HAHAHA!


HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA när kärringen bah att det va hennes katter.

Nytt liv?

Sätt på låten och läs!
 


Jag kom på att tänka på en sak. Efter man dör? Föds man upp igen på nytt? Och är man helt omedveten om att man levt innan? Vem vet du kanske har levt innan? Som en hund, som typ en kossa, vad som helst! Vem vet? För om man föds igen på nytt så man kan fan inte komma ihåg något av sitt förra liv eller dom innan. För det är omöjligt. Det måste vara så att man föds flera gånger som olika personer, eller djur, eller vad man nu är. Typ om du har en blogg och bloggar och dör, sen föds du på nytt igen. Du går in på din gamla blogg, utan att veta att det är din. Det är typ så det skulle se ut. Iallafall enligt mig. Eller vad tror ni? Föds man igen? Och börjar leva ett nytt liv? Den här tanken har funnits i min hjärna flera gången förut, så det är inte första gången jag tänker på det!


Gamla bilder duger!

Jag har vart på gränby centrum och handlat nödvändiga saker med mamma! Sen har jag vart fett duktigt försökt räknat ut när på dagen jag får käka mjölprodukter. Det måste gå 3 timmar före och efter tabletten, och tar två per dag. Så idag runt halv fem drack jag ca 20 glas mjölk? Haha nejdå, men flera glas blev det. Men får väl njuta när man får dricka mjölk! Har inte så mycket mer att skriva nu, jag äter fett konstiga tider. Käkade frukost vid halv tolv? ''Lunch vid halv fem'' Middag blir det någon gång innan 8. För då har jag väntat 3 timma!
Jaja peace!
Gammal bild!

Mjölk i mitt hjärta!

Här sitter jag och känner mig hur seg som helst, det är guld att få sova hur länge man vill. Så jävla skönt!

Just nu; Har jag suttit och käkat asgoda kolor som mamma har gjort, som jag inte får käka för det är mjölk i. Och nu har jag skitont i magen, hoppas jag inte får utslag eller något, det blir hemskt! HAHA. Eftersiom det är nyår imorgon, jag funderar faktiskt på använda locktång imorgon. Fast vi får se, jag fattar mig inte på dom fan, dom är konstiga!

ÅÅÅÅÅÅÅÅH, jag hatar att inte få dricka mjölk, det suger! Mjölk i mitt <3, det är fan mjölk i allt!

en bild när jag precis ramlat, clara fångade det precis på foto!

Inga mjölprodukter!

Okej tåg bokat, den 3e! Ska bli fett sköööööönt. Hejsan baggiejeans direkt eftersom jag ska sitta på tåg i nästan 5 timmar. För det andra, det är synd om mig. Jag får inte käka mjölkprodukter med mina tabletter! Det är fan mjölk i allt. Jag trodde jag var smart; JAG KAN DRICKA LAKTOSMJÖLK! fick veta att de är kalk i den med, som man inte ska käka så drygt!

Calle Kristiansson! <3

Sheeeeenare! Det gick bra hos tandläkaren, utan att jag kan vara lite slarvig ibland med att borsta, så bara för det måste jag gå dit någongång under våren. Usch på dom, man får faktiskt vara slarvig ibland! Det är lov, vi skyller på det! Sen vill jag bara säga att jag inte tycker Erik Grönwall är så bra längre, man har inte hört ett skit om han på sisstone. Medans calle har kommit ut med sin platta och gör dom låtarna fett bra, så det så. CALLE <3!
Jon va också grym, men han åkte ut fett tidigt, synd as hell.

Just nu; Sitter jag ensam hemma, min mamma kan komma hem tycker jag för det är chill. Min brorsa kan vara borta så länge han vill, för han har bara blivit en provocerande snorunge, så det så! Har även snackat med mimmi om tågresa ner till Hässleholm. Så det blir nog av den 3e skulle jag tro, kanske skriver något inlägg senare!
Peace


Tandläkarn och gränby centrum!

Klockan är ca 15.15, ska strax gå och fixa mig lite, mamma kommer och hämtar upp mig typ 15.40 och har tid 16.00 (Y). Sen åker vi vidare till gränby centrum vill kolla på lite kläder kände jag, sen vill jag köpa fler johan palm affischer och andra afficher, så det ska jag kolla på. Tummen upp för sånt, hittar säkert annat smått och gott, det gör man nästan alltid haha! Även om jag ser ut som skit.


Vad vill ni ha mer av?

Vad tycker ni jag borde ha mer i min blogg av/ börja med?
- Bloppis?
- Händelser? (vad jag vart med om)
- Åsikter? (Tumme upp och ner, som hiss och diss)
- Musik?
- Bilder?
- Nya bilder?
- Mer bilder på mig?
- Videoinlägg?
- Mer info om mig?
- Tips?
- Mer skämt och sånt?
Det var några exempel, släng in en kommentar vad ni vill ha mer av så fixar jag det!

Tummen upp för skjuts!

NU ÄR JAG HEMMA!!!!! Och ikväll kan jag lova er att jag får sova hur mycket jag vill. Iallafall, ska inte på fest. Vi skippar det. Jag ska iväg någonannastans, så det så. :D jag har tandläkartid idag kl 16, ORKA. Men har bokat om den 456459685787568565 gånger, så den här gången ska jag gå. Mamma skjutsar ändå dit mig, så det är lugnt.
Jaja peace! Juste, slapp ta tåget. Min faaarsa hämtade mig. Tummen upp för det, och tummen ner för han va
småsur.
Bilden väcker minnen, kolla på mig årets skämt. Men söta Nadia (y)
 
Kärlek till Per Gessle, älskade han förut. Tycker fortfarande han är bra,
så det så!


Allt i ett jävla inlägg!

Sheeeeeeeeenare! Jag ska åka hem imorgon, det blir rätt tidigt. Jag ska hitta något som jag kan ha på mig på nyår, eftersom jag ska på feeeeeest. Lite i sista minut? Men vem bryr sig, jag hinner! Superman? Javisst! Så ska boka tåg senare ikväll, skriver senare också säkert.

+
Pålitliga kompisar, glada gamlingar (orka surkärringar)

-
Bärbara datorer, varför ska man ha det när man kan ha en stationär dator? Man får ont i ryggen också! Tjatiga föräldrar, vem orkar?

Här får ni en skön youtubevideo, snäll som jag är!

Ointressant inlägg?

Shenare! Det var ett tag sen jag skrev, känns det som. Ett inlägg per dag, ÄR för lite. Idag har jag mest tagit det lugnt, vart ute med min lilla kusin. Ska kanske åka hem imorn, vet inte. Jaja skriver kanske senare, om jag har något vettigt att skriva, har fan inget att skrivca nu känns det som!


In Stockholm

Har inte orkat bloggat, eller har inte haft tid typ. Men har inte gjort så mycket idag. Tagit mig till Stockholm till min kusin som jag ska sova hos. Kommer hem på måndag eller tisdag typ? Vi hörs
Randombild!

Galen idé?!

Fick värsta idén ju, vad säger ni om att jag gör en header själv? HAHA! Årets skämt fan, ska testa när jag är nere i skåne med photoshop och allt. Med en heldel hjälp från min kära kusin.

Stockholm?

Sheeeeenare här sitter en trött Dilan och skriver kan jag bara säga! Venne när vi somnade igår, men chill hade vi det. Funderar på åka till Stockholm men jävla snö fan. Men det hindrar inte mig, men känner mig så jävla sliten just nu. Vi får väl se, en dusch och lite smink ordnar väl allt. Om jag ska åka ska jag fan hämta min ipod och lägga in mer musik och ladda den. Ska fan ta och göra det nu, vi hörs!


Movietime!

Shenare här sitter jag hos nadia vi ska snart gå hem till mig, sen blir det väl film eller något. (Y)
Gammal bild på oss :)

Sköna låtar!

Här får ni några sköna låtar!
Asgammal låt men skitbra! :)

Det finns en skitskön version av denhär på spotify som jag fick av en kompis.
Men hittar den tyvär inte på youtube!

Lemon tree - Fools garden (Y)

Sist men inte minst - Miiiika! Han är faktiskt fett bra, fundrerar på att gå och
se han i Stockholm!

Trött och ont i ryggen!

Jag är trött jag har ont i ryggen, inte kul fan. Men är iallafall hemma! Satt på en lantisbuss i nästan 2 timmar, eller okej lite mer än 1 och en halvtimme. Har fan inte så mycket mer att skriva, kommer fan bara vara hemma idag. Är inte på så bra humör. Ska fan inte va uppe som igår, ciao!
Saknar denhär mobilen fan, skitnajs ljud!


Spela farmville!

Okej för det första jag kommer aldrig mer käka potatis med smör, alltså man mosar potatisen sen har smör och salt. Så jävla äckligt älskade det förut, men aldrig mer. Jag bara ville spy, så jävla äckligt fan. Kasta hela skiten! Nejmen nu har jag inte så mycket mer att skriva, ska smörja in mitt ansikte sen spela farmville. (y)
Här får ni en bild på min mormors söta katt Zelma!

Dilan använder inte klockor!

Mamma, pappa, bror har åkt hem. Och jag stannar kvar hos mormor! Var faktiskt osäker först, men inte vart här på ett tag känner jag. Jag visste ju vad jag skulle få, det enda jag inte visste var en parfym och en klocka. Klockan var från morfar använder inte ens klockor haha! Jaja, tanken som räknas. Men den kommer bara ligga hemma och ruttna kan jag lova. Varför ska man gå runt med klocka när man har en mobil, lite onödigt! Jaja, ska gå och vara social med mormor och Sune nu, skriver senare!
Här är en bild sen min morsa var i Polen!
ja, själva huset är sådär konstigt.


HAHAHA!

Min brorsa när klockan va ca 23.50 ; om 10 min får man öppna julklappar!!!

Jag ; NÄHÄ DU!!!!!!

Fan vad dålig man öppnar julklapparna nu man bah ''vad klockan är 12''
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHHAHAHHAHAH

När man vaknar då får man öppna så äre!

Nyårslöften

Jag kom på några vettiga nyårslöften faktiskt!
Har inte ni några?
- Höja mina betyg i skolan! (Det är ett rimligt mål)
- Hemlig sak (Rätt rimligt)
- Sluta sminka mig innan 2011 (Det är rimligt)
- Träffa Calle och Petter under 2010!

Sen kan jag inte komma på några mer!
bilden är såklart ett skämt



Spenderat mycket tid med mamma!

Har spenderat mycket tid med mamma idag känner jag, hjälpte henne att slå in massa julklappar till brorsan också! Snäll som jag är. Sen fick man träffa Nathalie, alltid lika trevligt! Alltså om en vecka och en dag blir jag 15, fan vad sköööööönt! Och om en vecka och några dagar åker jag till skåne, fast innan det ska jag hinna åka till Stockholm. Typ emellan jul och nyår till min kära kusin såklart! Jag undrar faktiskt vad jag fått av morfar i julklapp har faktiskt iiiingen aning! Eftersom han bara köper, mina julklappar har jag vart med och köpt eller sagt vad jag vill ha så, haha.
God jul & Gott nytt år!

Morgonpigg? Javisst!

Jag är vaken sedan 10, jag är rätt morgonpigg ändå. Jaja imorgon är det julafton vadfan, och om en vecka och en dag blir jag 15! Jaja har inte så mycket att skriva utan att jag käka mjölkprodukter med mina tabletter som man inte ska, som jag glömde. Har fan världens magknip nu, inte okej! Juste filmen var bara så sjuk, kopia av min kusins hus! Jag som ska dit efter nyår, kommer inte våga sova där HAHA! Btw, dom kan kräva legg när man ska gå in och visa biljetten.. För det av 15års åldersgräns!
gammal bild!



Paranormal activity!

Ändrade planer ska se på paranormal activity med julia vid halv nio. Jag sitter här och kom just på att jag inte käkat någon lunch, sjukt! Är fan skithungrig fett drygt, btw känns som fredag idag fett skönt med loooooooooooooov!



Dilan ogillar äckliga falska kompisar!

Jag sitter och tänker fan vad lugnt allting är .. JUSTE jag är inte inne på msn! Så nu ska jag logga in på msn strax, dilan <3 paint btw. Skulle aldrig kunna tänka mig att använda photoshop, inget för mig!

Snööön, så länge man inte behöver vara ute och frysa. Julen, Calle Kristiansson, mormor och Sune såklart. Min mamma för hon ställer upp så jävla mycket för mig.

Äckliga falska kompisar, fet diss till såna, vem kan lita på såna? :( Sena bussar, sjukt irriterande nu när det är så jävla kallt! Otrevliga fjortisar, jag dilan ger er alla tillåtelse till att mulla dom! Såna som bara ute efter bråk, som skapar dålig stämning, bort med dom!


Kolor är sjukt gott

Julavslutningen var fett skön, orkar inte lägga upp bilder på min outfit. Hade iallafall två silvriga armband och ett svart från jc. Ett svartsilvrigt halsband från jc, någon svart tunika från jc, lackleggings från gina, och ett par svarta stövlar!

Hade godkänt i alla ämnen utan idrotten som jag haft väldigt låg närvaro i, sen ett vg i svenskan. Ja, jag är nöjd. Om jag skulle ta upp alla mina koncentrationssvårigheter och sånt här i bloggen så skulle ni förstå!

Senare .. emot kvällen ska jag träffa en tjej som jag aldrig träffat förut, vi har bara träffats och hälsat och sen så har vi gemensamma kompisar. Men henne ska jag träffa och se skräckfilm med, hemma hos mig typ?

Just nu .. Funderar jag på att baka kolor, sjukt gott ofta inte! Men orkar verkligen inte..
& nej har inget dataförbud längre, ni får slänga in en kommentar om ni vill veta varför!
kolor! Sjukt gott



Inga kommentarer!

Har köpt det jag ska ha på mig, men kom på att det kanske blir lite kallt att gå runt i kortarmad tröja i skolan? Ska försöka hitta någon hemma. För har lånat ut typ flera st, och dom har inte vart tvättade osv, irriterande!
Men ska inte skriva så mycket mer nu, lägger upp en bild på de jag hade förra julavslutningen!
Inga kommentarer vadfan!

Nej jag har inte jullov än!

För det första nej jag har inte lov! För det andra, jag är hemma och är förkyld. Har vart förkyld i ca 5 dagar fan, skitirriterande! Inte hindrade det mig för att gå och se Calle och Rabih och Eddie! Calle är bäst, jag <3 Calle! Rabih va också skitsöt! Eddie har jag ingen åsikt om fan, han ser inte speciellt bra ut tycker jag. Menmen, alla har olika smak! Jaja, nu kommer bilder, klaga inte på att jag är sliten! Och för det tredje.. Nej jag får inte sitta vid datan än, men min pappa är inte hemma. Så vemfan bryr sig? Jag tar risken!
Här kommer det bilder tagna av Nadia, snäll som hon är! Håll musen över bilden för att få en kort beskrivning! 
Och nej jag blev inte världens finaste på denhär bilden!
Calle Kristiansson & Dilan Soufi!
Alin, Dilan S, Nadia
rabih och eddie!
Calle!
Rabih & Eddie!

Här får ni en låt med Calle! Inte världens bästa ljud, men ni får stå ut!
Jag har ju redan hans platta så behöver inte lyssna på något brusigt
från youtube :D


Brantingskolan suger!

Sheeeeeenare! Fick sitta vid datan ett tag av min pappa så slänger in ett kort inlägg. Jag ska fira jul hos mormor btw. Är fett förkyld just nu, fan vad pain. Jag vill ha jullov nu! Som gränbyskolan, BRANTING suger. -.-
Juste, på söndag kommer caaaaaaaalle kristiansson min idol till uppsala fan, men det är julshow i stallet. Vad prioriterar man? Vet faktiskt inte! Kan inte bestämma mig, sjukt irriterande!
Gammal bild från öregrund, mina ögon haha!

Kort inlägg

Får inte sitta vid datan på en vecka, men ska försöka gå in då och då och skriva.
Jaja peace

Tummen upp för Carina!

Sheeeenare! Klockan är ca halv fyra, vi skulle slutat 15.25 men vi slutade ca 14.40. Skönt som fan, tummen upp för Carina. Hon är skön ändå, säger inte så mycket. Jag ska på läkarbesök 18.30 idag, men tänker inte skriva vad för läkarbesök så det så! Det får ni reda på någon annan gång. Skolan var chill, hata gympa vadfan. Dans kan det bli värre, nej inte mycket. Skippade no-temat, som var första lektionen. Hatar det, bygga hus med tändstickor. Klippa, klistra, mäta. Allt ska va perfekt, sjukt! Skriver senare ciaaao
En bild på Johan Palm för han är så snygg!

SNÖÖÖÖÖÖ!

Mamma väcker mig imorse,
"Dilan det snöar" jag; Sluta ljug vet att duvill att jag går upp, men SNAAAAAART.
Mamma; nej det är inte därför det snöar faktiskt!
Dilan; a jo..
Efter ett tag går jag upp för inte komma försent; JAJAAAA DET SNÖAR! :o
Jag <3 snö vadfan!
Jag ska gå till bilen för att åka till skolan med pappa som vanligt
Jag halkar det första jag gör typ.
''MEN JÄVLA SKITSNÖ VARFÖR SKA DET VA SNÖ :S''
Typsikt mig
Juste ni som hatar idoleriks flickvän och tyckte hon va skämmig, HALLÅ dom är tillsammans!
Sluta vara så jävla avundsjuka vadfan.




Kort inlägg?

sheeeeenare klockan är ca 17.00 om en kvart, alltså 16.45 just nu! Skolan gick väl bra, men åt helvetet med träslöjd säger jag bara! Ska träffa en kompis runt 6. Ska försöka plugga innan dess, ciaaaaao.
sjukt bra låt lyssnat på den massor idag! gammal men vem bryr sig? :)

Du betyder ingenting!

Du är marken jag spottar på, du betyder ingenting längre, ingenting. Bara glöm allt som vi hade en gång. Det betyder ingenting för mig längre, man gör fan inte som dig. Äcklig stil kallar jag det, som fan. Tro mig, jag klarar mig utan dig. Du fattar inte hur skönt det är, du är luft okej?


Ingen jul utan mormor?

Sheeeenare! Idag fick jag reda på att jag har g i tekniken och kemin och fysiken, så det känns skönt som fan. I tekniken låg jag emellan ig och g. Man kan ju alltid hoppas på g, men vi har ju inte ens biologi längre. Så hon sa att hon skulle kolla hur jag vart på lektionerna. Sen var jag iväg på ridning, FAN VAD SURT att jag fick moki fastän jag skulle haft rowan, han har fått vilat två gånger irad, lite dålig stil där. Aja, vi hade gymbana man gör massa lekar med hästarna. Är i två lag och tävlar som, vårt lag vann med 5-2, 4-2 något sånt. Sköna som vi var, lite klumpigt att köra slalom med moki, HAHA! Hade faktiskt med kameran och mamma tog några bilder på mig och Moki! Fast fattar inte ens vart man stoppar in usbkabeln för kan inte hitta något sånt ställe så.. åhå. Lite surt, jag måste köpa något som jag ska ha på jul och nyår vadfan. Har behövt pluggat asmycket, fett tröttsamt. Vet inte ens om vi kommer att fira med mormor iår, fan vad pain. Ingen riktig jul då, kommer bara bli skit av det, känns det som. Jaja vi hörs! Har fan inte kommit på något jag önskar mig, eller jo. En katt, sen en privat sak som jag inte tänker ta upp här. Sen vill jag ha något slags solariumkort, som gäller nu under vintern kanske lite längre!
Här får ni en bild på min mormors söta katt!

Jag vill ha massor med snö!

Det snöar, stora flingor vadfan! Men det är inget som ligger kvar, det kan jag lova. Tror det är + grader. Jag vill ha som på bilden fan, eller ännu mer! Hoppas skolorna blir insnöade! Men det kommer dom verkligen inte bli, låååångt ifrån! HAHAHAHA kolla bilden under, klockren! Säg inte att den är gammal vem bryr sig?


11 dagar tills julafton!

Jag vet faktiskt inte vad jag vill göra på nyår, massor som frågat vad jag velat göra på min födelsedag och om jag vill hänga med hit och dit, men jag vet inte! Vi får se! Måste ta och bestämma mig snart, bara 18 dagar kvar. Sen måste jag ta och skriva en önskelista också! Här får ni en video med Erik Grönwall!

Lussekatter!

Sheeenare! Här sitter jag och käkar lussebullar, dom blev fett lyckade! Fast inte världens snyggaste, men goda är dom allt! Och nej det är inte dom på bilden, för den är tagen från google! Jag ska iväg och lyssna på dendär kören klockan sju, det ska faktiskt bli kul. Klockan är ca 4 snart, ska duscha sen börja fixa mig. Sen pluggar jag väl en stund innan vi drar, så ciaaaao!

Lite surt att plugga över helgen!

Jag är fan besviken, as hell! Det var ju Calle som skulle vinna inte Erik! Lite surt dårå, jag somnade till lite typ, min brorsa kommer in och skrämmer mig och jag hoppar till. Calle verkade rätt glad så ett tag trodde jag det va han som vann. Men sen fattade jag att det var Erik! Johan palm är ändå mycket bättre än dom båda så det så! :D
Vet fan inte när jag vaknade. Ska nog och se på någon kör idag, i någon kyrka. Har vart och kollat på dom förut, tycker det va rätt grymt! Fast det är inte förens sju, jag funderar på baka innan. Jag vill fan, men måste plugga också. Alltså ÅH, säger jag bara. Sjukt jobbigt vadfan, och surt!
Jag ser nästan lite kort ut? Fast bilden är ju gammal



Calle eller Erik?

Calle ska vinna idol! Så är det bara. Även om Erik är skitbra, men båda ska vinna vadfan. Usch blir besviken vem som än åker ut, så sjukt olika. Men bra på olika sätt!
 


Erik Grönwall har inga gränser!

Jag kände direkt när jag vakna att jag inte villa vara med på gympan. Får väl få ig nu tills jul, lär bli så. Vi hade luciatåg i skolan, i ca 20 min? Det sög! Förlåt ni som var med, men hatar verkligen luciatåg, sjukt tråkigt. Tänk er att jag måste plugga fysik över helgen för jag har ett fysikprov på måndag. Fan vad surt och sätta sig nu och välkja ut vad man ska plugga på. Men ska ändå käka middag innan, för orkar verkligen inte plugga mer. Och i helgen ska jag baka också! Skriver senare idag! Idol också idag senare. Erik är grym! Grabben har fan inga gränser, han klarar precis allt. Calle har jag hållt på ända sen början, så blir fan besviken vem som än åker ut. Men kärlek till Erik!
Klockren, lyssna!


Ge mig jullov?

Plugga är sååååå tråkigt, gjort mina kemiuppgifter för att bli godkänd i kemin. Och nu håller jag på med att plugga till ett teknikprov, suck orkar verkligen inte. Sjukt jobbigt och vill bara soooova!

Älskar torsdagar!

Sheeeeeenare! Skitnajs dag vadfan, älskar torsdagar! Dagen började med språk, det SUGER hårt! Skittråkigt seriöst, hatar det verkligen! Sen vare svenska, det var rätt chill. Sen hade vi matte 20 min tidigare eftersom vi hade lunch sen och ingen hk. Så vi slutade 11.10 för dagen skönt va? Annars slutar vi 14.30. Jag åkte upp till mammas jobb för att käka med henne någonstans, trevligt där! 12.51 tog jag bussen till stan, sen bytte jag buss vid stan och var hemma kanske 13.20 något sånt? Och nu sitter jag här! Ska faktiskt plugga snart, ska göra lite annat först. Sen måste jag plugga som fan till mitt teknikprov som är imorgon! Skriver senare, ciaaaao.

Typsikt dilan!

Jag är sååå smart, skrev värsta texten. Sen kopierade jag annat sen blev det helt cp. FAN. Tänker inte skriva något om dagen så det så! Pluggat enheldel teknik idag, teknikprov på fredag dårå! Sen har jag ett fysikprov och ett matteprov kvar, sen kemiuppgifter som jag måste ta hem för att bli godkänd. Dom skulle faktiskt vara tills imorgon men dom glömde jag. Sååå hoppas jag får göra dom över helgen. Ge mig juuuullov tack! Kanske slänger in något inlägg senare, ska fan sova tidigt är skitrött. Min pappa åkte utan mig idag till skolan skjutsa bara min brorsa. Så går det när man är seg! Sen tänker jag inte berätta vad som händer, men hoppade på fel bussar osv, KNAS.

Pippi Långstrump!

Gamla hederliga Pippi Långstrump! Nej faktiskt inte, men den är ju bra ändå. Eller jag tyckte den va bra första gången jag såg den. Men nu har jag tröttnat.

AAAAH TAPPA MIN MOBIL I TOAN!!!!

jag sitter på toan har askassa fickor på min tröja jag ställer mig upp för att torka mig *PLOPP* min mobil ramlar ner i toan. Jag får panik ville bara spola, jag bah den aknske är kvar. HAHAHAHA jag bah dilan det är nu eller aldrig, jag tar ner min hand skitsnabbt plockar upp den tvättar den ca 10 ggr med tvål och vatten. Jovisst funkar den. Det är ändå dilan och hennes mobil ni babblar om, jag känner mgi faktiskt fortfarande äcklad!
Kolla bilden här under, jag gillar den faktiskt. Jag älskar att gå runt osminkad med håret uppsatt i en boll och typ mjukisbyxor. Finns det något bättre? Bekvämt som fan!


Hejsan ig?

Sheeeeenare, skolan var helt okej. Men jag är VERKLIGEN skoltrött. Sen är jag faktiskt avundsjuk på gränbyskolan som slutar den 18e medans vi slutar den 22a! Vi har teknikprov nu på fredag hejsan ig? Fattar noll, jävligt kul. Vet inte ens vad jag ska plugga på. Men matten har jag iallafall tagit hem och ska plugga på, om jag orkar. Tänker lägga mig tidigt ikväll! Just nu är klockan halv 5, mamma kommer väl hem snart och lagar mat. Men innan dess måste jag hinna göra min matte, suck. Slänger in någon rolig video eller något. Har ni tänkt på att jag inte använder mig av så nya bilder? Tar oftast första bästa jag hittar på datan. Nejdå, men letar upp något på datan. Ta och kolla på denhär gamla bilden, det var faktiskt en gympalektion där man skulle jogga runt något ställe. Med tygskor, HAHA. Årets skämt!

Den som klagar på min musiksmak kan gå och dränka sig :)

Längre helg? Javisst!

Visste ni att? .. Jag tänker faktiskt sluta sminka mig när jag har fått lite mindre finnar iallafall. Än tycker jag att jag har för mycket för leva utan smink. Så ni får vänta! Skolan gick väl bra, hatar ändå måndagar. Man ska va ledig måndagar också, vem vill inte ha helg lixom? Efter skolan var jag iväg och red, hoppning. Jag fick inte ha rowan för två st i gruppen var inte där och då behövde han vila. Så jag fick hoppa med moki, han är rätt seg. Okej han är jätteseg jämnfört med rowan? Så det var synd! Men känner mig ändå skitsäker när jag rider moki, för haft han jättemycket. Men han är fett snäll, bara en aning seg. Nästa gång ska jag iallafall rida rowan, och då är det dressyr! Här får ni en bild på söta moki och en osminkad bild på mig!



Otursdag på hög nivå?

Fan vad tråkig dag, är det nån som inte hålled med så börjar den nog bli sjuk. Söndagar ÄR tråkiga, då ska man ta det lugnt, soooova ut. Blev inga pepperkakor idag, nästa helg! Hade inte tid, mamma köpte hem pepperkakor och lussebullar istället. Otursdag på hög nivå, jag smäller upp badrumsdörren på mig så jag får ett jack i asniktet, trevligt. Sen har mamma låtit ett skåp stå öppet så när man öppnar badrumsdörren åker den tillbaks och jag får sktiont i näsan. Jag sitter och skakar på pepparkaksburken, upp och ner dårå. Vadå locket är väl till för att det ska skydda och sitta fast tycker man? Alla pepparkakor som är kvar ramlar på golvet. Sen kommer jag upp på morgonen halv tolv, eller okej jag kallar det morgonen, ibland. Iallafall helt död, ser inte tröskeln. Snubblar över den, HUR LYCKAS MAN? :S Har hänt mig förut vadfan! Klockan är ca halv åtta och jag måste fortsätta och plugga till mitt biologiprov, jag HATAR verkligen no. Sjukt ointressant, ofta inte.
Kolla här, ohlala. Jag och mimmi i skåne, en tidig morgon ute med hassan.
Den gula übersexiga moppen är hans! Jag saknar mimmi som fan, hon är
faktiskt i turkiet nu. Osminkade är vi också, men vemfan bryr sig? :)

Låteeen, minnen!


Stanna hemma!

Shenare bloggen idag blir det att stanna hemma och plugga och baka pepparkakor, ska nog baka redan nu.
Vi hörs senare!


Dilan älskar tomtar!

Slänger in några bilder som jag lovade att göra på mitt rum för längeeeeesen, visst är det mysigt?

är det jul så är det

tomtar överallt!

Min högsta önskan

Min högsta önskan är faktiskt just nu är att jag ska fira jul med min mormor. Firar vi julen hemma utan mormor kommer jag deppa sönder, det går fan inte. Min mormor är bäst så detså!
Jag älskar dig mest!

Nästa globen!

Hejsan hoppsan!
Klockan är ca 9 och jag är vaken, jaaaaaaaaapp. Juste igår fick jag som jag ville, lilla tove fick åka hem :D
Calle har jag trott på enda sen malmö audition. Och nästa vecka står han i globen, glad man blir. Vill egentligen gå men har skitmycket i skolan, FANFANFAN.
JUSTE jag är fett glad för marcus skull, du har all lycka från min sida!
caaaaalle såklart!

Erik är också kung, hans röst är skitbra i alla lägen!


Hejdå tove!

Nu ska jag gå och se på idol och se vem som åker hem
byebye lilla Tove, hem till mamma!

Vilken tycker ni är bäst?

faaaaaaan vad tråkig, erkänn. kasskass.

sååååå mycket bättre!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH HON ÄR ÅRETS SKÄÄÄÄÄÄÄMT, JAGSVÄR.
''nej ni kan inte mena allvar'' HAHAHAHAHAHAHAH alltså.

Dags för lilla tove att åka hem till mamma!

Ameeeen shenare, klockan är 18.21. Jag har vart coch klippt mig, ellet toppat ska man nog säga. Det är idol om ca en och halvtimme, dags för lilla tooove att åka heeem till mamma! Hon är har en bra, JA. Men calle och erik är sååå mycket bättre. Calle har vart en favorit från första början jag såg han, så det så. Skolan var chill, min engelska lärare var sjuk vi hade lektion i 45 minuter och slutade 50 minuter tidigare! Skönt som fan. Sen kolla vi om matteläraren hade tid att ha lektionen nu istället för halv tre till halv fyra. Så vi hade en halvtimmes lång gympa lektion. Orkar inte skriva något mer slänger in några gamla bilder.
bilden är suddig som fan, men vadfan spelar det för roll?
miiinnen från heidenstam säger jag bara!


Här gick vi aslångt i regnet!
 
en bild på mig sen somras!

friluftsdag vid österängen!

Jag älskar att ta ansvar!

Sheeeenare nu ska jag försöka skriva om det jävla långa inlägget jag skrev nyss. Dagen började med en bussresa till gottsunda ungefär 8.35, och var framme kvart över. Teatern blodsystrar som vi skulle se på var helt okej. Efter teatern behövde inte vi gå på hemkunskapen eftersom våra mentorer sa att det skulle bara vara en halvtimme kvar av den lektionen. Så jag, Roxana, Beyza stannade på stan för att käka. Efter det pallrade jag mig hem och var hemma efter 13.00 någongång. Och dom drog vidare till skolan, fråga mig inte varför. Jag älskar att sluta tidigt sen vara ensam hemma före alla andra, ingen som klagar eller tjatar! Tänk vilket jävla pluss när man bor ensam hemma. Sköööööönt, och ingen bestämmer hur man ska ha det hemma. Jag måste plugga som fan till mitt biologiprov. Om jag klarar det blir det g i biologi tills jul. Och det är jag faktiskt jävligt nöjd med, HATAR no.
Juste! En tjej som var med i teatern var kopia av huvudrollen i bion ''Prinsessa''. Det var säkert hon, skulle inte förvåna mig.
Gaaaaammal bild!
 


Ligger efter i matten!

Sheeenare! Här sitter jag fast jag måste plugga egentligen, klockan är ca halv sju. Alltså ingen ork, men jag SKA. För jag är duktig! Imorgon ska vi på teater hela dagen, fan vad skönt. Den ligger i gottsunda, behöver inte byta alls. Man ska egentligen av på stan och träffa mentorerna, men det skiter jag i, det gör säkert dom med. Nu orkar jag inte skriva något mer, för känner verkligen att jag måste plugga matte. Ligger efter som fan, inte kul. Skriver senare, ciaaaao.

Blattehumor eller?

alla tre är bra, vilken föredrar ni?
blattehumor javisst


eller..  blattehumor igen

elleeeer .. sveeeennehumor

själv gillar jag alla, min humor är fan blandad. Kanske för jag är halvsvensk och
halvkurd, haha nejdå. Får höra fett ofta du är inte halv kurd, du är född i sverige,
svensk medborgare, pratar bara svenska, vi säger 30 % då?

Hungern tar nästan över!

Här sitter jag och är skithungrig. Eftersom min pappa har lagat kyckling som jag inte käkar, kul. Mamma är någonstans med jobbet och käkar. Orkar verkligen inte fixa något att äta, ska nog göra spagetti med ostsås, det är skitgott. Men tar hundraaaaa år känns det som. Skoldagen var helt okej. Jag vill ha g i idrotten tills juuuul, skämmigt med ig i idrotten. Eftersom det inte är svårt, det är bara att jag aldrig orkar ta med mig kläder. Eller så glömmer man handduken och då vägrar jag att vara med. Iallafall, måste fixa käk nu. Sjukt hungrig. Käka två hårda mackor i skolan och det var vid elvatiden så öh. Men ciaaaaao
Kolla bilden fan, aaaasgammal! Tänk dig mig med en tunika HANDVÄSKA, det går inte. HAHA.
 

RSS 2.0