nej
Vara naken?: Ja
Be till gud?: Nej
Sova?: Ja
Sjunga i duschen?: JA!

Skutta runt på stan som lilleskutt?: Aa men jo självklart!
Prata med dig själv framför spegeln?: Aa det också
Stöta på andra fast du redan har en Flickvän?: Aldrig haft flickvän
Gå till stan för att stila?: Nej
Åka buss?: Nej
Knulla folk i röven?: Nej

JAG HAR

Hamnat i bråk?: Nej
Blivit slagen?: Ja
Fått komplimanger av en okänd?: Ja
Skrikit åt en okänd person?: Ja
Klarat ett prov?: Ja
Sårat någon? Ja
Ramlat ner för en trappa?: Ja, HAHA
Slagit någon tillbaka?: Ja
Hamnat på sjukhus pga slagsmål?: Nej
Haft samlag med en som är 10 år äldre?: Nej
Slagit en vän?: Nej
Druckit te?: Ja
Kallat din vän för sexbomb?: Nej
Stått på ett tak?: Ja
Klagat på dig själv?: Nej
Sagt fula ord till dina föräldrar?: Ja
Rymt hemifrån?: Ja
Fuskat på prov?: Ja
Tagit droger?: Nej
Rökt?: Ja
Gillat en av samma kön?: Nej
Tagit på dig jätte lite kläder fast du visste att det var kallt?: Ja

JAG ANVÄNDER ORDEN
Hora [x]
Pumpa mutta [ ]
Lol [ ]
Omg [x]
Hallå [x]
Tönt [ ]
Idiot [x]
Bög [x]
Gay[ ]
Wtf [ ]
Kaninsex [ ]
Sexigt [x]
Fitta [x]
Sköjj [ ]
Kuk [ ]
Snopp [ ]
Balle [ ]
Ffs [ ]
Btw [ ]
Brb [/]
Fuck you [x]
Gölligt [ ]
Nice [ ]
Exstat [ ]
Kåt [x]
Schnopp [ ]
Peddo [x]
Kuksugare [ ]
Maybe [x]
Baby [ ]
Babe [ ]
Sistaah [ ]
Broder [x]

JAG HAR ÅKT
Buss?: Ja
Taxi?: Ja
Bil?: Jaa
Flygplan?: Ja
Moppe?: Ja
Häst?: Ja
Dubbeldäckare (buss)?: Ja
Helikopter?: Nej
Ambulans?: Nej
En röd bmw?: Nej
En gul volvo?: Nej
En vit saab?: Nej

TESTET
Var skit kul?: Nej
Var spännande?: Nej
Roligt?: Nej
Säg ett valfritt ord: Okej
Vad ville du få ut av ordet?: Komma vidare
Tror du dina vänner får nytta av det valfria ordet?: Nej, inte alls
Vad ska du göra nu?: Ladda upp skiten
Vad är det för dag idag?: Tisdagen den 21:a juni
Vem sa senast till dig att han/hon älskar dig?:
Sista frågan, vad är klockan nu? 14.20

Jag saknar dig, kom hem!!!

Justin bieber är över förväntan

Från och med nu slutar jag hata Justin Bieber, har inte förstått hur otroligt bra killen är och hatat han. Men inte efter det här och efter ha lyssnat på hans låtar. Fattar ni hur begåvad han är? Har gjort en egen film, böcker osv. HAN ÄR GRYM, ni kan inte säga att han inte har talang för det har han.


Only 5 days left!

Idag är en söndag man bara vill vara hemma och se film. Hade passat perfekt då jag har världens mensvärk. Men icke! Jag ska iväg och träna senare, känns ju sådär aa fast ne. Men ska ladda min ipod och ha musik så ordnar det sig. Ska nog springa också, inte sprungit på 956569056 år.

Har aldrig vart så taggad på att åka utomlands, det ska bli så jävla kul. Och vet att det kommer bli dunder!! Nästan så jag vill börja packa nu, hehe. En packlista måste jag iallafall skriva, annars glömmer jag hälften utav sakerna jag ska ha med mig. Packlistor är bäst!!! Hade aldrig klarat mig utan dom!

Sen ska jag även ta en dag och ladda ner musik till min ipod. Jag gör det så sällan haha, och då blir det myycket musik när jag lägger in! Och lång tid tar det också. Därför har jag lärt mig att INTE sitta dagen innan och lägga in musik på ipoden.

Nu ska jag gå och läsa, har precis börjat läsa "Hinsehäxan" och bra är den! Bättre än datan (Jävligt ovanligt)


Nu slår vi hål på myterna

Jag har funderat på en sak. Jag berättade för er förut att jag höll på med Ruaccutan och började och aa men inte resultatet/knappt något under tiden.

Det finns 856865685865 myter om ruaccutan som du inte kommer att stöta på. Jag tror det är väldigt många som inte vågat använda Ruaccutan pga detta. Jag tycker det är jättesynd. För Ruaccutan hjälper verkligen. En räddare i nöden. Jag hade testat allt, produkter från apoteket hade slutat fungera för längesen eftersom jag hade så mycket acne. Och jag hade skickat efter produkter på internet över flera 1000lappar.

Under tiden du äter Ruaccutan kommer du att märka..
Att dina läppar blir jättetorra. Och vaselin kommer vara din bästa vän, lypsyl som varit din föredetta bästa vän får du lämna för att det inte hjälper längre.
Du kommer även märka att ditt hår blir jättetorrt. Det har både för och nackdelar, det är jobbigt om man ska färga håret. Eftersom det kan svida en aning. Men för dig som inte färgar håret, världens plus. Du kommer behöva tvätta ditt hår ca 1-2 ggr i veckan. Det kommer inte att bli fett för att det är så torrt. Och om du inte behöver tvätta det lika ofta = inte utväxt lika fort, GILLA.
Resten av din kropp blir väldigt torr det är inte bara läpparna som blir torra. Utan även kroppen blir väldigt torr så, body lotion varje dag är nog ett måste om du inte använt det dagligen innan. Händerna blir riktigt, riktigt torra. Speciellt om det är vinter och du går utan vantar. He..he, känner mig väldigt träffad där ja. Jag fick utslag på händerna, inte så diskreta utslag heller. Så tjejer som bryr sig om sitt utseende, se till att smörja in händerna för all del!!
Jag fick även väldigt ont i ryggen, men det är säkert inte alla som får. Men det var riktigt jobbigt. Men som sagt fördelarna överväger nackdelarna. Du kommer inse hur bra Ruaccutan är när du är klar, det kommer du. Visst det är jävligt att äta det i ca ett halvår. Men för all del, ge inte upp hoppet!!!

Och bästa sättet att få Ruaccutan utskrivet är att söka upp en privat hudläkare där du bor. Det går oftast väldigt fort att få tid där. Vill även påpeka att man kan få testa en del annat innan Ruaccutan som Tetralysal tex. Det tycker jag är riktigt bra, för vissa kan säkert bli hjälpta av det om man inte har lika jävlig acne.

Med detta vill jag säga, hoppas flera inser hur otroligt bra Ruaccutan är. Tro inte på allt du hör, utan kör bara kör.

Psalm 21

Nu ska jag se skräckfilm, även fast jag anser att skräckfilm utan nadia inte är skräckfilm. Hoppas jag inte dör, kissar på mig, skiter ner mig.

Fan vad Timbuktu är bra!


Update

Jag skäms, att jag ens kunde glömma dom. Looptroop rockers och promoe är naturligtsvis också mina favoriter. Dom hamnar väldigt högt på listan kan jag säga!!


Dom hade mycket att säga

1. Hur många är det i din klass? Vi var ca 16 st
2. Känner du några som röker? Ja

3. Hur många är ni i eran familj? Fyra

4. Har ni några husdjur? Ja, en kissekatt

5. känner du någon som knarkar? Ja





OM DINA VÄNNER




1. Har du några riktig vänner? Ja

2. Vilket kön är oftast snällast? Det finns inget kön som är snällare än det andra

3. Hur ser dina bästa vänner ut? Riktigt fina!

4. Vem är din bästa vän utav det andra könet? Hmm pass



OM MUSIK




1. Vad är musik? Så jävla bäst

2. Vad lyssnar du på? Reggae, svensk musik, svensk hiphop

3. Har du något favoritband? Hmm, Babyshambles eftersom Pete är med där då!





TRAGISKT



1. Känner du dig värdelös? Nej inte alls!

2. Röker du? - Nej!!

3. Har du någon gång försökt begå självmord? Nej

3. Känner du någon som begått självmord? Nej

5. Känner du någon som tänkt begå självmord? Ja

6. Har du någon gång gråtit dig själv till sömns? Ja

7. Har du någon gång provat droger? Nej

8. Har du någon gång prövat alkohol? Ja

9. Är det någon som du brukar ha "djupa samtal" med? Ja

10. Är det någon som har sålt alkohol till dig? Ja





OM KÄRLEK




1. Vad tycker du om kärlek? Ganska värdelöst

2. Har du någon gång varit olyckligt kär? Ja

3. Vad är de längsta du har varit kär i någon? Ingen koll

4. Är du homosexuell? Nej

5. Tänker du gifta dig när du blir stor? Ja

6. Bor dina föräldrar ihop? Ja

7. Tror du på kärleken? Nej



Smeknamn: Inget alls

Piericing(ar): Inga alls

Tatuering(ar): Inga tatueringar heller!

Födelseort: Uppsala

Nuvarande bostad: Uppsala

Lyckotal: Hmm, har nog inget lyckotal

Favoritfilm: Baksmällan 2!

Favoritskådis: Hmm, får nog säga Joel Kinnaman eftersom han är så snygg och spelar johan falk filmerna så bra!

Favoritmat: Utländsk mat

Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: Ljusgröna

Var är du om 10 år: Hmm, det vet jag faktiskt inte själv.

Fras/ord du använder ofta: Den här frågan är ganska svår att svara själv på men ööhm, nää kan inte svara på det!

Vad retar du dig på
: Allt för mycket!!

Det bästa du vet: Packa sin väska och veta att man ska utomlands dagen därpå.

Favoritgrupp/artist: Har så otroligt många. Tycker det är väldigt, väldigt svårt. Men Petter, Bob Marley, Håkan Hellström, Lars Winnerbäck, Oskar Linnros, Veronica Maggio, Soja,  Broder Daniel är också riktigt bra!

Vilken är din bästa egenskap: Att jag har lätt att säga ifrån när jag inte vill något tex att inte falla för grupptryck.

Vilken är din sämsta egenskap: Att jag i stort sätt aldrig är nöjd, dåligt tålamod.

Har du blivit stucken av en geting: Ja, ögonlocket en gång, haha

Har du gråtit när du sett en film någongång: Ja

Om ja, vilken film grät du till: Hmm minns inte

Vad var det senaste olagliga du gjorde? Vet inte, tanka ner film kanske?

Varför gjorde du det? För att jag ville se film

Vad längtar du till? Turkiet!!!

Vad dansar du till? Musik (?)

Vad blev du irriterad på senast? Hmm, Alan troligtsvis

Vem vill du träffa nu: Beyza, eller min saknade kusin!!

Någon pojk/flickvän:
Nej

Duschat idag: Nej inte än

Några MVG: Nej


Only 11 days left

Jag vill blogga, men det finns ingenting att blogga om. Kan ju säga att min kamera som hade pajat fick jag inte tillbaks. Lämnade in den och fick en exakt likadan fast en annan färg. Dom hade inte svart, så fick en silvrig. Fan vad sur jag blev. Och dom skulle inte få dom svarta förens i slutet av juli?! Wtf?! Så aa, hej silvriga kamera som jag inte ens vill ha!!! Jaja, nu är det bara att acceptera.

Jag har inget att skriva, därför slutar jag här.


Sega helg

Fan vilken seg helg det vart vill jag bara säga. Tror det blir likaså idag. Fast får nog lite mera gjort! Måste städa mitt rum som ser förjävligt ut.. Det kommer nog ta ett tag. Jag vaknade typ.. nyss. Det är förjävligt. Men hatar att behöva slå på alarm när jag är ledig, det gör jag bara inte.

Här har ni några bilder från skolavslutningen







Ingenrubrik

Skolan;
Går du i skolan: NEJ, SOOOOOOOOOOMMARLOOOOOOV
Har du någon gång skolkat: Ja
Har du varit i skolan idag: Nej, jag upprepar, SOMMARLOOOOOOV


Annat;
Hur mår du just nu: Jag mår braAaaaaA
Har du mer än 2 bh:ar/toppar: Ja, haha
Har du piercat dig: Nej!!


Telefon/mobil;

Vem ringde du senast: Minns inte

Vem ringde dig senast: Mamma säkert
Vem sms:a till dig senast: Alex
Vem sms:a du senast?: Alex



Övrigt;
Är du hungrig just nu: Nej
Vad är klockan nu: 13.36
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu: Hör och häpna: Bilddagboken, Nazar, Facebook, Anaginas blogg!

Familj:
Hur länge sen var det du träffa din morsa: Nyss
Hur länge sen var det du träffa din farsa: Ca en timme sen

Övrigt;
Gillar du punk-stilen: Nej
Har du sminkat dig idag: Nej
I så fall, vad för smink:
Vad har du på dig för trosor just nu: Svarta
Vad har du för bh/topp på dig just nu? Går inte med bh hemma
Hur ser den ut:


Musik;
Lyssnar du på musik just nu: Ja
I så fall, vilken låt: Looptroop - The struggle Continues
Vad gillar du för musik: Svensk musik så som, håkan, winnerbäck osv, svensk hiphop, reggae

Kläder;
Har du fler än 4 linnen: Ja
Har du fler än 3 jeans: Ja
Har du fler än 5 tröjor: Ja
Har du någon märkes väska: Ja
Har du reateröds-trosor:  Nej
Har du en vit bh/topp: Ja
Har du en svart bh/topp: Ja
Har du märkes jeans: Ja
Har du märkes tröja: Ja
Var brukar du handla kläder: Monki, jc, weekday


Smink & Hår;

Använder du mascara: Ja
Använder du kajal: Nej
Använder du hårspray: Ja
Använder du volymspray: Vadfan, hårspray är volymspray?
Andänder du mousse: Nej
Använder du deodorant: Ja
Använder du skiinspray:  Nej
Använder du parfym:  Ja
Använder du ögonfransböjare: Nej
Använder du täckstift: Ibland
Använder du läppglans/läppstift: Nej
Använder du brunkräm:  Ibland
Använder du rouge:  Ibland
Noppar du ögonbrynen: Ja
Uppsatt hår eller hängande: Hängande
Plattar/lockar du håret varje dag: Nej
Duschar du varje dag: Ja, oftast
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat: Nej
Smörjer du in hela kroppen varje dag: Ja, oftast
Målar du naglarna: Ja, ibland


"Fett me kärlek", världens sämsta drogfria "konsert"

Igår vad det som sagt skolavslutning, och jag slutade högstadiet, gick ut nian aa. OCH FAN VAD DET VAR SKÖNT!
Jag har dock inte insett att det är sommarlov än. Men det lär jag förstå när jag inte går till skolan på måndag!

Skolavslutningen var väldigt lyckad, det är inte så dumt att ha sin skolavslutning i fina lötenkyrkan. Sen var jag ganska nöjd med min klänning, okej jävligt nöjd. Mina pumps var också hur snygga som helst, men fyfan vad jag hade ont i fötterna sen!!!

Sen åkte jag ner på stan med mamma och några bekanta och åt på Kinarestaurangen Fugu, riktigt gott måste jag erkänna. Ja, jag åt kyckling. (Hatar kyckling annars (?))

Vi åkte sedan hem för att äta jordgubbar och glass, riktigt jävla gott!

Sen vare bara att skynda sig iväg till "Fett me kärlek" där jag skulle jobba iår. Vart där flera år i rad när jag vart yngre. Måste säga att det var mycket trevligare utomhus. Det var roligt att vara där när man var yngre och aa gå dit.
Men fyfan vad jävligt det var. Vi började klockan 15.00 och skulle jobba till 22.00. För det första, vad hände?! Världens otrevligaste personal att jobba med!! Det fanns absolut ingenting att göra. Vi fick inga tydliga arbetsuppgifter alls. Så vi gled till stor del bara runt där med massa med småbarn = sämst. Vi fick inte betalt heller. Det hade ingen betydelse i början att jag inte skulle få pengar när vi bestämt att vi skulle jobba. Jag skulle vara logevärd/roddare och det skulle ju vara så kul och trevlig, eller?! Det måste vart min sämsta skolavslutning ever. Det är nog inte bara jag som känner så. Det var riktigt dåligt. Vi var där och hjälpte till och ställde upp. Vi fick inte ens ta en bild med våran idol Petter. Även fast vi jobbade där och som logevärdar. Petter var riktigt bra och se iallafall, det var höjdpunkten på kvällen. Resten var bara skit. Det var inte ens mycket folk där (?). Tror aldrig det vart så lite folk där. Riktigt misslyckat. Även om Petter uppträdde där var det till större delen bara småbarn. Hoppas folk slutar gå på "Fett me kärlek" i fortsättningen och inser den smutsiga sanningen bakom det hela.

Drick alkohol och sup skallen av er på era skolavslutningar och inse hur mycket roligare det är! :)

Då vet ni killar!

1. Ska han ha långt eller kort hår? Normalt eller helsnaggat!
3. Klä sig snyggt? Ja, det är en självklarhet
4. Snobb, punkare eller hiphopare? Snobb, haha
5. Lång eller kort? Lång
6. Ögonfärg? Har inte jättestor betydelse
7. Hårfärg? Brunett eller kanske blond
8. Ska han ha muskler? Ja
9. Ha någon piercing? Kanske
10. Vad kollar du på först t.ex. ögon, hår osv? Kläderna

Insidan


1. Ska han vara blyg eller social?
Social såklart!
2. Ska han vara romantisk? Njaae
3. Ska han vara lätt att prata med? Ja
4. Ska han vara rolig? HAHA ja
5. Ska han vara omtänksam? Ja
6. Kontrollfreak? Nej!!
7. Ska han bestämma allt? Nej inte alls
8. Ska han beskydda dig? Ja
9. Ska han kunna lyssna bra? Ja
10. Ska han lita på dig? Ja
Övrigt


1. Hur stor får åldersskillnaden vara? Några år äldre
2. Pluggis eller inte? Pluggis!
3. Spelnörd? Inte för mycket!
6. Ska han röka eller snusa? Han kan få snusa, men röka: NEJ!
5. Ska han festa mycket? Njae
6. Ska han bry sig om vad sina vänner tycker? Nej
7. Vilket land ska han komma ifrån? Sverige
8. Vad är viktigast, utseendet eller personligheten? Både och, men personligheten om jag måste välja. ^^
9. Skulle du kunna bli tillsammans med någon som varit player? Nej?
10. Skulle du kunna bli tillsammans med din kompis ex/gamla strul? Nej inte alls



Finns det en så finns det flera

1. Vad heter du? Dilan
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Riktigt svår fråga, är nöjd med mitt namn, så aa
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Va?
4. Vilket stjärntecken är du? Stenbock
5. Vilken årgång är du? 94!
6. Vart bor du? UppsaAaAala
7. Bott utomlands? När jag vart utomlands, ja.
8. Flyttat antal gånger? En gång
9. Vart skulle du vilja bo? Stockholm
10. Vilken skolklass? 9
11. Vad vill du bli när du blir äldre? Hmm svårt att säga nu.


UTSEENDE
1. Hur lång är du? 168 cm
2. Hur mycket väger du? 57 kg
3. Hårfärg och frisyr? Brunt, utsläppt
4. Ögonfärg? Brun
5. Mest nöjd med? Bena
6. Minst nöjd med? Hmm.. Minst nöjd med, hmm att mitt hår växer så långsamt!
7. Skostorlek? 39!
8. Glasögon? Nej, inga synfel här inte
9. Har du några piercingar/tatueringar? Nej, men har planer på att tatuera mig, men pierca mig, nej.

FAVORITER
1. Filmer? "I love you Philip Morris", "Sebbe", "American history X"
2. Låtar? Finns det en så finns det flera, Krafter
3. Årstider? Sommar!!! Utan tvekan
4. Mat/dryck? Kan den heta fanta lemon (?)
5. Djur? Hund/Katt/Häst
6. Färg? Pass
7. Parfym? Hmm
8. Tv-program? Sveriges skönaste familjer, Desperate housewives
9. Ämne i skolan? Svenska
10. Sysselsättning? Träna


KLÄDER
1. Vad använder du just nu för jacka? Blir inte så mycket nu, men jeansjacka!
2. Vad använder du just nu för skor? Sandaler
3. Favoritfärg på kläder? Ingen speciell färg
4. Favoritmaterial på kläder? Pass
5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Kläder kan du aldrig få nog av, det finns alltid något nytt du vill ha.
6. Favoritaffärer? Jc/Monki
7. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Eh..he ganska mycket.
8. Favoritmärke? Haha för svår fråga!
9. Vad har du för byxstorlek? 25 eller 26
10. Vad har du för tröjstorlek? Small


BLANDAT
1. Vad heter din morfar? Göte
2. Var har du i din:
a) Jackficka just nu: Nycklar och ett busskort troligtsvis!
b) Jobbväska just nu? Pass
c) Handväska eller liknande just nu? Busskort, kamera, plånbok, skavsårsplåster, nycklar
3. Vad är du beroende av? Väldigt mycket
4. Vilket land kommer du i från? Sverige
5. Vilken sorts lipsyl använder du? Det heter inte lipsyl, LYPSYL heter det. Jag använder endast Vaselin!
6. Vad tror du på? På liv efter döden
7. Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? hej ateism

8. Vad köpte du senast? Hårfärg
9. Har du nåt husdjur? Jappp Morraaaan
10. Var bor du? Hemma!





Jag låter aldrig sinnena vila

Skolan är så seg, vill bara ha sommarlov, NU!!! Man gör inte ett skit i skolan, helt värdelöst. Lätt att man ska stanna hemma. Som typ idag, vi såg världens tråkigaste film, Zzzzzzsssnark typ.

Är så jävla taggad på att åka utomlands, det ska bli så jävla KUUUUUUUUUUUL!!!!! Det är exakt två veckor på Lördag, ååååh. Nedräkning nudå. Och sommarlov på fredag, kan inte fatta det. Två skoldagar kvar, sen slipper jag min klass! Woaaaaaaaaaaaah :D Och har världens härligaste lov, sen blir det gymnasiet!

Skriver bara en massa pladder nu, så tar och slänger upp petters nya låt, krafter. Den är för jävla bra alltså!!!


Nu kan du få mig så lätt

Idag var jag på gränby centrum med mamma och köpte en klänning och en väska till skolavslutningen, köpte även lite nagellack.
Måste köpa hårfärg någon dag ocksååå, eftersom jag ska fixa det hemma. Aa lagom kul. Mycket nu innan skolavslutningen.
Ska bara vara hemma ikväll ta det lugnt, se talang som jag missade igår. Jävligt skönt att bara vara hemma faktiskt.
Just nu är jag hos Nadia så tänkte vara lat och slänga upp bilderna eftersom har dom på sin data, ehehehe

Jag har det bra, mitt liv rullar på

Skulle egentligen lägga upp bilder sen igår men det är jag för lat för. Ni får se dom en annan dag helt enkelt.

Har någon gjort dig besviken de senaste tre dagarna? Njaae
Har någon sett dig i underkläder de senaste tre dagarna? Ja
Någonting som stör dig som folk sagt till/om dig? Ja
Vem är den största idioten du känner? Hmm, ingen jag kan komma på just nu. Men idioter finns det gott om!
Vad skulle du säga om personen du har känslor för skulle plinga på din dörr? Eh
Vem tog senast på din rumpa? Någon random kille
Har du syskon som är äldre än 21? Nej
Hur fick du ditt senaste blåmärke? Hmm minns inte
Saknar du någon just nu? Ja

Är du längre än de flesta i din ålder? Nej, normal
Vad skulle du göra om någon av dina vänner höll på med den du senast pussade? Hmm
Har du någonsin fundera på att pierca din tunga? Ja
Känner du någon som är oskuld? Ja
När gapskrattade du senast? Igår, hahahaha. Skrattar som fan bara jag tänker på det!
Brukar du tänka innan du talar? Nej
Skulle du någonsin kunna tatuera dig? Ja
Håller du kvar vid någonting du borde släppa taget om? Ja
Har du någon av motsatt kön du kan berätta allt för? Njaee

Skulle dina föräldrar bry sig om du kom hem efter fyra på morgonen? Ja
Om dina föräldrar inte skulle gilla den personen du träffar, skulle du sluta träffa den då? Njaae, troligtsvis inte.
Tror du att du skulle klara en månad utan att svära? Hahaha, inte en chans.
Man vet aldrig vad man har innan man förlorat det. Sant eller falskt? Falskt
Om du kunde välja att någon skulle "försvinna", skulle du? Tveksamt
Pratar du ofta? Ja
Vilka ställen har du varit på under de senaste tre timmarna? Gymet, hemma
Vad är det bästa som hände dig idag? Ingenting hitills
Vem har du umgåtts med idag? Ingen än så länge
Är du en elak person? Nej

Vad lyssnar du på just nu? Håkan Hellström - Nu kan du få mig så lätt
Tror du att andra människor tycker illa om dig? Man kan inte älska alla. Det gör inte jag heller, långt ifrån.
Är du lycklig? Är jag väl
Vem skrek du senast på och varför? Minns inte
När grät du senast? Hahaha igår, dock för att jag skrattade så mycket.
Vem kramade du senast? Jacob
Är du rädd för mörker? Ja
Vad drack du senast? Äppeljuice

Tror du att två ex kan vara vänner? Nej inte alls, helt meningslöst!
Vill du ha tillbaka någon i ditt liv? Ja
Sover du med dörren öppen eller stängd? Stängd
Skulle du vilja vara berömd? Om ja, för vad? Njae, tveksamt
Nämn någonting du verkligen vill ha just nu? Sommarlov
Finns det någon person som du aldrig vill förlora? Ja, väldigt många.
Hur många gånger finns a med i hela ditt namn? En gång!

Min mormor är bäst

Var tvungen att slänga upp den här bilden och säga att jag tycker om halsbandet jättemycket!!! Det är efter min mormor och jag älskar det. Det är värt guld.
Det är en kungsängslilja, för er som ville veta.

Studentfirande

Idag var jag och firade 2 studenter, varav en jag var och såg på stan vid skolan. Vilken jävla känsla, jag vill också. Blev jävligt avis, men aa. Den dagen kommer för mig också. Finns inte jättemycket att skriva, hade det jävligt kul iallafall. Dock en aning illamående nu, men kul hade jag!





RSS 2.0