Jag är inte jättebra på det här...

HEJ på dom som fortfarande kollar in här och förväntar sig att jag skriver

Fyfan vad längesen det var gott folk, FÖR längesen men känner inte så jättestort intresse av att blogga längre har inte alls lika mycket att skriva om. Då blir det oftast bara massa ointressant vilket känns otroligt onödigt.

Jag mår asbra är ledig i en jävla massa dagar vilket är riktigt RIKTIGT skönt man klagar verkligen inte på det! Har dock friluftsdag på måndag i skolan och slutar på tisdagen. Men ska praoa i sju dagar så är lite sur för det, FAN ALLTSÅ!!!! Var borta en del i skolan när vi hade kallkök var sjuk och kände att naaae vill inte va i ett sjuk och är då klok och stannar hemma som man ska. Sen blir jag frisk i någon dag innan jag blir sjuk igen och återigen blir hemma what to do liksom. Av den anledndingen måste jag praoa för att få ett C eller om det var ett D vilket är lite bättre än godkänt eftersom E motsvarar godkänt. Men om jag skiter i att praoa undrar om jag få E då istället? För då är det ju värt har verkligen ingen lust att praoa på sommarlovet..
JAJA nog om det.

Jag har även slutat träna har tränar SKITdåligt sen efter förra sommaren, OKEJ insåg just att det var ca ett år sen och skäms lite smått. Jag har hoppat över en jävla massa dagar bara sådär och nu för ca 2 veckor sen kände jag bara nej jag måste vila, fokusera på något annat. Ha sommarlov ett tag nu och vara ledig och troligtsvis hitta motivation till att börja träna igen efter sommaren. För utan ork eller motivation fungerar det verkligen inte och känner inte att det är så jätteviktigt just nu heller det får liksom vänta tills jag känner för det jag har tränat i ca 1 års tid och tyckt det vart piss, faktiskt. Okej inte HELA hela tiden men väldigt ofta och så ska det inte kännas.

Det har varken blivit något middag eller lunch det blir typ aldrig av att man äter lunch när man är ledig haha och sen så lagade mamma kyckling till middag vilket jag ogärna äter och har inte orkat laga något. Får väl fixa mackor eller något, om jag ens orkar det lat som jag äääär.

Ett av mina favoritband och PROMOE som är asbra som soloartist määäää. Förevigt trogen looptroopare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mitt fina namn?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0