Turkiet, Antalya del 1

Okey, nu kör vi kommer att lägga upp bilderna från turkiet i 2-3 delar. Då det blir väldigt mycket att lägga upp alla bilder i ett inlägg.
Hotellet var väldigt fint, och vi hade det väldigt trevligt. Dock var servicen jättedåligt. Så det var pinsamt. Vi bodde på ett 5stjärnigt hotell och servicen kändes som typ ett 2 stjärnigt sunkigt hotell. Så det var synd.

Pååå flygplanet påväg ner till Turkiet, var ingen vidare flygresa för min del då jag mådde väldigt illa. Men mådde ändå bättre än på hemresan för då mådde jag så illa att jag kräktes, inte alls mysigt men what to do?

Äntligen framme på hotellet, väldigt fina rum men riktigt äckligt med heltäckningsmatta!!

Finns inte så mycket att säga, Lobbyn där alla datanördar satt typ! Eftersom det var gratis internet, hähä.


Första dagen, det syns att jag inte sovit va? Hahaha, nytt rum och ny säng och nää. Tycker faktiskt bilden är väldigt fin på mig även om jag är en aning sliten.
http://publishme.se/987792/entries/article/ne
Den fina utsikten från hotellet vi bodde på

Utsikt från hotellet

Här var babystranden, som vi aldrig badade vid.

Middagen vid hotellet! Väldigt god mat, enligt alla. Jag tyckte väl den var ok då jag är en aning kräsen.

Pommes fanns det i Turkiet med! Kolla biffeN btw. (JAG)

Helt ok brud

Mitt rätta jag

Fina kusinen också hennes rätta jag ;)

Bild utifrån hotellet.

Påväg till stan!


Fire of Anatolia, så jävla coolt!!!

Väntar på att showen ska börja! (Fire of anatolia)

Promenad vid hotellet. Man ser vårat hotell i bakgrunden. Det rödvita.

HAHAHA

Mormor sa till Kalle:
- Åh, vad du är smutsig Kalle, gå och tvätta av dig.
Då svarade Kalle:
- Du då mormor? Du måste ju stryka dig!

Saknade blogg

Jag har börjat jobba som sagt, på 4h. För er som inte vet vad det är, en gård med djur som ägs av kommunen där barnfamiljer ofta åker och kollar på djur. Kan säga att det är riktigt jobbigt, men aa får väl tänka att jag snart har en vecka avklarad.. Eller aa snart och snart vet jag inte, men jaja. Jag ska aldrig skaffa mig, får, getter, hästar, kor, gäss, höns eller liknande djur. Fyfan vad mycket jobb det är!!! Och djur är absolut något jag INTE kan tänka mig att jobba med i framtiden, fy helt enkelt. Egentligen skulle jag vilja skita i att jobba dom veckorna som är kvar. Ska jobba den här veckan + 2 till. Men har jag gett mig på det så aa gör jag det.

Men sover så fort jag kommer hem, är inte alls van att jobba så. Att mocka så många hagar tar på krafterna, ja. Jag har inte tränat sen i lördags (?). Fett besviken på mig själv men what to do? Jag orkar helt enkelt inte när jag jobbar, för då vill jag bara sova..

Jaja, något positivt är väl att jag har saknat min blogg. Saknat att få skriva i min lilla blogg.

Jag har tagit nya hål i örona, för mina förra växt igen. Och när dom läkt ska jag töja ett hål. Ska även göra en industrial piercing!!

Bild lånad från google!

Så mycket bättre

Var som sagt och såg på en show som hette "Fire of Anatolia" Eller om själva gruppen heter så? Iallafall det är en grupp med jättemånga profisionella balettdansörer. Och jag har ingen video därifrån då det var förbjudet att filma och aa jag accepterade det som sagt.

Men här är det tydligen inte något som gjort det. Alltså det är inte alls samma sak att se det på video, man känner det. För fyfan vad grymma dom var live. Aldrig sett så otroligt begåvade dansare. Så jävla bra.


Satan i gatan vad bra du är

Det är sjukt hur bäst man kan vara, fyfan vad hon är härlig att lyssna på!!!!


Jaja, fml

Jag är så jävla sned, pissed off, fitta. Vart så jävla pepp på att lägga upp bilderna från turkiet men näääääääää, hittar inte min jävla usbkabel. Och letat i stort sätt överallt. Mmmm kul, verkligen. Tänker inte leta mer, ska till affären på lördag så köper en ny då och klirrar det. Men det förstör, som fan. Hade velat lägga upp dom samma dag/dagen efter inte en vecka senare.


Skippar rubriken va

Hej min underbara fina blogg. Klockan är ca 7 och jag har suttit vid datan i stort sätt hela dagen. Eller ok vaknade kanske vid 3. Kom hem ca kl 4 inatt. Flygresan var riktigt jobbig. Då jag blivit flygrädd(?) på sista tiden. Kände av det nu när jag åkte till Turkiet på ditresan hur illa jag mådde. Och på hemresan kom spyan och hela köret, ja. Illa men sant.

Jag hade det riktigt kul i Antalya, Turkiet. Det var helt underbart att få spendera en vecka med mina 2 underbara kusiner! Och den andra veckan med min mamma. Vi åkte på jeep safari, och var och såg på "Fire of Anatolia" Det var en grupp profisionella dansare som var superduktiga det var verkligen en one time in life upplevelse. Andra veckan var jag på turkisk marknad.

Jag tänker slänga upp bilder inatt om jag pallar men troligtsvis inatt ja, annars när jag pallar.

RSS 2.0